Aylık HAKAN YILDIRIM Dozumuz :)

 


O'nsuz geçen bir ay olamazdı. Öyle ya da böyle bir şekilde Hakan Yıldırım hakkında laflamayı çekiştirmeyi seviyoruz. O da çok şükür bizleri hiç malzemesiz bırakmıyor :)

Bu detayı uzun zamandır sizlerle paylaşmak istiyordum ama bir türlü vakit bulamıyordum. Şimdiye kadar kimsenin dikkatini çekmemiş olmasıda pek bir tuhaf.

Solda YSL'in Ekim 2010'da düzenlenen İlkbahar defilesi. Sağda ise HAKAAN 'ın 1 Mart 2011'de düzenlenen Sonbahar defilesi.

Ve ilginç olanı bu halter kesim üst sadece bu 2 markada var :) Kumaş hariç kesim birebir aynı.

İsmi Givenchy'nin yanında yer aldığı için büyük bir ızdırap yaşayan sevgili Hakan Yıldırım dan düşündürücü bir rastlantı :)

Ne dersiniz..Haksız mıyım ?

Yorumlar

  1. yerden göğe kadar haklısınnnnn...

    YanıtlaSil
  2. )))gerchekten ayniymish, hakani sayende yeni taniyorum amma bir chok unlu online butiklerde satiliyor, bence buda bashari)))ama givenchy olayinida fazla sallamish))birde bir shey sorucam uzun zamandir unutuyorum. Bu erdem ingilizmi yoksa turkmu bir turlu anlamadim pelincim, sen soylermisin?

    YanıtlaSil
  3. kopyacılık genlerimizde var sanırım, Hakan Yıldırım da bunu yapıyorsa diyecek başka birşey bulamıyorum

    YanıtlaSil
  4. erdem moralıoğlu nun anne ingiliz baba türk. ikiside yani :)

    YanıtlaSil
  5. amaannn takıldığın ayrıntıya bak, çıkartıverir cansu dereyi defilesine, değil türk basını avrupa basınının bile gündemi değişir :)

    xoxo

    YanıtlaSil
  6. hahaha valla doğru söze ne denir ki :)

    YanıtlaSil
  7. hahaah pelın hanım sıze daha once bırcok sey yollamıstım hakaan ve esınlenme vaka ları ile ilgili:) bu sefer on numara bene bloguma yayınlabılır mıyım haberı kaynak gostererk...http://trmoda.blogcu.com/

    YanıtlaSil
  8. 2 modelin kumaşları ve oturuşları birbirinden o kadar farklı ki, sırf şeklinde benzerlik var diye kopyacılık iitamında bulunmak bence son derece yersiz. O zaman bütün straplez elbise yapanları da birbirleri ile karşılaştıralım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.