BLAKE LIVELY'nin Moda Güncesi :)

 
Son zamanlarda Blake Lively modaya aşık kadınları kıskançlıktan çatlatmak için elinden geleni yapıyor.

Gençlik dizilerinin en alasında başrolde. Genç, güzel, milyoner ve modaya olan aşkı aşikar. Yüzde yüz Amerikalı olmasına rağmen Chanel'in Mademoiselle yüzü olmayı başarıyor. Neredeyse tüm kıyafetleri Chanel ve Marchesa. Chanel'ler için tek kuruş vermiyor. Üstelik Chanel Blake Lively şerefine yemekli bir parti düzenliyor. Modanın kraliçesi Anna Wintour'un kanatları kendisini kucaklamak için her daim açık. Christian Louboutin bir ayakkabı modelini kendisine ithaf ediyor ve Blake adını veriyor. Partiler, davetler, defileler, dergi kapakları..

Kısacası bendenizin sinir olması için tüm malzeme var :)



Chanel'in Mademoiselle çantasının reklamları dün internete düştü. Gayet sıradan herhangi biride olsaymış olurmuş diyebileceğim bir kare. Üstelik çantayıda beğendimi söyliyemem. 2.55 gibi bir modeli varken Chanel istediği kadar mıçını yırtsın başka bir ikonik yaratması çok zor. En büyük düşmanı yine kendisi hesabı :)

Tabi yeni modelin tanıtımı için çeşitli organizayonlar yapıldı. Şimdi sıra Blake'in kıyafetlerini didik didik incelemekte :)



Elbette ki bembeyaz meleksi bir Chanel kıyafet. Yakışmış. Zümrüt küpeler çok hoş olmuş. Mademoiselle model beyaz çanta hafiften sakil durmuş ama fena değil. Asıl hayran kaldığım balerin ayakkabıları formundaki Christian Louboutin'ler. Blake Swan'ın estirdiği rüzgar her yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Kıyafet bütünüyle mükemmel olmasada gayet hoş.



Yine bir Chanel. Bu kıyafet beyazdan daha çok yakışmış. Vücuda oturan üst kısım çok güzel görünüyor. Açık sarı saçları ve makyajı çok hoş. Bu kıyafete keşke Mademoiselle çantayı clutch kullanır gibi zincirsiz kullansaymış.Tabi Christian Louboutin ayakkabıları gördükten sonra çantanın kusuru solda sıfır kalıyor. Böyle güzel bir elbiseye hangi akla hizmet böylesine kötü bir ayakkabı seçimi yapılır aklım almıyor. Öyle kötü bir seçim ki resmen tek yanlışla tüm doğruları götürecek güçte. Felaket !



Sanırım Christian Louboutin'de bu resimleri görmüş olmalı ki kendisini dün Paris'de ki mağazasında ağırlama gereği duymuş. Her ne kadar Christian Louboutine'in Blake modeli Blake Lively'e ithaf edilmiş olsa da ortada ciddi bir kıyafet/ayakkabı kombinleme sorunu var.



Haberde Blake'in geçen sezon satın aldığı 40 çift Christian Louboutin ayakkabılara sadece 9000 dolar verdiği yazıyor. Belli ki kızımız pazarlık etmede de iyi. Aferin :)



Bakalım Blake moda adına daha ne gibi çalışmalarda bulunacak. Bana sanki bir Vogue kapağı daha yolda gibi görünüyor. Ne de olsa daha önce süslediği tüm Vogue kapaklarında senenin en düşük tirajı yaşanmıştı. CV'sine yakışmayacak bir gölge. Bunu acilen değiştirmesi gerekiyor.

Kısacası bu günlerde Blake Lively'nin hayatı dikkatle incelenecek ve takip edilecek kadar hareketli ve moda kokulu.

Yorumlar

  1. güzel bir kadın değil

    YanıtlaSil
  2. evet kadın güzel değil yani yüzü güzel değil özellikle kaşları felaket bişeyler yapması lazım ama fiziği çok hoş.. beyazlı kombinde keşke renkli bir çanta kullansaymış yeşil veya mor veya koyu kırmızı borda daha iyi olurmuş zarf şeklinde bordo bir çanta mesela

    YanıtlaSil
  3. evet aynı fikirdeyim. baştan aşağı beyaz gözde yoruyor kötüde duruyor.

    YanıtlaSil
  4. bence güzel bir kadın. resimlerde çok güzel görünmesede diziyi seyrettiğim vakit çok hoş görünüyor. ama asıl özelliği çok alımlı bir havaya sahip olması.

    YanıtlaSil
  5. sevgili pelin hanım sizi uzun zamandan beri takip ediyorum ve gerçekten sizin gibi bir başka moda bloğuna rastlamadım nasıl bir insan bu kadar bilgiye sahip olur sizden çok şey öğrendim diyebilirim şimdi konuyla çok alakalı olmasada geçen pazar kanal d de şeffaf odada güneri beyin konuğu çok sevdiğim bir isim vardı ebru gündeş her şeyiyle mükemmel görünüyordu kıyafetine bayıldım ama bir türlü markasını bulamadım ve bunu bulsa bulsa sevgili moda ve sosoyete bloğunun sahibi pelin hanım bulur dedim sana sığındım bu uykusuz gecelerime bir son versem çok çok minnettra kalıcam şimdiden sevgiler

    YanıtlaSil
  6. sevgili civciv güzel sözlerin beni çok mutlu etti teşekkürler. hele hele bu karanlık günlerimzde ilaç gibi geldi saol.
    yardım etmek isterim ama resim bulamıyorum. bana modavesosyete@gmail.com adresine resim gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım. bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. "Blake Swan" tabirinle gönlümde bir tahta daha sahip oldun pelincim:) süppersin:))

    YanıtlaSil
  8. bende kimse çakmadımı acaba diyodum :) sende süpersin :)

    YanıtlaSil
  9. Blake'i oyle bir anlatmissin ki, kiskanicagim yokken kiskanmaya basladim hatunu:) Ozelliklede su chanel'lere ucret odemeden sahip olma olayi bende cat cat catirdama etkisi yaratti.:)
    Nesli

    YanıtlaSil
  10. ben çoktan çatladım bile neslie'ciğim :)

    YanıtlaSil
  11. yuzu oldugu mademoiselle cantalar gibi onunda modasi gecicek.
    oyunculugu berbat, kisiligi yapmacik, moda anlayisi ise bence sadece dekolte gostermekten ibaret.
    biri su leighton meester'in ustune oynasa bence cok daha akillik edicek. ama tabii bu tarz sarisinlar daha prim yapiyor. bugunlerin degerini bilsin. bir sonraki sarisina kadar 3 vakti var!

    YanıtlaSil
  12. ben oyumu kesinlikle leighton'a kullanırdım. hem güzel hemde asil bir havası var. chanel'e daha uyan bir yüz olurdu kesinlikle. ana kraliçe wintor kimi isterse o olmuş gibi bir hava var zaten.

    YanıtlaSil
  13. kıskançlık bu yazıyla beraber bedenimi ele geçirdi diyebilirim leighton meester ın asaletinin yanında blake'in amerikan tarzı bence çok sönük ama şans bu kızdan yana

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.