BERRAK TÜZÜNATAÇ'ın GALA ŞIKLIĞI

Berrak Tüzünataç davetlerde beni hayakırıklığına uğratmayan yegane ünlülerden. Bir diğeride Hande Ataizi'dir. Başkada bilmem zaten. Berrak Tüzünataç son filmi Bir Avuç Deniz'in galasında Elif Cığızoğlu imzalı kendisine çok yakışan bir kıyafet giymiş. Cığızoğlu'nun son defilesinde sergilediği kıyafetlerden en beğendiğim parçayı seçmiş. Ece Sükan'ın Milan Moda Haftası'nda giydiği kıyafetlerden en beğendiğim kırmızı etekte bir Elif Cığızoğlu eseri. Her ne kadar kum saati elbiseyle tepkimi çekmiş olsada son koleksiyonunu beğenmekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum. Eğer IFW'de defile yapsaymış kuşkusuz en favori defilem olacakmış.



Berrak Tüzünataç kıyafeti defileden farklı olarak tamamen beyaz kullanmamış. Kemer ve ayakkabıda taba rengi seçerek doğru bir hamlede bulunmuş. Bu renklere uygun kahve tonlarındaki makyajı, ojeleri, takıları ve avantgarde topuzuyla harika bir bütünlük yakalamış. Güzelliği için konuşmaya bile gerek yok. Çünkü fazlasıyla güzel.




Yorumlar

  1. işte olması gereken oyuncu budur

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş olmuş, bakmaya doyamadım. Topuzu çok yakışmış, aksesuarları abartısız, elbiseyi çok güzel taşımış. Özlediğimiz tablo budur işte. Yalnız bir eleştirim var: aynanın karşısında biraz duruş çalışması lazım, biraz sopa yutmuş gibi duruyor. Çok uzun boylu olmasından kaynaklanan bir durum sanırım.

    YanıtlaSil
  3. çok haklısın duruş sorunu var ama eskiden çok daha kötü duruyordu şimdi sanki biraz daha iyi gibi. o erkeksi havasından bir türlü tam anlamıyla kurtulamıyor.

    YanıtlaSil
  4. bu kadın güzel bi kadın ama bi iticiliği var.

    YanıtlaSil
  5. kıyafet şahane ama malesef bence film galasına uygun değil.türkiyede galalrda zeytinburnundaki düğünlere gider gibi giyiyorlar neyseki kötünün cok cok cok iyisi

    YanıtlaSil
  6. Zeytinburnu ? İlginc..

    YanıtlaSil
  7. hahahaha bu kıyafet zeytinburnu düğün kıyafetiyse ben düğünüm için çırağanı iptal edip zeytinburnundan düğün salonu tutayım

    YanıtlaSil
  8. bu kıyafet için demedim iyi okursanız genelde türkiyede galalara oyle gidilıyor yazıyor.lıyafet şahane yazıyor.

    YanıtlaSil
  9. ya hande ataizi demişken onun izdivaç durumu ne olacak şık mı diye izdivaç mı izleyeceğiz hergün:)))

    YanıtlaSil
  10. pelin hnm su meshur hakaan fotosundan sonra birde tasarımcıların şıklık rüküşlüklerine el atsanız acaba

    YanıtlaSil
  11. güzel bir fikir :) neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  12. Berrak değil ama Özge Özpirinççi tam Zeytinburnu düğünlerindeki gibi, tavuskuşu küpeler falan:))) Ben Berrak'ı beğeniyorum dediğim zaman çoğu erkek "ıııyk" diyor, anlamıyorum niye beğenilmediğini, hatta geçen gün abim ezel'de tam bir embesil dedi, ezel'i seyretmediğim için bilmiyorum nedir bu kadar itici olan.

    YanıtlaSil
  13. bence itici değil ya tuhaf bi yabani seksiliği bile var hatta

    YanıtlaSil
  14. banada tipi çok avrupai gelir. gerçektende vahşi erkeksi bir güzelliği var. en beğendiğim 3 Türk kadınından biridir. Birgün bu konu hakkında bir haber yapacağım. Bakalım Top 3 imi onaylayacakmısınız :)

    YanıtlaSil
  15. neye gore begenmek stile güzeliiğe duruşa yeteneğe hepsine:)detayda isteriz ve o postu en yakın zmanda bekleriz:)

    YanıtlaSil
  16. Elbisenin fiyatı ne kadar acaba bilen?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.