Afife Jale Ödülü'ne SİYAH GİYİLİR !

 


Mi acaba ? Baksanıza..Hepsi genç ama baştan aşağı siyahlar içindeler. Dünya modasında neon renkler altın çağını yaşasa da bizimkilerin hala o kasvetli ve depresif havayı bırakacağı yok !

Üstelik hepsi de gencecik yaşlarına en az 10 yaş eklemişler !

Yorumlar

  1. Daha oncede mesajimda yazmistim. neden boyle bu insanlar TR de, dugunde bile cenazeye gider gibi siyahlar icinde(pardon, baska turlu aciklayamadim)resimlere bakiyorum 10 insandan 8`i karalara burunmus. bende siyahi severim fakat bunlari gordukce artik partylerde siyah giymek istemiyorum, gunluk yasamimda bile baska renklerle kombine ediyorum. merak ettigim bir konuya degindiginiz icin tesekkurler Moda ve Sosyete :)
    Asli

    YanıtlaSil
  2. ozinalin kiyafeti cok cirkin ama yaa...

    YanıtlaSil
  3. Deniz Çakır ve Özinal felakeeet! Diğerleri yine en azından insan içine çıkılabilecek kıyafetler :)
    Yani gerçekten, kendi adıma konuşuyorum gayet sıradan bir hayat süren, kıyafetleri gazetelere konu olmayan ben bile özel bir gecede siyah giymemeye, fazla alışıldık olmamaya çalışırken ellerinin altında bu kadar imkan olanların bu kadar sıradan hatta felaket olmaları anlaşılamaz bir durum :)

    YanıtlaSil
  4. ne yapasınlar kı en kolay renk herseyle uyum saglanıyor.1001 tane rengı bır araya getırıp komık olacaklarına boyle olmaları daha ıyı mesela ivana sert :) onun leoparını gormektense sıyahı tercıh ederım

    YanıtlaSil
  5. Habersiz çıkan bir davete ne giyersiniz? sorusunun cevabı "Küçük siyah elbise" geldi aklıma.Sanıırm bunlarında bu davetten haberleri yoktu yada son anda kara verilince siyah elbise giydiler:-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.