Gördüğüm En Çirkin Melek !

 


Victoria's Secret modeli, güzeller güzeli Karolina Kurkova'nın Beyaz Şov'a çıkacağını duyduğumda ufak çaplı bir heyecan yaşadım. Yaşamaz olaydım da keşke programı seyretmeseydim.

Adetim değildir bir kadına çirkin demek. Her ne kadar çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardir sözüne inanmasamda..

Karolina dünyanın en gözde ve çalışkan modellerinden biri. Birçok markanın yüzü oldu, reklamlarında yer aldı. Tüm moda haftalarının en gözde defilelerinde baş modellik yaptı. Tüm dünya moda dergilerinin kapaklarını süsledi. Bunlar yetmedi birde Victoria's Secret'in modelliğini yapıp o her kadının takmak için delirdiği kanatlarla podyumda salındı.

Ama televizyon ekranındaki kadın tüm bu saydıklarımı yapmış olamaz. Karşımda kocaman bir ağız, ağza sığmayan dişler ve diş etleri, karga bir burun ve kemik yığını bacaklar. Benim en vasat dediğim manken kızım bile bunu 3 öğün döver yetmez ara öğünlerde çay yanına grissini niyetine mideye indirir.

Evet konuşması çok etkileyici, aklı başında, nerden geldiğini bilecek olgunluğa ve profesyonelliğe sahip kabulum ama mankenlik camiası gibi en başta güzelliğin makbul gördüğü bir meslekte bu kadar çirkin bir kadın nasıl oluyorda en tepeye çıkabiliyor ?!!

Ben dün anladım ki bu işte ne kadar güzel olursan ol ne kadar boyum kadar bacaklarında olsa ŞANS denen böcek yanında olmadımı bir mok olamazsın..Bunun başkada bir açıklaması olamaz !

Yorumlar

  1. Bence gayet hos bir kadin:)

    YanıtlaSil
  2. neresi hoş yaaa gözünüz mü bozuk??? peline kesinlikle katılıyorum bi kadına çirkin demek hoş değil cidden ama bu kadına güzel denemez!! öncelikle yüz hatları çok kaba.. ağız ve dişler rahatsız edici.. burun çok iri ve kemikli..saçlar çok demode... valla gülse birsel bu kadından çok daha hoş :))

    YanıtlaSil
  3. http://egepres.com/galeri/78-9-karolina-kurkova.html ayrıca bu fotoğraftaki kadınla bu kadının aynı kişi olduğuna inanmak güç :)

    YanıtlaSil
  4. Defile öncesi mankenlerin polaroid fotoğrafları çekilir, kim hangi sırada çıkacak, hangi askıda hangi modelin kıyafetleri duracak vs konularında tamamen bilgilendirme amaçlı. Makyajsız, kötü ışık altında çekilen bu fotoğraflarda çoğu süpermodel sıradan, hatta "çirkin" diyeceğimiz şekilde çıkarlar.

    Süpermodellerin en önemli özellikleri, düzgün fizikleri ve her şekle girmeye uygun, boş tuval gibi olmaları. Karolina Kurkova da bence öyle. Onu alıyorlar, güzelce boyuyorlar, saçlarını yapıyorlar, süslüyorlar, sonra ortaya insanların nefesini kesen bir güzellik çıkıyor.

    YanıtlaSil
  5. fotoşop ve makyaj mucizesi bir kadın. benim canım bebek yüzlü kızlarımın değeri bilinmiyorda bunlar tepeye çıkıyorya ona sinirleniyorum ben !!

    YanıtlaSil
  6. sayın coşkun hürsel bu boy posta ve endamda üstelik yüzüde güzel olan o kadar kadın var buna hiç gerek yok emin ol... ayrıca süsleyip püsleyince ortaya çıkan şey de nefes kesici falan değil ancak yüzüne bakılır hale gelmiş... zayfılıktan yüzü içine çökmüş.. kzılarımızı sağlıksız ve zayıf bu iğrenç görüntüye özendirmeye çalışan bu zihniyeti de kınıyorum...

