BU CHANEL'i GİYSELER DAHA HAVALI OLURLAR !

 


Ebru Şallı'nın Gülben Ergen desteği devam ediyor. Geçenlerde bir davete Gülben Ergen gibi siyah Chanel apreskilerle katıldı. Gülben Ergen'in Chanel apreskileri giyipte bir galaya katılması sonrası Gülben Ergen “Chanel bütün defilelerinde bu çizmeleri tunik giymiş kadınlara giydirdi. Kimsenin altında kızak yoktu” yorumunu yapmıştı. Aynı çizmeden kendisinde de olduğunu söyleyen Ebru Şallı, Ergen’e twitter’dan destek çıkıp “Gülbenciğim aynen öyle.Ben de aldım Chanel’den aynı çizmeleri kızak ve kayak yapan kadın yoktu valla” yorumu yapmıştı.

Bu ikiliye benden bir tavsiye. Aynı Chanel defilesinde resimde gördüğünüz gibi bir kıyafette vardı. Bence bıraksınlar çizmeleri en yakın tarihte katılacakları bir davete bunu giysinler. Öyle bir dikkat çekerlerki Türkiye'nin gündemini değiştirirler. Allah bizleri her defilede her sergilenen şeyin her yerde giyilebileceğini düşünen zihniyetten korusun !

Yorumlar

  1. ay çok güldüm yorumuna :)))) ama haklısın :))))

    YanıtlaSil
  2. kendilerine rastlasam şöyle derdim : moğolistan'dan mı geldin kardeşşş??? ahahahahah :)))

    YanıtlaSil
  3. Orman kadını gibi.
    Valla giyerler bence, ne de olsa CHANEL. :)
    CHANEL olması yeterli bazıları için.

    derya

    YanıtlaSil
  4. Harikasın,senden başka kimse bu kadar güzel eleştiremezdi zaten...

    YanıtlaSil
  5. rici ederim ne demek :)

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten biz modayla az çok ilgisi olan alelade insanlar bile (kendim için konuşuyorum) defilelerin gösteri amaçlı olduğunu, modellerin poydumda giydikleri kıyafetlerin günlük hayatta faklı şekillerde ama çoğunlukla podyumdakinden farklı şekilde giyildiklerini ve özel bir davete tüylü botlarla gidilmeyeceğini biliyoruz. Ayrıca bir kıyafetin ya da aksesuarın pahalı bir markaya ait olması, onun her yerde giyilebileceği anlamına gelmez.
    Ben modayla belirli bir seviyede ilgiliyim, blogları takip ediyorum vs, kısacası bu konuda ahkam kesemem. Ama bu şekilde "züppece" yorumlara gerçekten çok kızıyorum.

    YanıtlaSil
  7. ne güzel ifade etmişin nagehan ağzına sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. hahahaaa ne güldüm yaa ,saol valla :)sonradan görmüş olmak bu olsa gerek

    YanıtlaSil
  9. müthişsin ya bayıldım !! :)
    merbur

    YanıtlaSil
  10. Canim benim ne de guzel bir yorum yapmissin!valla simdi bunlar senin dedigini ciddiye alir giyerler valla...gezsinler ortada ayi yogi gibi iste ne guzel..

    Yalniz laf aramizda bu Karl Lagerfeld'de zaman zaman sacmaliyor bence? Coco'nun mezarda ters dondugunu dusunuyorum adamin bazi tasarimlarini gordukce! Ee kolay degil,neredeyse 80 yasinda, zor artik yeni birseyler bulmak hemde o kadar skinny kalmak!

    Sana siddetle "The Beautiful Fall: Lagerfeld, Saint Laurent, and Glorious Excess in 1970s Paris" kitabini henuz okumadiysan hemen alip okumani oneriyorum..Bnm anti-Karl olmam birazda bu kitaptaki gercekler ve hirs ugruna herseyi yapabilecek bir karakter oldugunu anlamamdan ileri geliyor.

    xoxo

    YanıtlaSil
  11. hemen not alındı kitap. bebek assouline de varmıdır acaba. bakarım bi ara. saol cnm öneri için. :)

    YanıtlaSil
  12. Assouline'e bayilirim...Bebek magazasina hic gidemedim tabii ama eger bulamazsan orada bana haber ver, hemen yollarim bir adet seve seve:)
    fashion_neslie@hotmail.com

    YanıtlaSil
  13. bende bebek'tekine gidemedim henüz. orda bulamazsam artık yurt dışına çıktığımda bakarım. bulamazsamda yardım isteyeceğim yer belli :) teşekkürler şimdiden :)

    YanıtlaSil
  14. http://www.nowness.com/day/2011/1/25/animating-chanel-beauty
    chanelden bahsetmişken bu harika reklamı görmeni istiyorum :)

    YanıtlaSil
  15. dediğin kadar varmış ŞAHANE !! :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.