HAKAN YILDIRIM Bana CAHİL ve EV KADINI BİR BLOGÇU Demiş :)




Pazar günkü Vatan Gazetesi'nin ekinde Hakan Yıldırım röpörtajını okudunuz mu ? Okumadıysanız burdan okuyun lütfen. Beyefendi bana laf atmış. Bir kıyafetinin yakasını YSL 'in halter yaka bluzuyla benzerliğini konu etmiştim. Bana çok kızmış beyefendi. O kadar cahilmişim ki. Ev kadını bir blogçu bu işlerden ne anlarmış ki. Sayesinde pazar günüm neşe içinde geçti. Teşekkür ederim kendisine.



Halbuki ben kendisini severim ve çalışmalarını da hep beğenmişimdir. Sizlerden gelen anti Hakan Yıldırım yorumlarının çoğunuda yayınlamamışımdır. Doğru bulmamıştım çünkü. Hatta okuyucularımın çoğu ne denli ukala olduğunu söylesede ben Hakan Yıldırım'ı yine de kendimce sevmeye devam ettim. Ama bu demek değildir ki bazı soru işaretlerini sizlerle paylaşmayacağım. Nitekim YSL ile benzerliği son derece aşikardı.

Gelelim dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şeyle karşılaşmamış olmasına. Demek ki kendisi moda dünyasını internet aleminden takip etmiyor. Şayet takip etseydi dünyanın en büyük moda platformlarında 'Outfit look-alikes' başlıklı yüzlerce yazıyla karşılaşırdı. Bu başlık altında moda devlerinin benzer ya da kopya kıyafetlerini görebilirdi. Demek istediğim bu tarz esinlenme ya da kopya konularının patenti bana ait değil. Her zaman ilgi çekici bir konu olmuştur ve olmayada devam edecektir.

Üstelik bahsettiğim benzerlikte Hakaan'ın koleksiyonunun önceden görülmemiş olması bir şey ifade etmiyor. İşin dikkat çeken tarafı YSL defilesinin Hakaan defilesinden 5 ay önce gerçekleşmiş olması.

Ev kadınlığıma gelince. Beyefendi kendince bir sınıflandırma yapmış. Demek ki ev kadınıysam modayla işim olamaz ! Evimde oturup kocama ve çocuklarıma bakacağım o kadar. Ne haddime modayı sevmek ! Bir de utanmadan blog yazarı oluyorum ! Ev kadını da olabilirdim ama değilim. Dünyanın en büyük firmalarından birinin distribütörlüğünü yapıyorum. 15 sene önce kendisi Kuşum Aydın'ın çanta taşıyıcılığından bir marka olmayı başarmış ama ne yazık ki hayat görüşü bir arpa yol alamamış !

Beni hor görmesine rağmen ben yine de Hakan Yıldırım konulu olumlu ya da olumsuz haberler yapmaya devam edeceğim. Şu ana kadar blogumu hiçbir markaya ve isme alet etmedim. Blog yazarlığının ilkesi önce kendisi için sonrada başkaları için yazmaktır. Burda yalakalık, pohpohlamak yok. Ne düşünürsem ne söylemek istersem okuyucularımla paylaşmaya devam edeceğim. Blogumun en çok takip edilenler arasında olmasının sırrı bu olsa gerek.

Röportajı yapan Ayşe Aydın'a da ayrıca teşekkür ederim. Kimsenin şu ana kadar soramadığı soruları ve söylentileri cesurca masaya yatırmış. Röportaj yapacağı kişiler hakkında detaylı araştırma yapması da profesyonelliğinin kanıtı. Tüm ropörtajı okumak için TIKTIKTIK

Yorumlar

  1. blogunu neden bu kadar cok sevdigimin kisa ve oz anlatimi bu postta iste. her kosulda cizginden sasmiyorsun
    tebrikler!

    YanıtlaSil
  2. Halter üst halter üsttür tabii ki ancak ne şekilde kullandıldığı önemlidir. Zaten herkes aynı şeyi yapsa moda diye bir sektör olmazdı, önemli olan farklı bir yorum katabilmektir. Keşke her şeye bir cevap yetiştirmeye çalışmasaymış, daha yumuşak cevaplar verseymiş.
    Pelin durmak yok yola devam :))

    YanıtlaSil
  3. ne mutlu bana sizlerden böylesine övgü alıyorum. çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. bence süper olmuş iyiki laf atmış sana, herhalde kendisi sosyal medyanın önemini anlayıp bu şekilde öne çıkmaya çalışmış :)

    az laf çok tasarım, haaaakaaancım ;)

    YanıtlaSil
  5. Sonuna kadar dusuncelerinin arkasinda durmani da ayrica taktir ettim :)

    YanıtlaSil
  6. Ancak ve ancak haksız bir insan böyle kötü bir üslupla saldırabilir!..