    YanıtlaSil
  7. ya kadın bebek gibi Allah aşkına yapmayın.çok güzel dedikleriniz tv de nasıl çıkıyor ki acaba. bebek gibi yüzü var. burnu hokka gibi değil ama çok güzel, doğal. saçları, gülüşü. dişleri illaki sıralı inci olacak değil. oda o şekilde güzel. ayrıca o dişler sayesinde dudakları kapatınca bir lokmalık çilek gibi vallahi. kocaman ıcacık bir gülüş. harika bir kadın bence. saçları demodeymiş. sizin saçınız uzay çağı modeli mi. sırma mı? aslan yelesi mi nedir. miss gibi kadın. gözleride deniz gibi. hemde öçok mütevazi, tatlı. ayrıca o veridğiniz linkte defilede çekilmiş doğal fotoğrafları var. sadece bir kaç fırça darbesiyle nasıl muhteşem ötesi olmuş en iyi göstergesi. 8 numaralı foto mesela. bir içim su. ayrıca yani sizde kendinize fotoşop yapın bakalım siz nasıl oluyorsunuz. kadın taşş gibi işte. Allah sağlık versin. çok tatlı kadın. ben çok beğendim.

    YanıtlaSil
  8. ilahi gamze çok güldüm yorumuna :) ama sana katılıyorum kesinlikle sexy 1i sadece doğumdan sonra kilo verme işini 1az abartmış o kadar. Hem güzellik = hokka burun klişesini yıkan nadir modellerden bence. Sıfır estetik ve mis..

    YanıtlaSil
  9. Sevgili ModaveSosyete ve badem limon, hadi güzellik görecelidir diyelim (beauty is in the eye of the beholder), ama sözünü ettiğimiz manken, 17 yaşında Şubat 2001'de Vogue Amerika'nın kapağına çıkmış ve o zamana dek Vogue kapak kızı olan en genç model ünvanını almış biri. Tüm Vogue edisyonlarını gözönüne aldığınızda, 20'den fazla Vogue kapağına çıkmış bir profesyonel KK.

    YanıtlaSil
  10. sevgili coşkun zaten o saydıklarını anlamıyorum ben :) bu kadar vasat bir görüntüyle bunca işi başarmış olmasınadır isyanım. bu işte şansın önemini lütfen gözardı etmeyelim. doğru zamanda doğru yerde olmanın meyvesini yediği çok belli. yoksa devede de bu boy var :)

    YanıtlaSil
  11. Tamam o zaman blogumda bir Karolina Kurkova retrospektifi yapmayı gündemime alıyorum:)

    YanıtlaSil
  12. senin yazılarını okumak büyük bir zevk benim için.

    YanıtlaSil
  13. Modeller zaten genelde güzel olmazlar ki.Çok az modelin yüzü güzel.Mesela Doutzen Kroes.Modellerin fiziği önemli genelde.Kate Moss da aman aman güzel değil.

    YanıtlaSil
  14. ama kate moss a hiçbir zaman güzeller güzeli diye hitap edilmemiştir ki bence kate o ilk çıktığı zamanlarda gerçekten güzeldi. kate iyi bir modeldir ve harika resimler verir ama çirkin gelmemiştir hiçbir zaman gözüme. karolina için millet ölüp bitiyor taş gibi diyor ama o taş ı ben göremiyorum maalesef :)

    YanıtlaSil
  15. sevgili gamze :) o bir kaç fırça darbesiyle ben ondan güzel bir hale geleceğime eminim :) (yüz olarak tabi) tamam bu kadar kızmayın siz çok beğeniyor olabilirsiniz, açıkcası modellerin oyuncuların vs içinde o kadar çok güzel kadın var ki bu kadın bence hiç bir şekilde öne çıkmıyor onların arasından... ben sıradan bi öğretmenim saçlarımın uzay çağı modeli olması gerekmiyor vs meleği değilim ki :)) ama inan ben okula giderken daha havalı bir saçla gidiyorum :)) son olarak bu kadını bu kadar beğeniyosun ya, tv de falan değil hayatın içinde gel bizim bi plates hocasını gör bu kadını 5o kere cebinden çıkarır :))))

    YanıtlaSil
  16. Eminim Öylesinizdir :DDD

    YanıtlaSil
  17. haberlerde Türkiye'ye gelince hava alanında hiç atlamadan bütün hayranlarını öptüğü haberi cıkmıştı onu izlerken bende hiçte güzel değilmiş demiştim :))

    YanıtlaSil
  18. anam lady gaga yı gördüm sanki :)))

    YanıtlaSil
  19. seni inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum zaten sen bu kadını beğendiysen herkesi beğenirsin :))) orada eleştirmek istediğim ise başka birşeydi o bir kaç fırça darbesi diye küçümsediğin makyaj insanı öyle bir değiştiriyor ki bende ondan güzel olurum demek istedim, cildim pürüzsüz , ağzım burnum düzün diş sorunum yok ee birde senin dediğin bir kaç fırça darbesi :))

    YanıtlaSil
  20. hahaha şaka gibi yaa. diyorum ya hanımefendi eminim öylesinizdir :DDDDD sevgiler herkese.

