En Güzel İSTANBUL Reklamı

 


İstanbul'um ancak bu kadar modern ve esprili bir dille anlatılabilirdi..Öyle değil mi ?

Yorumlar

  1. bayıldım ama daha neler :) anlatılırdı mesela iş bekleyen travestiler ve hadımkoy:) gibi martini zeytinlerini atıp burnuna isabet ettirenler zeytinburnu:)ilk aklıma gelenler

    YanıtlaSil
  2. bayıldım ben de , avcılar'a da koptum:))

    YanıtlaSil
  3. bende avcılar da koptum :) evet daha birçok yer var mesela kara-köy, kadı-köy, nişan-taşı hemen aklıma gelenler. belki 2. sine yapacaklardır. ben olsam yapardım devamını :)

    YanıtlaSil
  4. Avcılar-Bebek olayı çok matrak. :)

    Ah İstanbul, güzel İstanbul. Tek başına bir evren gibi. Dünya etrafında dönüyor sanki. Yedi cihana değişmem. Bu reklam benim içimdeki vatan aşkını ortaya çıkardı iyi mi? Eminim reklam yazarının niyeti bu değildi. :)

    YanıtlaSil
  5. Hic kusura bakmayin ama, ecdadimizin vatan eylemek ugruna 600 seneden beri kanlari pahasina mücadele ettikleri topraklari ne hale getirdiler!
    Bide ustune güya istanbulu modern gostermek adina yapilan bir video.
    Istanbul resmen belde-i kufur olmus.
    Cok yazik..

    Güzelim istanbulu ne hale getirdiler Allahim...

    YanıtlaSil
  6. yok kusura bakmayız da senin bu reklamın nesinden rahatsız oldun ben asıl onu merak ettim.

    YanıtlaSil
  7. yapılan hiçbir işte herkese yaranılamaz

    YanıtlaSil
  8. istanbulu modern gostermeye calısmıyorlar istanbul zaten modern biraz kafanızı devekusu misali kumdan kaldırıp etrafınıza bakınız.

    YanıtlaSil
  9. istersen istanbul u google da yazda karşına ne resimler çıkıyor bir bak. cami ve kapalıçarşı dan başka birşey yok. buna dansözlerimizi köprüden atlayan fatih sultan mehmet i de eklersen aslında bizim vermek istediğimiz imajın otantik şehir imajı olduğunu görürsün.
    reklamdaki istanbul ise gelir düzeyi yüksek bir kesimi temsil ediyor. istanbul un bohem havasını yansıtıyor. şehrimi rakı balık dansöz kapalıçarşı dışında değişik ve hoş bir açıdan alınmış olması çok hoşuma gitti.
    ve evet..biz memnuniyetsiz bir milletiz !

    YanıtlaSil
  10. ya ben bu sehrin modern bir sehir oldunu biliyorum googleda yazmama gerek yok.bir şehrin truzim imajıyla gerceği elbette farklıdır.istanbul modernlii ve etnilkiği eşsiz bir şehir istanbulun eğlenceli özgür tarafını gormek istemeyen arkadaslar cok üzgünüz burası istanbul.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.