    YanıtlaSil
  7. sosyal medyanın önemini bir bizimkiler anlamadı zaten. hala 2. sınıf vatandaş muammelesi görüyoruz. bazı marka ve yayın kuruluşları hariç aynı tas aynı hamam.

    ben buydum buyum ve bu olacağım. teşekkürler desteğiniz için :)

    YanıtlaSil
  8. en sevdiğim blog seninki,çok doğru tespitler yaptığını düşünüyorum,ilgiyle de takip ediyorum,alışmışlar pohpohlanmaya,aksini gören tepki veriyo,dediğin gibi blogların özellikle MODA BLOGLARININ ETKİSİNDEN bihaber heralde,Cannes gibi festivale bile blogger çağrılıyorsa e artık orasını o düşünsün,seni tanımasamda seviyorum:)

    YanıtlaSil
  9. Yazık yahu çok bozulmuş adam:))Eleştriye açık olanına rastlamadım zaten,egoları o kadar şişik ki pess..

    Ayrıca bloguna bayılıyorum..

    YanıtlaSil
  10. Sıradan insanları bu kadar aşağılamak neden ben anlamıyorum. Ünlü biriyle ilgili yorum yapabilmek için illa ünlü mü olmak gerekiyor. Kaç ünlümüz onun adını, neler yaptığını biliyor o da ayrı bir konu tabi. İnsanlar ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar karakterlerini, yaklaşımlarını deşifre ettikçe kendilerinden soğutabiliyorlar.
    Pelin bu arada ben de seni çalışmıyor biliyordum, bir şeyi daha öğrenmiş olduk.

    YanıtlaSil
  11. ben de sizleri seviyorum :)

    teşekkürler sevgili deniz

    canımcım çalışmıyordum uzun süreli doğum iznindeydim. patron kıyak çekti çok saolsun :)

    YanıtlaSil
  12. Pelincim,

    Simdi blogunu okudum Hakan Yildirim'in roportajinida! Allahin kendi kucuk dunyasinda cakma Marc Jacobs'u!Ne kadar cahil oldugu cevaplarindan belli! Cok defensive agresif cevaplar vermis, hosgoru "openminded" lik hicbir yerde yok. Kiyafetleri sukse yapmis olabilir ama bu iste demekki sansinda buyuk payi varmis diye dusunuyiorum cahil cahil konusmalarini duyduktan sonra. Sanki okulda ve en populer cocuklarla takilipta hava atan ezikler gibi, onun golgesine siginmaya kalkiyor gibi... Ama bak o kadar laf atmasina ragmen blogunuda okuyor begenmedigi evhaniminin. Iddiaya girerimki sen marka, moda, ve gecmisleri hakkinda daha cok genel bilgiye sahipsin. Onun bilgisi cizimleri ve kopyaladiklariyla kalmis!! Halbuki sen onu tanimayanlara bile tanittin ama ne demis atalarimiz? Essek hosaftan ne anlar!Cevabinida sana yakisir sekilde gayet kendinden emin onu class'inla doverek kaleme almissin:) You go girlll, biz arkandayiz! Pelini sevmeyenin kolleksiyonu yuhalansin ulannn!!! Oh rahatladim!!!

    YanıtlaSil
  13. serap ben sana diyim bilemedim ki. yazdıklarını okurken resmen burnundan soluman gözümde canlanıverdi :) güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  14. Pelincim sen birde kafamdakileri tahmin etsen:) Yazarken sevgili yenilikci modacimizin meshur sumo gurescilerine benzeyen atkuyrugunu kesip, devasa elcantasinin icerise koyup nazik bilegine takasim geldi:)

    Biz tesekkur ederiz,bizi bilgilendirdigin eglendirdigin icin yetenekli Blogger, Superanne, zevkli kadin<3

    YanıtlaSil
  15. Hehe ,hem ev kadini blogcu diyor, hem de blogunu takip ediyor. Ayrica ev kadini olmak kotu birsheymi anlamadim, yada ev kadini modadan anlayamazmi)) neyse seni ve blogunu chok seviyorum, Gunde en az 5 defa giriyorum yani lutfen gune en az 5 post yap))) azerbaycandan sevgiler)) seni uzeni biz uzeriz))

