BAFTA Ödüllerinin ŞIKLARI

Herkesi tek tek ele almaktansa en şık bulduklarıma yer vermek istedim. Bu 3'lüden geri kalanlar gayet sıradan ve epey sönüktü.



Benim için gecenin en şıkı Thandie Newton'dı. Prenses tarzı Monique Lhuillier marka elbisesiyle müthiş bir şıklık sergiliyor. Saçları, makyajı, kolyesi ve duruşuyla kusursuz. Eteklerine düşen yağmur damlaları bile bu şıklığı gölgeleyememiş. Tam anlamıyla kırmızı halıya yakışır bir görüntü.



Gecenin en dikkat çekici şıkı Jessica Alba. Atelier Versace elbisenin dekolte kısmındaki oynamalar tam bir usta işi. Rengi, eteğin dökümü ve sırt düğümü ile inanılmaz zarif bir kıyafet. Robadan kesimiyle hamileler içinde harika bir seçim olurdu. Elbiseye göre basit görünen kolye bile yakışmış. Saç ve makyajıda gayet yerinde.



Gecenin en sıradışısı ama şıkı her zaman ki gibi Tilda Swinton. Haider Ackermann imzalı siyah takımıyla bilindik stilinden taviz vermeden yine şık olmayı başarmış. Bu kadın günümüz erkeğinden daha erkek gibi görünmesine rağmen ortaya tuhaf androjen bir kimlik koyuyor. Sanırım hayran olduğumda bu olsa gerek. Tilda'nın stili herkese hitap etmesede benim her daim en favorilerimden biri olmaya devam ediyor.

Yorumlar