John Galliano'nun Kadınları - Paris Moda Haftası

 
Paris Moda Haftası üzerindeki John Galliano gölgesi hissedilmeyecek gibi değil. Giovanna Battaglia'nın twitlediği gibi : 'Galliano'nun defilesinde sanki hala yaşayan birinin cenazesindeyim'

Dior hakkındaki düşüncelerimi bir önceki haberimde sizlerle paylaştım. O yüzden Dior ve John Galliano diye 2 ayrı defile yapmaktansa ikisini bir arada sunmak daha iyi. Ne de olsa 2 defilede aynı dehanın eseri.

DIOR :





Siyah transparan elbiseler ve hardal renkli mini elbise favorilerim. Bootilerin güzelliği ise yemede yanında yat.

JOHN GALLIANO :




Yine lüks, ihtişam ve zerafet. Siyah kıyafetin güzelliği ve zerafeti üzerine bir kitap yazılabilir. Bu kıyafeti görür görmez aklıma anında Charlize Theron geldi. Üzerinde çok şık dururdu. Umarım uzun boylu bir yıldız giyer. Tabi bir de yahudi lobisini karşısına almaktan korkmayacak biri.

Yorumlar

  1. herkes istediğini söyleyebilir...ama bu adam kadar yaratıcı bi sanatçı daha yok şu dünyada...o siyah elbise için 10 senelik tüm maaşımı yatırabilirim sana galliano.....dior u da burdan kınıyor...parfümünü asla ama asla bir daha kullanmıyacağıma söz veriyorum... ;)

    YanıtlaSil
  2. Şimdiden pek çok arkadaşı Galliano'yu terk etmiş durumda. Geçen gün gazetede okuduğum habere göre, Kate Moss yazın düğününde giyeceği gelinliği Galliano'ya diktirmekten vazgeçmiş. Bu daha başlangıç. Bence hiç kimse kolay kolay Galliano tasarımları giymez artık. Ayakkabılar rüya süsleyecek cinsten. Ne büyük kayıp.

    YanıtlaSil
  3. merak ediyorum acaba yahudilerden başka bi ırk için böyle laflar etmiş olsaydı aynı tepkiyi alırmıydı.

    YanıtlaSil
  4. kokaın cekerken kate mossu terk etsınler bence:)

    YanıtlaSil
  5. sapka düştü kel gorundu givenchy nin coutre de en iyi oldugunu bilen dior istediğini yaptı hem de hiç tepki almadan hatta övgülerle john u şutlayıp tisci yi aldı.bu adım aslında bu videonun uzun zamandır diorun elinde oldugunu ve bıldıklerı komplo teorisine inanmamı güçlendirdi.devil wear dior not prada:)

    YanıtlaSil
  6. devil wear dior not prada:)
    bu şahane bir slogan olurdu ağzına sağlık :)

    tisci ile resmen anlaşıldı da benmi kaçırdım acaba. söylentiler vardıda kesin değildi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.