    YanıtlaSil
  16. Başka bir modacı nese bu kadar sinir olmazdım ama blogunda hep iyi bahsettiğin biri böyle yapınca şok oldum.
    Ev hanımı olabilirdin hatta cahil bile olabilirdin eleştiri yapmak için bir statüye sahip olmak zorunda değiliz.O kadar önemsiz birisin ama bir gazete roportajında bile karşısına çıkabiliyorsun :) Sadece sözle eleştirmedin resimlerle kanıtlanmış birşey keşke daha mantıklı bir cevap verebilseydi.Benim gözümde senin söylediğini ağzıyla onayladı.
    Sen yazmaya devam et.

    YanıtlaSil
  17. seraaappp :)))) süper fantazilere sahipsin öpüyorum seni :)

    sevgili kevin elimden geldiğince buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. şimdi bir de çalışmaya başladım tekrar eskisindende vaktim daha dar. ama sizlerle illaki birşeyler paylaşamaya çalışıyorum ve çalışacağımda SÖZ :)

    sevgili G ben de anlamadım dediğin gibi. hani gerçek anlamda yersem etsem gam yemiyeceğim. nasıl olduysa çok kızdırmışım çook :)

    YanıtlaSil
  18. Shaka yapiyorum, bende blogcu oldugum ichin,1 post bile ne kadar vakit aldigini biliyorum. Ben sadece blogunu okumakdan chok buyuk keyif duydugumu bildirmek ichin oyle soyledim)))

    YanıtlaSil
  19. ne olursa olsun çizgini bozmadan böyle şeyler söylemen harika bişey..ben olsam açmıştım ağzımı yumardım gözümü :)) tamam tamam sen benim gibi yapma hayran olunası bi durum gerçekten....ayrıca ev kadınıda olabilirdin ne ar bunda yani...ben ev kızıyım üniversiteye hazırlanıyorum günde yaklaşık 50 yakın moda blogu okuyorum eminim o adamdan daha çok şey biliyorum yaptığı şeylerin kopya olmasını kabul edemiyosa yapmasın olsun bitsin yani ayrıca halter üstler tabiki heryerde var ama kare olarak yok bununda altını çizmek isterim :))

    YanıtlaSil
  20. Söylediklerini okudukca şok oldum.
    Tasarimlari dünyaca taninan bir modaci mi bu beyanati vermiş? Inanilir gibi degil...

    Beyfendinin kadınlara yaklaşım tarzına bakar mısınız?
    "Ev kadını blog yazarı" diye kategorize edip aklınca aşağılamaya çalıştığı kadınlara tasarımlarını beğendirmek için uğraşmıyor musun?
    Roportaji yapan kişi nasıl bu lafı böyle havada bırakmış, üstüne gitmemiş yaa... gitse super malzeme cikardi.. Ben Hakan'da o potansiyeli gördüm :)

    Sonuc olarak diyebiliriz ki,
    Hakan Yıldırım 'ın ne eleştiriye tahammülü var ne de kendisine yöneltilen eleştrilere cevabı... Uste cikmaya calismis sadece, tipik erkek tepkisi :)

    Pelincim bu senin zaferindir ! Olaya bu acidan bak...

    YanıtlaSil
  21. ne kadar talihsiz bir ifade değil mi ? ev kadını ! adam resme ev kadınlarını kaale almıyorum diyor. bu cümlenin alt yazısı şöylede olabilir : sayın ev kadınları, sakın benim kıyafetlerimden birini almayın çünkü hiçbiri yakışmaz üstünüze !

    YanıtlaSil
  22. hem ciddiye almıyor hemde gazetelerde sizden bahsediyor kend,si bence kendisiyle hala çelişiyor:)

    YanıtlaSil
  23. hakaan sana bunları soyluyorsa benı oldürür herhalde ben ev kadını değilim bir tasarımcıyım:)unutmakı senın hakaan olmadan oncekı tum musterilerin ev kadınıydı yıllarca onların sırtından geçindin bir edeplen ve utan bence. buyur hakan esinlenilmiş işlerin burada pelin hnm a yollamıstım ama pelin hamım saygısında daha once hiçbirini yayınlamadı sebebı hem saygı hemde fazlaca esinlenilmiş bulmadı bana gore esinlenilmiş yayınladım yayınlamayda devam edeceğim
    http://trmoda.blogcu.com/

