Bu Düğün Daha Çok Konuşulur...

Öyle hemen bir kaç haberle bitecek bir düğün değildi. Bazı kareler ve bilgiler konuşmaya değer..



Çiftin resmi düğün resimleri..



Bugünkü İngiliz gazeteleri sözleşmişçesine kapaklarına öpüşme resmini koymuşlar. Bir tek The Independent ve The Times imajlarına yaraşır bir farklılık göstermiş.



Ama bu öpücük benim aklımda hep sol alttaki minik nedimenin yüz ifadesiyle kalacak. Nasıl da sıkılmış minik yavrucuk. Şahane bir kare :)

Siz ne kadar Pippa Harry den daha olgun deyin benim gözlerim bu ikiliyi çok sevdi :)

Diana'nın Barbie bebekleri andıran yeğenleri dikkatinizi çekti mi ? Hepsi birbirinden güzel adeta taş bebek gibiler.



Bir türlü gelinliğin arkasını göremiyordum. Nihayet birkaç resim buldum da rahatladım. Bizim modacılarımızın fikri sorulmuş gelinlik hakkında. Aralarında sadece eşsiz modacımız Vural Gökçaylı gelinliği sade ve sıradan bulduğunu ama Kate'in güzel taşıdığını söylemiş. Ne diyim. Her zaman en müthiş en dahiyene en olağanüstü modacımız kendisi olduğu için muhakkak vardır bir bildiği :)



Müthiş güzel ve aynı zamanda zarif bir pasta. Adeta bir sanat eseri !




Hoşuma giden birkaç kare..Kate'in soğukkanlı duruşuna hayran kaldım. Tüm dünyanın şahit olduğu bir evlilikte en sakin kişi Kate idi. Gülümsemesini çok beğeniyorum. Son derece içten geliyor bana.



Kate'in gelin makyajını kendisinin yaptığını okuduğumda gözlerime inanamadım. Sanırım sakinliğinin ve soğukkanlılığının en büyük işareti bu olsa gerek.. Üstelik gayet de başarılı bir iş çıkarmış. Bazı sitelerde eleştiriler okudum ama ben çoook beğendim.

Birde buketi çok hoşuma gitti. Klasik buketlerden çok daha sade ve güzel görünüyordu. Yaz aylarında en çok bu buketten göreceğimizin şimdiden garantisini veririm.

Domuz kraliçe tarafından ödünç verilen Cartier tacı çok şık ve kendisine çok yakışmış.



Tahmin ettiğim gibi Kate'in kızkardeşi Pippa kıyafetiyle ve sıcacık gülümsemesiyle epey gürültü kopardı. Beğeni dolu yazıları zevkle okudum. Düğünün hazırlanışında Pippa'nın rolü çok büyük. Ortaya kusursuz bir iş çıkarmış olmasıyla şimdiden gönlümü kazandı. Her ne kadar muhteşem görünüyor olsa da şahsen bir baş nedimenin beyaz giymesini doğru bulmadım. Benim için düğünde beyaz renk sadece geline özel olmalı.



Pippa'nın muhteşem poposuna Facebook sayfaları açıldığını biliyor muydunuz ? Evet..Şimdiden 9 bine yakın üyesi var :)

Yorumlar

  1. domuz kraliçe lafına çook güldüm :D ama haklısın :) ve ben de pippa-harry çiftini(daha çift olmadılar ama :D) beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum,gelinin kız kardeşini çok zarif ve güzel buldum fakat beyaz giymemeliydi..

    YanıtlaSil
  3. Kate Middleton adeta Allah tarafından kraliyet ailesinde statü sahibi olmak için yaratılmış. Asillik, tabiri caizse paçalarından akıyor. Çok güzel. Dupduru ve yalın bir görüntüsü var. Ama düğün fotoğraflarını gördükçe ister istemez içime bir burukluk çöküyor. Düğün haberlerinde sürekli Alexander McQueen'in adı geçiyor ama kendisi yok. Keşke yaşasaydı ve gelinliği kendi tasarlasaydı. Keşke bütün bunları görseydi.

    Ayrıca Kate Middleton'ın nikahtan sonra resepsiyonda giydiği elbise de en az gelinliği kadar şık. O'da Alexander McQueen (Sarah Burton) imzalı.

    http://www.instyle.co.uk/news/kate-middleton-wears-her-second-mcqueen-dress-to-reception-30-04-11

    derya

    YanıtlaSil
  4. peliiiinnn pippa ve harry berabermiş zaten hatta düğünde harry'nin "bugun çok güzelsin sana bayıldım" diye fısıldadığı çıkmış ortaya. bugun gazetede okudum.

    YanıtlaSil
  5. Nerde okudun bilmiyorum ama ne yazikki yalan haber. Pippa uzun zamandır bir bankaciyla beraber ve evlenmeleri bekleniyor.

    YanıtlaSil
  6. facebookta Pippa Middleton is single. Prince Harry likes this grubu süper :)

    YanıtlaSil
  7. Kate den çok pippa yi konuşuyoruz . Ne fenayiz ama :)

    YanıtlaSil
  8. pippanın da resepsiyon için seçtiği yeşil temperley elbise harika bu arada. gözden kaçmasın o da :)

    http://www.zimbio.com/Pippa+Middleton+Dress/articles/VLukoKv71X4/Pippa+Middleton+s+Second+Dress

    YanıtlaSil
  9. İlk fırsat bulduğum an bununda haberini yapacagım

    YanıtlaSil
  10. muhteşem bir düğündü, hayran kaldım , her anı mükemmel tasarlanmıştı olayın. Kate'i seviyorum, beğeniyorum, William ile çok mutlu olsunlar istiyorum. Bir de Diana da görebilseydi bu günleri tamam olacaktı. En azından yüzüğü hep Kate'in parmağında olacak, Camilla görüp görüp sinir olur inşallahhhhh:))))))

    YanıtlaSil
  11. Gazetelerde kuaförün dedikleri haberi vardı. Tacı domuz kraliçe vermemiş. Çin isi çakma ucuz taclardanmis:)

    YanıtlaSil
  12. gerçekten mi ? oyoyoy inanmak istemiyorum buna..resmen bir skandal yahu !!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.