CHANEL'in Şöhretler Kadrosu

 


Chanel'in kemikleşmiş bir ünlü kadrosu vardır. Bunlar Chanel'in hiçbir organizasyonu kaçırmazlar, Kaiser neredeyse hemen yanında bitiverirler. Hotel du Cap-Eden-Roc 'da düzenlenen defilede Kaiser 'ı yine yalnız bırakmamışlar.

Son zamanlarda sadece Avrupalı ünlülerden oluşan kadro sıkı bir Amerikan devrimi yaşıyor. Şahsi fikrim Avrupalılardan şaşmamak. Vanessa Paradis 'nin imajının yanına Blake Lively'yi hala yakıştıramıyorum. Anna Mouglalis 'in yanına Rachel Bilson quel alaka dedirtiyor bana !



Clémence Poésy'nin zarif stili ve Fransız kanı Chanel'e cuk oturdu. Gözlerim Keira Knightley 'i aradı ama kendisi bir şova katılmak için New York'a gitmiş.

Hanover Prensesi Caroline ve kızı Prenses Alexandra da Chanel'in asil kan kadrosunu temsilen defilenin konuğuydu.

Gelelim konukların şıklığına..Blake Lively gecenin en kötü görüneni. Saçları düzensiz ve tuhaftır bakımsız görünüyor. Üstündeki Chanel kıyafeti muhteşem vücuduna çok yakışmış. Güzel bacaklarını ortaya çıkaran harika bir kesim seçmiş. Kıyafet ne kadar güzelse altına giydiği ayakkabılar da o kadar alakasız. Çok kötü görünüyor.

Alexa Chung ve Clémence Poésy en şık konuklar. Clémence Poésy'nin romantik tarzda ki clutchına bayıldım. Saçları ve duru makyajıyla çok zarif.

Rachel Bilson için birşey demek zor. Çok beğenmedim ama kötü de değil. Vanessa Paradis her zaman ki stiliyle çok zarif.

Yorumlar

  1. bende Blake Lively bi tek ben mi yakıştıramıyorum diye düşünüyordum,seninde aynı fikirde olmana sevindim..Bence de Alexa Chung ve Clemence Poesy çok şık :)

    YanıtlaSil
  2. Clemence kesinlikle cok cok yakinda tamamiyle bir 'it girl' olucak..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.