    YanıtlaSil
  24. kerkes hakaan gelmedi herkes top modellere ve mert alaşa geldi.mert alaşın eteğine sığınıp edindiğin başarıyı hazmedemiyorsun hakaan.hakkında yapılan hiçbirşeyi hazmedemiyorsun.herkes seni alkışmalı herkes senin ölüp bitmeli.kimse konuşmamalı.konuşanlar cahil uydurukçu komplocu değil mi?sen olmasaydın türk moda dünyası var olmazdı dimi?önce sen hüseyin çağlayanın başarısını alkışlamayı bişr öğren seninkine bakarız

    YanıtlaSil
  25. valla gebertir benden söylemesi :)

    lütfen ama..hüseyin çağlayan kıbrıslı türk saymayalım kendisini. öyle buyuruyor ulu hakan yıldırım :) işin tuhafı ben de her daim kıbrıslıyım demesine içerlerdim ama hüseyin çağlayan gibi bir adamda bile böylesine bir egoya şahit olmadım.

    YanıtlaSil
  26. Ne kadar da hakliymissin YSL postunda ki HAKAAN boyle saldirgan ve yakisiksiz bir savunmaya gerek duymus. Kendi kisilik kalitesini gostermis. Bir anda sogudum ondan.
    NESLI

    YanıtlaSil
  27. Serap duygularım atercüman olmuş.100% eminim ki Pelincim birçok ben modacıyım diye geçinen modacıdan daha çok modayı takip ediyor, markaları, kumaşları, desenleri v.s. biliyorsundur.Hiç yakıştıramadım Hakan Yıldırım!a.Ev hanımı olunca ne oluyomuş?Kendi anaları, büyükanneleri de ev hanımı değilmiymiş acaba? Hakan Yıldırım ev hanımların ayaklarının altını öpsün, ayaklarını yıkasın yıkadığı suyu da içsin bi zahmet.Kaldı ki sen hem anne, hem çalışan bir bayan, hem yazar, hem eş, hem ev hanımı , hem, hem, hemmmmmsin işte.Ben bu modacılardaki şuursuz özgüveni anlayamıyorum kardeşim.Yaratıc olun yaratıcı.Sadece Hakan değil, herkes birşeyleri kopyalıyor-yapıitırıyor kardeşim.Bari deyin ki ben YSL'den ilham aldım, esin kaynağım oldu v.s. yok anam yok egoları top seviyede, peesssss....
    Neden bu kadar ağrına gitmiş ayrıca anlayamadık biz yani:-))

    YanıtlaSil
  28. doğrusu onun kadar tekniğini bilemem ama markalar söz konusu oldumu sıkı bir rakibimdir. :)

    YanıtlaSil
  29. hakaanı madiclaraya havale edip soruyorum;

    cansuyu gören oldu mu??

    xoxo..

    YanıtlaSil
  30. ev kadınlığı vs. konulşarına hiç girmiyorum bile.. ama ne olursa olsun koskoca hakan yıldırım'ın dikkate ve nazara aldığı bir blog yazarı olmak: paha biçilemez!
    pelincim resmen gurur duydum içten içe, helal diyorum:)

    YanıtlaSil
  31. Eleştiriye karşı mağrur ve dik duruşun takdire şayen pelin. Kimsenin kimse hakkında böyle bir yorum yapmaya hakkı yok. Üstelik sen moda konusunda ciddi anlamda bilgi birikim sahibi ender blogger'larden birtanesisin. Tespitlerin her daim yerinde ve tüm yazılarında üslubuna çok dikkat ediyorsun. Hakan Yıldırım bugün itibariyle gözümden düşmüştür. Onunla ilgili görüşlerimi gözden geçirme vakti geldi.

    derya

    YanıtlaSil
  32. tuturella senin ne yorum yapacağını çok merak ediyordum. beni yanıltmadım. :) teşekkürler sadık okuyucum :)

    madiclara ya laf atacaktı varya çiğ çiğ yerdi resmen :)

    sevgili seda haklısın. bu açıdan bakınca iş boyut değiştiriyor. ünlüler ve sosyetikler arasında epey popüler bir blog burası. seda sayan bile beni takip ediyormuş. daha ne diim artıkın :)

    bir diğer sadık okuyucum sevgili derya. ne güzel geldi güzel sözlerin. teşekkürler ederim sana.

    YanıtlaSil
  33. Pelin'cim çok güzel yazmışsın öncelikle, cevabına bayıldım tebrik ediyorum :) Hakan Yıldırım'ı ben çok severim, şüphesiz ki Türkiye'nin en başarılı tasarımcılarındandır kendisi. Ama durum ne olursa olsun küçümseyici tavrı ve ev hanımı tabiri çok yersiz olmuş. Keşke böyle talihsiz bir söylem vermeseymiş.

