EVA MENDES ve ANNA dello RUSSO'nun Tütüleri

 


Nasıl olduysa Oscar Partisi'nde Eva Mendes gözümden kaçıvermiş. Ne büyük bir hata :) Donna Karan imzalı tütü tarzı eteği ve buna uygun son derece hoş payetli bluzuyla partinin en eğlenceli en cici en güzel kıyafeti var karşımda. Black Swan'ın başlattığı balerin şıklığını çok güzel yakıştırmış kendisine.

Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla Eva Mendes baştan aşağı kusursuz bir şıklık içinde. BA-YIL-DIM :)

Bu kadar güzel bir örnekten sonra sizlere bir de Anna dello Russo'yu takdim ederim. Geçenlerde katıldığı bir partiye gerçek bir tütü ile katılmış. Şıklık değil sadece cesaret var bu kıyafette. Anna'nın sınırları zorlayan tarzı bazen hakkaten ucunu kaçırıyor.

Yorumlar

  1. Eva Mendes her zamanki gibi müthiş cazibeli. Bu kadının en sevdiğim özelliği her seferinde ucuz görünmeden seksi giyinmeyi başarması. kendisini 'sofistike seksi' ilan ediyorum :)

    Anna bu kıyafetiyle gene 'ben arsızım, benim ilgiye ihtiyacım var' diyor, en iyisi görmezden gelmek : )

    YanıtlaSil
  2. güzel ifadet etmişin ülkü eline sağlık. gerçektende ucuz görünmeden seksi olabilmeyi başaran nadir ünlülerden.

    YanıtlaSil
  3. bunumn sebebi tipinin cok avam ve seksi gorunmesi o tipe kliteli markalar giyince zevkli giyinmiş seksi kadın oluyor:)

    YanıtlaSil
  4. eva mendes bence hata etmiş o guzel tütü eteği yine tüllü bluzle cok bogmus,bi de yine siyah bluz olmamış,guzelim etek kaybolmuş gitmiş :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.