HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

 


Ebru Şallı Tan'ın Cengiz Abazoğlu imzalı kıyafeti üstünde son derece kötü görünüyor. Kıyafete prova yapılmadığı çok belli. Etek kısmındaki potlar hayret verici. Baştan aşağı gri giymeside hala şık olmayı bilmiyor demektir. Saçlarını güzel yapmış. Ama makyajı felaket ötesi. Göz makyajını çok abartmış. Pala bıyık kalınlığındaki kaşlar rahatsız edici boyutta. Bu kadar güzelliğine düşkün birinin çene kısmında oluşan deformasyonu görmemesi imkansız. Acilen estetikçisine gitmesini tavsiye ederim.

Berna Akar sanki özellikle hayvanseverleri çıldırtmak için giyinmiş. Boynundaki Prada marka etol gerçek anlamda ölü bir hayvan gibi görünüyor. Caaanım Charlotte Olympia ayakkabılarda bu görüntüde kaynamış gitmiş.

Sema Basa ve kızı Saba Güceylioğlu'nu tarif etmek için kelimeler yetersiz kalır. Bordo ceket, bordo clutch, bordo rugan bootilerle Sema Basa yinede kızından daha iyi bir görüntü sergiliyor. Saba Güceylioğlu siyah kürk ceketi, siyah deri eldivenleri, Hermes pochette i, püsküllü eteği, siyah çorapları ve leopar desen açık ayakkabılarıyla haftanın değil yılın rüküşü olmaya değer bir görüntü içinde. Saçlar ve makyaj o kadar frapanki kimse bu kızcağızın ne kadar genç olduğunu anlayamaz. Halbuki Paris'de okurken giyimi kuşamı çok hoştu. Anlaşılan evlenipde hemen kadın gibi görünmek isteyenlerdenmiş. Eski Saba'yı görmek dileğiyle.

Tan ailesinin gelinleri rüküşlükte sıkı bir yarış içinde. Sarı elbise Rahşan Tan'ın üstünde son derece kötü görünüyor.Halbuki biliyorum ki kendisi çok hoş bir kadın.

Kaynak : Alem, Şamdan, Hello

Yorumlar

  1. sensin bayan. kadınlara bayan demeyi bıraksana yaa! saba pariste okumadıki gittiği gibi bir kaç ay içinde geri döndü. ayrıca sen annesinin üstündekilerin üç bordo olduğunu sanıyorsun ama ayakkabılar kırmızı çanta koyu pembe bordo arası kurkse bordoydu defilede. fotoğrafta aynı çıkmış bence. sabanın üstündekide etek değil elbise.ama etek olsa kaç yazar olmasa kaç yazar al birini vur ötekineee

    YanıtlaSil
  2. sende biraz kibar olmayı denesen ne iyi olacak. saba ile aynı dönemde paris deydik. çok biliyorum havalarına boşver istersen.

    YanıtlaSil
  3. Rahşan Tan'a bu ton sarı saç hiç yakışmamış. Saçının renginde oynama yapması lazım, bi de illa sarı saç istiyorsa en azından kaşlarının rengini bir ton falan açtırsa iyi olur. Bence onun sorunu elbisesinde değil, saç renginde.

    Ebru Şallı'ya kalın kaş yakışıyor aslında ama bu biraz fazla artık. Brezilyanın jungle'larına dönmüş :) Elbisesi o kadar kötüki yorum yapmaya bile değmez, zaten Cengiz Abazoğlu'nun tasarımlarını oldum olası hiç sevmem.
    Diğer iki fotoğraftaki rüküşlükler silsilesi içinse sessiz kalma hakkımı kullanıyorum :) :)

    YanıtlaSil
  4. e çok iyi biliyorum. sen kalmışssın o dönmüş demekki

    YanıtlaSil
  5. su estetik harikasi ve yaptirdigi her estetigi saglikli beslenmeye baglayarak insanlari salak yerine koyan hanimeendi icin soyleyecek tek kelime yok bencede.rukusluk ve basitlik otesieskiden neyse simdide o.insan biraz degisir.
    hepsi birbirinden beter hatta rezalet

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.