    YanıtlaSil
  21. yaşasın catfights :)
    buarada gamze bilmem hatırlar mısın,
    90larda claudia schiffer bir elmas firması tanıtımı için Türkiyeye gelmişti,uçaktan indiği zaman yüzünü eliyle kapatarak güneş gözlükleriyle kaçarak gitti.
    aradan 2 saat sonra saçını-makyajını yaptı tanıtıma geçti.
    şunu söyleyebilirim, claudia schiffer 90ların top 5 mankeniydi,cindy-heidi-naomi ekürisinden,malesef bazı şeyler güzelliğe-yeteneğe bakmıyor.
    spotlar kime tutuluyorsa, o parlıyor,yol alıp gidiyor.
    xoxo

    YanıtlaSil
  22. http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://cdn.thegloss.com/files/2011/02/karo-color-490x657.jpg&imgrefurl=http://thegloss.com/fashion/victorias-secret-angel-karolina-kurkova-without-make-up-in-gray/&usg=__3GAQilLsrxUN28q5nW4gjO8ZHU8=&h=657&w=490&sz=74&hl=tr&start=20&zoom=1&tbnid=XVbzVK3_zZXPaM:&tbnh=138&tbnw=103&ei=Rk2TTY-gO4iSswaUptHRBg&prev=/images%3Fq%3DKarolina%2BKurkova%2Bwithout%2Bmakeup%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1264%26bih%3D574%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1

    gamzeye sevgilerle..

    YanıtlaSil
  23. hıım..
    sanırım gerçekten bir yanlış anlaşılma olmuş :(
    fotoyu yükleyen benim.gerçek bir adsız.hatta bir üstte olan claudia yorumunu yapanda benim.
    bilmem blogsahibesi hatırlar mı ama her yorumumun altına XOXO diye imzamı atarım. zaten dikkat ederseniz bahsi geçen 2yorum arasında 5dk var.

    tartışma bukadar alevli olunca googlea ismini yazınca çıkan fotolardan birini buldum.
    ayrıca bende beğenmeyenlerden biriyim,blog sahibesi gibi.keşke yukarda ki cümlelerde bahsettiğiniz gıybet-dedikodu gibi sizde peşinen önyargılı olup yazmasaydınız. açıkçası bu yorumu yazmayıp ihalenin bademlimonun üstüne kalabilirdi.ancak gamzenin sizin ve benim bi ortak noktamız var.üçümüzde adsız kısımında yorum yapıyoruz.
    bademlimon bahsettiğinize göre bir blogger. yani bi şekilde sanalda olsa bir kimlik ile yorum yapmış.(bu arada konuyla alakalı bir foto paylaşmak boş uğraş-zavallılık ise, yorum yapan kişiyi blogunu inceleyerek malzeme aramanın tam olarak adı nedir??)

    yine üzülerek belirtirim ki sizin yorumunuza kadar geçen 20 küsür yorumda kimse şahsi bir hakaret veya saldırıda bulunmamış.
    olayın aydınlatılması ve kimseyi zan altında bırakıp günahını almak istemem.

    sevgiler
    xoxo

    YanıtlaSil
  24. NİL ECE'nin yorumunu yanlışlıkla yayınladım özür dilerim. Fazla kişisel ve ağır ifadelerin bulunduğu yorumları yayınlamak taraftarı değilim.

    YanıtlaSil
  25. pardon xoxo özür dilerim ama ben kaçırdım heralde bloğum incelenip ne yapılmış anlamadım fotoğrafım filan mı aranmış benim sadece yemek tarifleri bloğum var ve ayrıca ne malzemesi aranıyor manken yada model değilim, öyle bir iddam da yok.. bloğumda malzeme olacak hiç bir şeyde yok ama sakladığım gizleyeceğim bir şeyde yok.. öz güven sorunu olan biri değilim ama ben görmeden sanırım bişeyler olmuş sadece merak edttim :) anltırsan sevinirim bi süredir bu bloğa erişemiyorum. yoksa girdiğim ilk blogtur.

    YanıtlaSil
  26. Güzellik bebek yüz demek değil. Bence bu kadın, bu photoshopsuz haliyle oldukça güzel. Gözlerim de iyi görüyor ve eminim benimle aynı fikirde çok insan vardır. Zevk meselesi, sizlerin çirkin bulduğunu dünya güzeli bulan insanlar var :). Özetle, başkasının beğenmediğini beğeniyorum diye sorunu görme kabiliyetimde aramama gerek yok :).

    YanıtlaSil
  27. Böyle karım olsun ertesi sabah intihar ederim

    YanıtlaSil
  28. dünyanın en güzel kadınlarından biri benim için

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.