FAHRİYE EVCEN Sorunsalı

 


Son günlerde Fahriye Evcen'in rüküşlüğü popüler konulardan :) O benim yeni Nurgül Yeşilçay'ım. Nurgül son zamanlarda epey düzelmişti ama değişken bir tarzı var her an eski rüküş günlerine dönebilir. O zamana kadar Fahriye Evcen ile idare edeceğim :)

Yaprak Dökümü'nün özel gecesindeki rüküşlüğü dillere destandı. Aynı şekilde IFW'de de terli koltuk altlarıyla olaydı.

Salı geceside son filminin galasında arz-ı endam etti. Bu sefer üstünde Tuvanam marka deri ve dantelden oluşan gayet fetiş bir kıyafet var. Doğrusu fena durmamış. O dantel eldiven olmasaymış çok daha iyi olurmuş. Siyah saç, kırmızı ruj ve güzel bir vücutla her kadının görüleceği gibi.



Eğer ben kendisi için çalışıyor olsaydım siyahtan olabildiğince kaçıp rengarenk giydirirdim kendisini. Mesela Camilla Belle gibi. Fizik özellikleri aynı sayılır. Aradaki fark Camilla'nın çok renkli ve olağanüstü giyinmesi, Fahriye Evcen'in ise şık giyinmenin yanından bile geçmemesi. Henüz..

Yorumlar

  1. yaaa çok sıcak ortamlarda ıslak koltuk altı problemi yaşayabiliyorum bende.
    ne yapmak lazım?
    botox tek çözüm mü?

    YanıtlaSil
  2. su yorumlar kismina 50 kez yazmisimdir sanirim...giyim birazda alt yapi ister. fahriye evcen en nihayetinde bir gocmen kizi...toparlanmasi uzun zaman alacaktir (profesyonel yardim almadigi surece). kirmizi ruj, bembeyaz ten,simsiyah deri elbise cok sakil bence...istedigi kadar tuvanam olsun markasi..olmamis.

    YanıtlaSil
  3. yalnız fahriyenin fotoğrafına baktım ve yazının altında küçük kutucukta haftanın şıkları diye Beren Saatin fotoğrafını gördüm. buram buram kalite, sadelik, tazelik ve zarafet kokuyor.nasıl zarif, çıtı pıtı, doğal. uçurum var aralarında resmen.sanırım burada bir yorumda okumuştum, aklımda kalmış ve evet bakınca resmen benzetiyorum. affet Allahım ama ben bu kızı gerçekten Bülent Ersoya benzetiyorum ya. suratı öyle dolu dolu, ağır ağır. simsiyah saç, ağır ağır biçimsiz makyaj, buna zıt soluk, bembeyaz surat, ağır kıyafetler. Yani okursa eğer yanlış anlamasın lütfen. kötü birşey söylemek istemedim aslında. tarzı çok benziyor demek istiyorum. birde o ağır makyajlı, tombul yüzü. ne bileyim haksız mıyım? birde oya aydoğanda var böyle. safiye soyman da olabilir bu kız ileride :D acayip rüküş, aşırı makyaj, boğucu surat. herhalde oldum olası yapay simsiyah saçları iğreti bulduğumdan böyle benzetiyorum. bilmiyorum ama bu yaşta birine simsiyah kadın saçı iyice 60lardan kalmış havası veriyor. doğal kahve, kumral saç gibisi yok bence. birde deri kıyafete danteller, açık, yapılı kapkara saç, o makyaj. çok ağır tarzı ya. vallahi Bülent Ersoy :D ve evet sonuç olarak bu iri suratlı kızcağızı bende şişirme ve haksız şöhret olarak görenlerdenim. pek beğenmiyorum. arabeskçi sevgilisiyle çok uyuşuyorlar bence :D
    amaaaan zarif iç açıcı kadınların fotoğrafını koyun lütfen. iş arasında bakınca, iyi hissedelim, ilham alalım bari .

    YanıtlaSil
  4. Hele yakın resimlerden gördüğüm simli pullu, gündüz feneri gibi parlayan korkunç makyajı!!!

