DIANE KRUGER İstanbul'da !

 


Kırmızı halıda her zaman beğenimi kazanan ender isimlerdendir Diane Kruger. İstanbul'a bir otel açılışı için gelmiş. İyi etmiş. Şahsen gecede şaşalı ve zarif bir şıklık beklerken Roberto Cavalli elbisesiyle o alışıldık Diane Kruger şıklığından çok uzak bir görüntüyle karşılaştım. Saçları bile sanki duşunu almış, hafif kurutmuşda gelmiş havasında. Yabancı şöhretlerin Türkiye sınırlarına girdiğinde takındıkları sadelikten nefret ediyorummm !

Bir de minik bir not : Geceye katılan bir arkadaşım Diane Kruger'ın cildine hasta olmuş. Geç karşısına cildine bak makyajını yap diyecek kadar pürüzsüz ve pırıl pırılmış. Valla ben o gecede olaydım hemen gidip cildine ne kullanıyormuş diye sorardım. Vardır böyle tuhaf çıkışlarım :)

Yorumlar

  1. dun arabayla sirkeciden gecerken ikisinide gordum. allah allah ben bunlari bi yerden taniyorum derken dank etti diane kruger ve joshua jackson oldugu. gayet casual el ele takiliyorlardi. eminonunde allahin bir kulunun bu 2 zatin kim oldugunu tahmin ettigini zannetmiyorum. kendilerine istanbul'da guzel bir tatil dilerim.

    YanıtlaSil
  2. türkiyeye geldiklerine 'sallayacak' kimseleri olmadığı için salıyorlar kendilerini. ben de gıcığım

    YanıtlaSil
  3. Diane Kruger fanatizmim malum o yuzden findik cuvaliyla bile kabulum kendisi:)) Ve bu cift nasil da tatli bir ciift:)) Cildine ne kullaniyor ben de cok meraklandimm:)

    YanıtlaSil
  4. evet birbirlerine yakışan ve tamamlayan ender çiftlerden. victoria beckham ın güzel bir lafı vardı. en iyi aksesuarım kocam diye. çok gülmüştüm ilk okuduğumda ama baktım hatun haklı. bu çift de o hesap :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.