Bu Bir LACOSTE Davetiyesidir..

 
Ben orjinal fikirlerin hastasıyımdır. Hiç işlenmemiş bir senaryo, ürünü en iyi şekilde anlatan bir reklam, değişik denemelerle yapılan leziz bir yemek, bu güne kadar duymadığım bir müzik aletinin tınısı..Hatta tabu oyununda orjinal fikirlerle anlatılmak istenen bir kelime. Ben bunların delisiyimdir. Son günlerde bu hastalığımı gideren LACOSTE'un Live Mağaza Açılış Parti Davetiyesi oldu.

Günler öncesinden esrarengiz bir havada kaç numara ayakkabı giydiğim soruldu. Cevapladım. Dünde kuryeyle bez bir torba geldi. Üstünde kocaman bir LACOSTE Live yazısı. Anlam veremedim. Torbayı açtım. İçinde bir ayakkabı kutusu. Yuppiii LACOSTE doğumgünüm için bana ayakkabı gönderdi diye çığlık atacaktım ki iyi ki atmamışım :)



Kutunun içinde başka bir kutu. Üstünde basın bülteni yazısı var. Onun içinde de zincirli bir usp. Usp yi boşver ayakkabıya dal deyip hayvansı bir şekilde kağıtları aralıyorum ki birde ne göreyim : Tek bir ayakkabı. Evet yanlış anlamadınız. Bir çiftin sadece teki. Güzeller güzeli şahane beyaz bir LACOSTE ayakkabı. Hemde en sevdiğim model. Diğer teki nerde mi ? Rehin alınmış. Şayet 22 Şubat gecesi Beyoğlu'nda ki mağaza açılış partisine gidersem diğer tekini orada vereceklermiş.

Tüm LACOSTE Pazarlama ve Halkla İlişkiler departmanını tebrik ediyorum. Nefis bir fikir. Ben ki bebekli bir anne olarak o saatte bu partiye katılma imkanım sıfır, diğer tekini alabilmek için şimdiden alt yapı çalışmalarına başladım :) Üstelik ayakkabı yarım numara küçük geldi :( Gidebilirsem bir şekilde yardımcı olurlar diye ümit ediyorum.

Tüm LACOSTEseverlerin 22 Şubat'tan itibaren Beyoğlu mağazaya uğramaları isabetli olacaktır.

Ve sizleri LACOSTE'un Live serisi ürünlerinden oluşan kolajlarımla başbaşa bırakıyorum.


Yorumlar

  1. lacoste'u filan bosverde ben senin yan tarafta yazdigin mithat-cem-nurgul demi-bruce-ashon benzetmesinde koptum!gozlerin fildir fildir!bu yorumlarla senin bir gazeteye terfi etmen sart oldu.

    YanıtlaSil
  2. :) ne mutlu banaki yazdığım birşeyle seni güldürebilmişim. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. pelıncım arada gecmıs dogum gunun kutlu olsun:))

    YanıtlaSil
  4. ne müthiş bir zeka ürünüdür bu!!! tebrikler lacoste...

    YanıtlaSil
  5. lacoste'un iyi musterisiyim, bana niye gelmemis davet ve ayakkabi, kirildim!
    Senem

    YanıtlaSil
  6. sevgili senem bu davetiye müşterilere değil basına yönelik bir davetiye.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.