YENİ 2LİM !!

 



Eskinin Eda Taşpınar-Deniz Berdan-Ivana Sert 3lüsü yerine artık Selin İmer ve Ivana Sert 2lisi var ! Onlar benim yeni Ebru Şallı ve Demet Kutluay'ım ! Baksanıza uyumlarına..Güzelliklerine..Seksiliklerine ve şıklıklarına...

Yorumlar

  1. elti sayılırlar

    YanıtlaSil
  2. ikiside alt yapisi olmayan zevksizlik abidesi iki kisi...al birini vur otekine. yoksa tencere yuvarlanmis kapaginimi bulmus desem...

    YanıtlaSil
  3. bazı yorumları yayınlayamıyorum. lütfen beğenilerinizi ve iltifatlarınızı daha bir güzel ifade ederseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. gercek stil kokonası22 Nisan, 2011

    yorumumun yayınlanması ıcın kelımelerımı cok dıkkatlı secıyorum:)...................................................................................................................................................................................................... bitti umarım anlaşılmıştır:)

    YanıtlaSil
  5. hahahaha süpersin :)))

    YanıtlaSil
  6. Şıklığın yolunun absürd olmaktan geçtiğine inananlar var ne yazık ki.Nasıl oluyorda bu derece frapan bi rüküşlüğü asalete tercih ediyolar anlamıyorum demek ki zarif olmanın parayla pulla eğitimle hiç alakası yok insanda bazı şeyler doğuştan olucak..

    YanıtlaSil
  7. :)))
    önünde saygıyla eğiliyorum........

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.