    Bu kız umutsuz vaka Pelin'cim, Tuvanam bile bu derece sakil durmuşsa, zor zor :)))

    Hande

    YanıtlaSil
  5. botoks ter sorununu güzel hallediyormuş. bir arkadaşım yaptı ve çok memnun. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. hahaha Bülent ersoy diyen yoruma çok güldüm :)))
    şu kadınlar bir alem yaa. ama hakikaten bu görüntü de Bülent ablayı andırıyor yani. öyle heybetli heybetli deriler içinde :)))
    kimleri başımıza ünlü yapıyorlar yaa. resmen kasımpaşa dilberi tipi var bu hatunda. tıss yani.

    YanıtlaSil
  7. dilek hanım çok dolmuş fahriye'ye...neden çözemedim yani???insanlara iri suratlı tombul gibi sözler söylenmesi çok yanlış.acaba kendisi fahriye evcen'e benzemek için neler vermez dilek hanımı çok merak ettim.fahriye evcen gerek fizik gerek yüz olarak çok güzel bir kadın bence.evet kıyafet konusunda biraz yanlış seçimleri var ama bu da çözümlenemeyecek bir sorun değil bence bu kadar öfke kusmayalım kendisine

    YanıtlaSil
  8. kötü bir kıyafet, saç, makyaj. DRACULAnın düğününe gider gibi bir hali var. yada VAMPİR partisine. bu arada adsız arkadaşta ne abartmış. sanki karşımızdaki Giselle Bundchen :))
    evcene benzemek için neler vermez millet gerçekten yani. şaka gibisiniz ya. dünden bugüne bu kızın ne olduğu ortada işte.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. giselle bundchen değil tabiki de bülent ersoy ve oya aydoğan da değil!!! kendisi claduia cardinale'nin gençliğini oynadı son olarak bilmiyorum duydunuz mu?gayet anlamlı bir yüzü var ne şişme dudaklar ne de estetikliyim diye bağıran bir burun...vücut olarak da gayet hoş.hemcinslerimiz neden güzel kadınlara karşı içten içe bir düşmanlık besliyor anlamış değilim.yorum yapmadan önce aynaya bir bakmanızı tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  10. dayanamayıp müdahele etme gereği duydum :) benzetme var benzetme var..yani bir kadını bülent ersoy'a benzetmiş olmak zaten başlı başına bir hakarettir benim için :) bunu geçtim gelelim güzellik kısmına. fahriye evcen güzel değil ÇOK güzel bir kadın. kaşı, gözü, vücudu, endamı herşey güzel bir kadında olması gerektiği gibi. ha senin için fazla özelliği olmayan sıradan bir güzeldir anlarım saygı duyarım ama bu onu ÇİRKİN yapmaz sadece daha az güzel yapar. ama yinede güzeldir. burada saadet ışıl aksoy gibi bir kadınada çirkin dendi ki hayretler içinde okudum. gerçektende hemcinslerimizi eleştirmekte çok acımasız oluyoruz. giyimi kuşamı ne kadar kötü olsa bile yinede bülent ersoy kadar kötü olamaz :) lütfen eleştirriken birazcık dozumuzu ayarlayalım ne dersiniz :)

    YanıtlaSil
  11. Yaa zaten Fahriye Evcen bu kadar güzel bir kadın olmasa, rüküşlüğü bu blogda konu olmazdı, dert edilmezdi diye düşünüyorum. Bence güzel bir kadın. Ama ona çirkin diyenleri de anlayabiliyorum çünkü rüküşlüğü, abartılı saç ve makyajı ve bütün bu olgun kadın havaları güzelliğini geri plana itiyor.

