ŞIKLIĞIN YAŞI YOK..




Caroline Koç'un başkanlığını yürüttüğü TAP Vakfı'nın organizasyonu, cemiyetimizin her yaşta şıklığına önem veren hanımlarını bir araya getirmiş.

Herkes yaşına, vücuduna ve sağlığına göre en doğru seçimleri yapmış. Afet Karacan ve Lili Garih'ın güzellikleri, Ferhunde Verdi ve Heves Ekinci'nin über şıklıkları Belma Simavi'nin havuç rengi kahkülleri, Belkıs Sabancı'nın zayıflığı, Semahat Arsel'in insanın içini ısıtan gülümsemesi ilk dikkatimi çekenler.





1. Canan İmer
2. Türkan Sabancı
3. Özcan Sabancı
4. Sema Cıngıllıoğlu
5. Fatoş Sohtorik
6. Nuran Cıngıllıoğlu
7. Lerzan Boyner
8. Figen Kıral
9. Süren Ekşioğlu
10. Semahat Arsel
11. Melih Sipahioğlu
12. Belma Simavi
13. Lili Garih
14. Belkıs Sabancı
15. Afet Karacan
16. Heves Ekinci
17. Ferhunde Verdi
18. Ayşe Beyazıt
19. Nilgün Dumanlı
20. Servet Koçak
21. Yüksel Behlil



Yorumlar

  1. Ahhh siz beni nerelere götürdünüz bir bilseniz. Bu hanımların içerisinde eşlerine yatırım danışmanlığı yaptıklarım var. İçlerinde şahsen tanıdığım hanımlar var. Geçmiş günler geldi aklıma. Ben 68 yıllık Arnavutköylüyüm. Burada doğdum. Evlendim kaldım. Yazları Moda deniz klubüne giderdik, suadiyede bir yazlık evimiz vardı. Çamlıcada ahbaplarımızı ziyaret ederdik. Genceciktim. zamanında oralar meşhurdu. Fotoğrafı olan bazı hanımlar, eşleriyle, çocuklarıyla deniz keyfi yaparlardı. özllikle ilk fotoğrafta cemiyetin ve sanayimizin ağır topları var gerçekten. geçmiş zaman işte. Nereden baksan 40 - 45 yıl. Yani haber tam benlik. Efendim çok teşekkür ederim. Fotoğrafları dikkatle inceledim. Giyime kuşama bende pek meraklıyım. Yurt dışı seyahatlerinde aldığım çok nadide parçalarla dolu 60 yıllık bir gardrobum var. Kızım ve torunlarım pek hevesli.
    Fotoğraflara bakınca Belkıs hanımı görünce çok şaşırdım. Biraz değişik olmuş, çokta zayıflamış. Sabancı ailesiyle pek uzun bir çalışma dönemim oldu. Evvelden bilirim kendisini. Semahat Arsel herzamanki dopal asaleti, güzel gülüşüyle. Pek severim. İçinin güzelliği yüzüne vuranlardandır. Belma Simavininde maşallahı var ayol. sanki yıllar hiç geçmmemiş. hala aynı kadın. Şaşırıyor insan böyle görünce. Neyse Allah hepsine sıhhat, afiyet versin. Pek şıklar, pek hoşlar.
    tekrar teşekkür ederim güzel haberiniz için.
    Sevgiler efendim.
    Dilek Feza H.

    YanıtlaSil
  2. Dilek Hanım yorumlarınızı okumak alışkanlık yapacak derecede keyif veriyor. lütfen beni yorumlarınızdan mahrum bırakmayın.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. bu fotolarda rahmetli Monik Benardete de olsaydi keske...bir o eksik aklima gelen...

    13-17 arasindaki bayanlar biraz daha az doktora gitmeliler :)))))

    YanıtlaSil
  4. evet benardete'nin yokluğu gerçektende hala hissediliyor. benimde aklıma geldi haberi yaparken. :(

    YanıtlaSil
  5. aralarında bir iki tanesı fazla operasyonlu ama onun harıcınde dogal yaşlananlar mükemmel görünüyor.gercekten cok sık ve güzeller

    YanıtlaSil
  6. Dilek hanım, yorumlarınızı okumak benim için de büyük bir zevk! Keşke sizin zevkli stilinizi, özenli gardrobunuzu bir blogda (mesela bu blogda!) görebilsek!

    Böyle güzel yorumlara vesile olan güzel yazıları için blog sahibesine de ayrıca teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
  7. ne demek sevgili coşkun asıl ben sizlere teşekkür ederim.

    dilek hanımı kolay kolay bırakmam artık ben :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.