Sadece DENİZ BERDAN Giyebilir !




Ne büyük bir hata ki bu resmi daha yeni gördüm. Yoksa rüküşler listemi tek başına taşıyabilirdi. Üstünde Deniz Berdan'ın kendi üstünde markalaştırdığı 2D kıyafetlerinden birini görüyorsunuz. Tek kelimeyle felaket görünüyor ! Ne yazık ki herkes her kıyafeti giyemez. Eminim Ayşe Özyılmazel de resimlerine baktığında benim gibi düşünmüştür. Tam anlamıyla Fransız mürebbiyelerine benzemiş.



Ama Deniz Berdan gibi uzun boylu ve uzun bacaklara sahipseniz böyle bir kıyafeti kaldırabilme gücüne sahipsinizdir. Değilsenizde Ayşe Özyılmazel gibi görünmeye mahkumsunuz.

Yorumlar

  1. Cidden korkunç görünüyor. Yada Ayşe Özyılmazel'i hiç sevmediğim için bana korkunç geliyor.

    YanıtlaSil
  2. yakışmamış gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. aynaya bakmamış mı yaa hiç??? çok komik görünüyor

    YanıtlaSil
  4. Bence Deniz Berdan yaptığı kıyafetlerin etiketine "Benden başkası giyerse işte böyle görünürsünüz a dostlar" diyerek Ayşe Özyılmazel'in bu fotoğrafını koymalı :))

    YanıtlaSil
  5. 2 boyutlu kıyafet çok sıkıcı bence. deniz yapınca ve giyince onda güzel duruyor evet ama içindeyken sıkıntı gelir insana, ay of diYE=) ayşe de çok kötü durmuş. zaten farkettiyseniz denizin eteği daha uzun ayşenin kisi kısa önlük gibi durmuş iyice. olmamışşşşş

    YanıtlaSil
  6. bunu ilk gördüğüm an aklıma geldin zaten:)

    YanıtlaSil
  7. Yahu kardeşim, Ayşecim sende de şuursuz özgüven var ama o kadarda güvenme be tatlım.Bu elbiseyi hakkaten de taşıyamışsın.Sen de ne uzun bacak ne de boy var be güzelim başka elbise mi kalmadı da gittin bunugiydin.İnan bu elbiseyi ilk ayşede görsem hayatta almam.Ama Deniz hn. mükemmel taşımış.İşte her tarz ve moda herkese yakışmazın örneği ayşecik de, hihihhiiih:-))

    YanıtlaSil
  8. fransız mürebbiyelerden çok evin adamıyla iş pişiren hizmetçilere benzemiş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.