    YanıtlaSil
  12. kasımpaşa dilberi diyen arkadaş bu ne saygısızlık edepsizlik...bu kadar da terbiyesiz olunmaz.sen kimsin ki tanımadığın insan hakkında böyle yorumlar yapıyorsun.umarım fahriye evcen bu yorumları okur da size dava açar.daha önce bir internet sitesinde yapılan yalan habere ve yorum yapan kişilere dava açmıştı çünkü.pelin hanım siz de başınızın ağrımasını istemiyorsanız böyle seviyesiz insanların yorumlarına yer vermeyin.blogunuz harika sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler :) ama belirtmem gerekir ki kasımpaşa dilberi şahsa hakaret değildir. kişiliğiyle değil giyimiyle ilgili bir yorumdur. bu sıfat, kötü giyinenler için türk milleti olarak aklımıza gelen ilk benzetmedir. ayrıca kasımpaşa'yı da çok severim. benim gibi fotoğraf meraklıları için ilk duraktır. çok yazık böyle bir benzetmede adının geçmesi :(

    YanıtlaSil
  14. hahaha :D kasımpaşa dilberi, etiler dilberi, İstanbul dilberi, izmir dilberi gibi birşey. nesi hakaret ki bunun? kasımpaşanın kadını demek açıklamasıyla. kasımpaşalı olmak hakaret mi ozaman? mantığa bak. sadece o bölgenin insanını tanımlayan, kültür, giyim, kuşam herşey dahil, bir benzetme hepsi o. yalnız ne fanatiği varmış bu kadının da. güzel işte. ama koca koca kadınlar gibi saç, makyaj, giyim kuşam zevki. güzel ama herkes kadar bence. coşmayalım lütfen. hakikaten sanki Giselle Bundchen ya hayret birşey :D

    YanıtlaSil
  15. ayrıca açıkça ortada ki benzeten kişi Bülent ersoy gibi yüzü gözü var dememiş. TARZI ÖYLE ABARTILI demek istemiş. apaçık ortada. ağır makyaj, saç rengi, kıyafet, bunları kastetmiş. kesinlikle bence o manada söylemiş ki açıklamışta dilek hanım zaten. hayır zaten bülent ersoya benzese benzese sadece dolgun,tombul yanakları benzer biraz. yoksa ne alaka.

    YanıtlaSil
  16. yalnız bu adsız kişisinin de işi gücü yok dizi oyuncularının hayatını araştırıyor herhalde. ve onların avukatlığını yapıyor. ne kadar dolu bir hayat. nereden duydun dava açtığını kardeşim pesss. ne magazin merakı. o zaman bir zahmet haber uçurun, yorumları okuyup bize de dava açsın.

    YanıtlaSil
  17. Vay millet en çok şey yazmış buraya. Bende fikrimi söyleyeyim bari. bu kadını çok beğenmiyorum bende. ama bülent ersoya tabiiki benzemiyor canım. gerçi zaten tarzını benzetmiş benzeten kişi evet yani. ama bir şey varki yanakları, yüzü gerçekten tombul, dolgun. yüzünü ince göstermek için de saçlarını kabarttıkça kabartıyor. saçını böyle açınca yüzü iyice dolu dolu görünüyor. şekilde de öyle çıkmış zaten. neyse kısaca pek beğenmem. zaten vasat bir görüntü bu fotoğrafta. saadet ışıl aksoya çirkin diyende körmüymüş ne. kafadan atmış herhalde :D ne kadar zarif, kuğu gibi kız.

    YanıtlaSil
  18. ebru hanımın da ne kadar dolu bir hayatı varmış hızını alamayıp ardı ardına 3 yorum yapmış işini gücünü bırakıp;)

    YanıtlaSil
  19. sakin sakin19 Şubat, 2011

    affınıza sığınarak söylüyorum bu kızı görünce aklıma hep, birazcık böyle nederler yani yaşlı, gençliği geçmiş, bayatlamış manasındaki argo kelime geliyor aklıma. günümüzün konuşulan dizi oyuncularına bakınca çok olgun bu kızcağız yahu. görüntüsü yani. anne gibi saçı başı. yüz hatları evet çok olgun gözüküyor. ama hoş kız. yinede devir 80 ler değil. bol makyaj, simsiyah saç artık yaşlılık göstergesi. daha fresh, ferah, tazecik olmasını temenni ediyorum.
    iyi geceler.

