ARZU KAPROL - Paris Moda Haftası

 


Arzu Kaprol'un Paris Moda Haftası'nın son gününde gerçekleşen defilesinden kareler. Podyumda dünyaca ünlü manken Jessica Stam'in yanısıra Sinem Güven, Tuğçe Kazaz, Demet Şener ve Ece Sükan gibi Türk modellerde yer aldı.



Siyahın hakim olduğu koleksiyon çok hoşuma gitti. Özellikle siyah minilerin hepsi birbirinden güzel. Podyum iyi, saçlar güzel, makyaj uyumlu.

Mümkün olsaydı da daha çok resim görebilseydim.

Yorumlar

  1. ben hakaan dan daha cok begendim resmi takvimde olmasına rağmen ne style.com da nede herhangi bir vogue sitesinde goremedim cok üzüldüm...arzu kaprolada bir mert alaş gerekli sanırım keramet kolleksiyonlarda değil demek ki!!!

    YanıtlaSil
  2. en uyduruk foto ajansında bile defileden resmi yok. bende hakaan dan daha çok beğendim. ama dediğin gibi ne acı ki moda dünyasında sözü geçer bir isim arkanda olmadımı bu işler hakkettiği değeri göremiyor. o yüzden hakan yıldırım'ın mert alaş ilişiğini haklı buluyorum. çünkü haklı bul ya da bulma bu işin raconu bu.

    YanıtlaSil
  3. Cehaletin insan hayatındaki en acı şey olduğunu bu yorumları okuyunca bir kez daha anladım çok yazık sizlere çünkü moda endüstrisinin nasıl ilerlediği ile ilgili hiçbir fikriniz olmadı halde konuşmayı sürdürüyorsunuz.Arzu Kaprol'ü ve Hakaan'ıParis Fashion Week de görmek beni gurulandırıyor.Ama ben Londra da eğitim almış Marangoni den mezun ve orada çeşitli önemli tasarımcıların yanında staj yapmış biri olarak sistemin sizin algıladığınız-uydurduğunuz-şekilde olmadığı çok iyi biliyorum.Dünya da hatır yok kavga var kimse beğenmediği koleksiyonu ne style.com ne vogue nede başka bir kurum sitesine koymaz ve üsütünede bu kadar övgü dolu yazılar yazmaz.Tüm türk tasarımcılarının desteğe ihtiyacı var hepimizin yolu açık olsun...

    YanıtlaSil
  4. sende keşke ifade ettiklerimizi anlayacak IQ ya sahip olsaydın.
    kimsenin birşeyi beğenmediği yok. tam aksine her türk tasarımcıyı destekliyoruz ve hakettiği değeri görmesini arzu ediyoruz.
    ama hakaan ın defilelerinde yapılan şöhretler gösterisinin ve bunun arkasından gelen pr a bir mert alaş organizasyonu demek hakaan a yeteneksiz demek değildir.saydığın onca eğitimin ve tecrüben aradaki farkı anlamana yardımcı olur umarım.

    YanıtlaSil
  5. sayın cok bilen adsız hanım bizi resmen cehaletle sucalamıssın ama tanımadıgın insanları algılamadıgın yazıları cehaletle suclamak en buyuk cahilliktir.bana eğitimden bahsetme 3 ülkede moda tasarım eğitim almış biriyim ayrıca hakaan da arzu kaprolde arkadasım olur kısaca seni yanıma staja alırım.senın algılamadıgın sey bgun hakaan mert alaş desteği olmasaydı arzu kaprol gib olurdu biz orada pr ın ve desteğin oneminden bahsettik.arzu kaprolun defilesine kate moss gitseydi yada herhangi bir star emin olki o begenmediklerini koymazlar yazmalar dediğin sitelerde dergilerde boy boy gorurdun.umarım biraz daha o muhteşem 3. sınıf londra okulunda aldıgın eğitimle algılayabilmişsindir.Central Saint Martins College of Art and Design ve London college of fashion bnm için 1. ve 2. sınıfta o yuzden.

    YanıtlaSil
  6. bu defilede demet senerle tugce kazazın kafa kafaya carpıştıkları yazılmıştı bazı sitelerde doğrumu o acaba bende onu merak ettim ??

    YanıtlaSil
  7. arzu kaprol a sormuşlar bu soruyu. o da kesinlikle böyle birşey yaşanmadığını belirtmiş.

    YanıtlaSil
  8. Paris defilesinin videosu da yüklenmiş :)

    YanıtlaSil
  9. bu kadın gerçekten çok başarılı. en son cannes film festivalinde angela lindvall tarafından bir kıyafeti giyilmiş

    YanıtlaSil
  10. evet hemde nefis bir elbise. resmini burdan görebilirsin.

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/05/cannes-film-festivali-kapans.html

    YanıtlaSil
  11. Arzu Kaprol yine başarıdan başarıya koşuyor; AIDS Araştırmaları Vakfı amfAR'ın 25. Yıl Gala Partisi için kendisine teklif götürülüyor ve o gecede kadın koleksiyonu sunan tek tasarımcı oluyor!! AİDS'le savaşımın sembolü kırmızı renkte 7 elbise tasarlamış Kaprol, bu elbiseleri de adeta birer tasarım objesi gibi tasarlamış; izleyenler arasında Heidi Klum'dan, Michael Kors'a, Keisha'dan, Chanel Iman'a ünlü isimler varmış.. Dünya basınında da epeyce yankılanmış tabi ki bu başarı :)) http://www.newyork.statenews.net/story.php?rid=46174420

    YanıtlaSil
  12. süpeeer bir haberrr :) pazartesi konu edeceğim saol haber verdiğin için.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.