CANNES FİLM FESTİVALİ - de Grisogono Partisi

Ünlü mücevher firması de Grisogono' nun verdiği parti Cannes'a yakışır bir ihtişam içinde geçti. Dünya jet sosyetesinin akın ettiği parti konuklarıyla epey ilgimi çekti. Bizim sosyetiklerden kimsenin olmaması çok üzücü. Mesela bir Özlem Önal, Mermerci kadınları ya da jet sosyete olma yolunda ki taze nişanlımız Melisa Eliyeşil'i görmek pek bir hoşuma giderdi doğrusu :)



de Grisogono'nun kurucusu ve başkanı Fawaz Gruosi'nin büyük ihtimalle model Bianca Balti ile bir ilişkisi var. Bianca Balti neredeyse tüm partilerde ve epey de sıkı fıkı bir görüntü veriyorlar. Bu jet sosyetik dedikodudan ne yazık ki haberdar değilim o yüzden detaylı bir açıklama yapamıyorum :) Her zaman ki gibi mücevherleriyle ve dekoltesiyle çok güzel ve bir o kadar da seksi bir kadın.

Karolina Kurkova, Emilio Pucci'nin süper seksi elbisesini harika taşıyor. Saçlarını at kuyruğu yapması yerinde olmuş. Sandaletler bu yaz epey moda mı olacak ne.

Adriana Karembeu her zaman ki rüküşlüğünde. Sanki Kral TV Müzik Ödülleri'nden bir davetli gibi.

Bir tanecik Nadja Auermann'ım kilo almış ve o dillere destan bacakları hafiften etlenmiş. Hiç önemli değil. Her zaman ikonik modellerimden biri olacak.

Ana Beatriz Barros da davetliler arasında. Ben bu kadını beğenmiyorum desem şaşaırırmısınız acaba. Fazla sıradan geliyor bana.



İngiliz sosyetesinin eski 'it girl' ü Tamara Beckwith yeşil kıyafeti ve o hiç değişmez havasıyla.

Carine Roitfeld sıradışı kıyafetiyle ilgi çekici isimlerden biri. Bu yaşta bu elbiseyi giymek popo ister resmen. Ama güzel taşıyor. Sırıtmamış. Hatta hoş bile olmuş. Ama o yağlı gibi gözüken saçlarını tutup duşun altına sokasım geldi.

Boris Becker'in eşi Sharlely Becker eskinin Victoria Beckham tarzı pozlarıyla çok komik..Ama papişlerine öldüm bittim. Ne güzel ne seksi şeyler onlar öyle.

Kontes Nathalie Von Bismarck sade ve zarif bir şıklık içinde.



Giovanna Battaglia'nın twitter da Cannes yolundayım mesajını okuyunca pek bir heyecanlanmıştım. Kıyafeti ultra sıradışı. Bir vintage Versace. İlk bakışta sevmedim. Ama baktıkça daha bir hoşuma gitmeye başladı. Son derece balık sırtı bir seçim. Her an ucuz şöhret sevdalısı biri gibi görünebilirsiniz. Ama sözkonusu Giovanna olunca bunun için özel bir çaba harcaması gerekiyor. Yine de daha güzel bir seçim yapabilirdi. Hayalet makyajı hoşuma gitti. Saçlar her daim aynı. Saati kıyafetle alakasız. Bu kıyafet bizim Eda Taşpınar'ımıza da çok yakışırdı.



Eva Cavalli'nin maskülen stili çok bayıcı.

Goldie Hawn'ın memeleri rahatsız edecek kadar deforme olmuş. Ve ne yazık ki vücudunun kusurlarını bilemiyecek kadar zevksiz.

Marchesa'nın yaratıcısı Georgina Chapman ve kocası Weinstein Stüdyolarının sahibi Harvey Weinstein. Georgina'nın üstünde beyaz bir Marchesa olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Her zaman ki güzelliğinde.

Lady Victoria Harvey gri saten elbisesiyle çok güzel ve çok zarif.

Ivana Trump gelsinde bu yaşta Hervé Leger elbise nasıl giyilir diye Heves Ekinci'den ders alsın. Peki o yanında ki hediye paketi ambalajlı amcaya ne demeli ?

İngiliz sosyetesinin yeni prensesi milyarder Goga Ashkenazi siyah deri ve tül karışımı elbisesini beğendim. Pek bir havalı görünüyor.

Emilio Pucci 'nin derin yırtmaçlı elbisesiyle Eugenie Niarchos 'da davetliler arasındaydı. Daphne Guiness kendilerinin yengesi olur ve New York sosyetesinin gözde bekarlarındandır.

Ağır aristokratlar da davetliler arasındaydı. Mesela Emmanuel de Savoie ve eşi Fransız aktrist Clotilde Courau. Şayet İtalya 'da monarşi olsaydı Emanuel de Savoie veliaht prens idi.

Bir diğer ağır top aristokratlarda Bourbon-Two Sicilies dükü Charles ve eşi düşes Bourbon-Two Sicilies.

Yorumlar