    YanıtlaSil
  20. ya hiç alakam olmayan bir kişi bu kadın ama bu kadar yorumu görünce bildiğimi yazmak istedim çünkü fotoğrafa bakınca bile o yapmacık, kasıntılı enerjiyi aldım. bu kızla ilgili aklımda kalan birşey var. Alişan diye bir şarkıcı varya, ünlü olmadan önce onun konserinde tanışmak için sıraya giren kızlardan biriymiş. (arabesk- fantazi tarzlı Almanyalı Türk. tipik) ayrıca hangimiz tv deki uyduruk kadın programlarına seyirci oluyoruz Allah aşkına. var mı aklından geçiren? oya aydoğanı bir kere radyoda programda (pink radyo. arada dinlerim) dinlemiştim istanbul trafiğinde kalmışken. oradan aklımda kalmış. almanyada oyunculuk yaptım vs lafları hikayeymiş. küçücük bir kasabada yaşıyormuş zaten. atıp tutuyor şimdi demişti kadın. hele arabeskçi sevgilisinden sonra iyice coşmuş. oya aydoğan keşvettikten sonra kadına dava açmış bu hatun adımı ağzına almasın, keşvettim demesin diye. şaka değil. hani ben kendim zaten doğuştan parıltılıyım hesabı :) o programı dinledikten sonra tiksinmiştim insanların nankörlüğünden. yani nereden nereye ama işte yorumlara falan bakınca bu kadar negatif yoruma ve tarzının tipik almanyalı türk şeklinde algılanmasına ve öyle olmasına şaşırmıyorum. ayrıca sevgilisi falan. yani konuşturmayın işte herşey belli. ha ayrıca bir gün İstinye Parktayken arabeskçi sevgilisiyle bu el ele gelmişlerdi gözlerimle gördüm. gazeteciler çeksin diye boş boş dolanıp, kapıdan aynen 2. bir giriş yapmışlardı ki yuhh demiştik yani. bu hatun kasım kasım, o arabeskçi alınmış kaşlarıyla gözlerini ksııyor bakış atıyor falan. şaak gibilerdi yani. ben sevmiyorum böyle insanların haber yapılmasını. çok basit buluyorum o haberciliği. bütün bu olaylardan sonra bende olumsuz şeyler düşünüyorum bu kadınla ilgili. burnu öyle havalarda geliyorki. ama nedense tuğba, beren falan. onlara bakınca niye böyle gelmiyor kardeşim insanlara. fotoğrafta olsa alıyorsun o enerjiyi işte. neyse zaten bu kadının gideceği yer bellidir. çok birşey beklemiyorum. ama yinede ne diyelim yolu açık olsun.
    senem.

    YanıtlaSil
  21. siz asıl beyaz'ın programında giydiği kıyafeti görün de sonra bir daha konuşun

    YanıtlaSil
  22. ay ben o beyaz bölümünü seyredemedim tühhh :)

    YanıtlaSil
  23. Turkan Soray inda yuzu iri duruyor..o zmn o da mi Bulent Ersoy a benziyor?
    ozellikle Dilek adli kisinin yazdiklari beni cok guldurdu..nasil dolmus...artik ne kadar kiskandiysa icten ice,sonunda gelmis burda patlamis...
    birini elestirirken Allah vergisi ozellikleriyle dalga gecmeyin lutfen...giyim,makyaj,vs bunlari anladik da ..tombul yuzu onun degistiremiyecegi bir ozellik...ayrica da ona cok yakisiyo bence...

    YanıtlaSil
  24. yok artık monica belluciye yapılan hakaret bitti, şimdi Türkan Şoraya sıra geldi. Türkan şorayın o şahane yüz hatları, çıkık çıkık elmacık kemikleri, o kocaman ceylan gözleri, miss dudakları neredee, bu kızın lömbür lömbür etli koca yanakları nerede. yüz iriliği değil mesele. yüz orantısı, yaradanın verdiği milimetrik bir güzellik vardır. şorayın yüzü isterse tepsi kadar olsun ki minyon yüzlü yakından gördüm, işte o, nasıl bir oarantıyla doğmuşsa, yüzünün şekli şemali dillere destan bir kadın. zaten yüzü gösterişli kadınlar güzel olur ama bu kızın löp löp etli koca yanaklardan bahsetmişler sayın adsız:D burnuda öyle, kenarları, ucu löp löp etli. gerçi küçültmüş, ilk bölümlerde yumruk gibiydi burnuda. kızın suratında bildiğin koca bir yanak var. irilik oradan yani. zaten biri belirtmiş o papağan gibi kabarık saçın sırrı da bu işte. yüzünü, yanaklarını ince göstermek istiyor. neyse güzel kız ama canım. Ama tabii ne belluci, ne şoray. Dalga mı geçiyorsunuz siz? bu kızın güzelliği kendine. yinede abartmayın bence. benim şahsi fikrim bu. umarım güzel filmlerde, dizilerde izleriz.

    YanıtlaSil
  25. valla sizi bilmem ama ben sabah magazin programında gala görüntülerini izledim. ve bu resimde kötü çıkmış kanaatine vardım. çünkü çok ama çok güzeldi. o beğenmediğiniz yanakları, gözleri, kaşları, dudakları muhteşemdi. özellikle cildinin güzelliği çok çarpıcıydı. benim gözümde tek sorun böyle güzelliğe böyle bir stil olmamalı o kadar.

    YanıtlaSil
  26. canan hanim ,yazdiklarimi dikkatli okusaydiniz anlardiniz ne demek istedigimi...Turkan Soray cirkin demedim ki ben...

    YanıtlaSil
  27. ayy herkes bana yüklenmiş. ama ne güzel ortama biraz hareket katmışım:)) yahu ne kıskanacağım güzel kardeşim. amann başka da derdim tasam yoktu yani. benim kadar gamsız, kedersiz, vur patlasın diyen başka insan var mıdır acaba. Gülerim eğlenirim, yorumumu da yazarım takır takır. Biraz ortamı şenlendirdim o kadar. Beren Saat'i çok beğeniyorum mesela. doğal, zarif. sevmeyince, beğenmeyince kıskançlıktan çatlıyor olursak o hooo. gerçekten işimiz var :) ben öyle dalga geçtim biraz. Bülent Ersoy'a benzeyen bir kişi daha çıkmaz zaten bu ülkede:) öyle tarzını benzettim sadece, birde yanaklarını tasvir ettim o benzetmeyle okadar. de sizde abartmışsınız yani. hele Adsızın fahriye evcen olabileceğinden şüphem bile var :) (şimdi yine coşmaz inşallah. şaka yaptım yahu hahah) ne tanırım, ne takip ederim, ne de örnek alırım. zevk meselesi bence güzel kız ama bütün Türk kadınlarından bir üstün güzellik göremiyorum. heleki yormlarda benzetilen Türkan Şoray, Belluci falan. bence imkansız. ama allah sahibine bağışlasın, yolu da açık olsun.
    herkese sevgiler, öpüyoruum.

    Dip Not: fazla asabiyet yapmayın ayol elalem için, her hastalığın başı asabiyet :) ben, bana laf çarpanları okuyunca kahkahayı bastım vallahi :) blog sahibine sevgiler.

    YanıtlaSil
  28. bilmiyorum bu kadınla derdiniz ne ama kişiliği tarzı beni ilglendirmez..allah için çok güzel kadın...evet rüküş ama güzel...bi belluci tutturmuşunuz gidiyo..sırf yabancı diye bu beğeni yoksa bence fahriyenin yanında halt etmiş bu kadın...beren de öyle...(minyonlardan nefret ederim zaten)ben çok beğeniyorum...zaten beğenilmeseydi bu kadar zamanda bu kadar dizide oynamazdı..sizinki çamur at izi kalsın hesabı bir takım karalama politikası gibi bişi...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.