    YanıtlaSil
  34. çok teşekkür ederim sevgili Cin :)

    YanıtlaSil
  35. daha oncede soylem,ştim hakaan ınsan aşalamaya bayılır fakat keşke kuşum aydınlı haberlerine yorum yapsaydı.haberleri yapanları kızdırıda devamı gelir diye korktu sanırım.neyse hakaan cım sen insanları aşağıla sonra ben müteviziyim pozlarına devam et yemedik yemiş gibi yaptık dünyaca ünlü kişi:)

    YanıtlaSil
  36. verdiğin cevap süper:))hakaan bey dumur olmuştur:)

    YanıtlaSil
  37. inanamiyorum.

    bir professional modaci nasil böyle basit bir sekilde tasarimlari hakkinda yapilan yoruma tepki gösterir? senin yaptigin yorum bir "ev hanimi blogcudan" (ki öyle degilsin) degil de, bir moda editörü tarafindan yapilmis olsaydi daha mi hakli/gerekceli ve daha mi saygi deger olacakti? cok merak ediyorum, ayni elestiri böyle birisinden gelmis olsaydi, acaba hakan bey ayni özgüvenci gösterip ayni tepkiyi vermeyi cesaret edebilecekmiydi?

    bu tutumla hakanin isi biraz zor.

    bu arada, bir alman tasarim dergisinde gecen hafta hakanla ilgili bir baslik görmüstüm. yanlis hatirlamiyorsam "tahti sallanan kral" gibi birseylerdi.

    yerinde bir tespit olmus.

    YanıtlaSil
  38. kuşum aydınlı haberine birşey diyemez çünkü büyük bir gazetede yapıldı. bense küçük bir lokmayım onun için. kimmimki ..alt tarafı bir ev hanımı ! yemez öyle devlere laf atmak.

    pek dumur olacağını sanmam bu karakterde birinin. keşke olabilse !

    sevgili burcu d. şu yazıyı nerde gördüğünü bir hatırlayabilsen çok işime yarardı :)

    YanıtlaSil
  39. pelincim, yarin hemen bakacagim. sana haber veririm.

    YanıtlaSil
  40. Ben bu amcaya kil oluyorum ya. Kreasyonlarina bayiliyorum, ama o burnunu havalardan indirse bence super olur.

    Blogunu severek takip ediyorum, postlarinin devamini bekliyoruz:)

    PS: Eger hakan amca bu yazimi okuyorsan circir ol emi.

    YanıtlaSil
  41. ah yazik cok iclenmis ve direk belden asagi vurmus. ama ona buna laf sokarak ysl'den arak yapmadigini kanitlayamaz. Hergun gazetelerden sonra ilk okudugum, isini cok guzel yapan bir bloggersin.bu soylenen cahilce seylere kulak asmadan hep boyle devam et.

    YanıtlaSil
  42. haha olsun cırcır çıkamasın akşama kadar :)

    YanıtlaSil
  43. Edeceğim sevgili kız kıza toplandık. Sizlerle daha da gucleniyorum ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  44. Amannn salla onu hayatım ya, acaba tasarımlarını hangi kitleye satmayı planlıyor. Ev kadınlarına olmadığı kesin :))

    YanıtlaSil
  45. Lanvinde Alber Elbaz koleksüyonundada halter elbisesi vardı bir ona baksın bir yslye ve birde kendininkine.göz var nizam var.eğer modacıysan kopyala yapıştır yapmayacaksın.

    YanıtlaSil
  46. Neyi kastettiğimi bile anlamamış :))

    YanıtlaSil
  47. Merhabalar,

    Yazılarınızı büyük bir keyifle okuyorum ve Hakan Yıldırım konusunda size tam desteğimi bildirmek isterim!!!

    de la part d'une modeuse invétérée, cordialement

    YanıtlaSil
  48. tu me fais sentir bien. merci a toi :)

    YanıtlaSil
  49. kendisi galatasaray lisesi mezunu olduğunu söyleyip fransızca bilmediği anlaşılınca galatasaray lisesi benim zamanımda ingilizce egitim veriyodu demiş:))))))))))))))ilginç yalan üzerine kurulmuş bir hayatı olan tasarımcının tasarımlarının çalıntı olmasını normal karşılıyorum ki ,çok büyük hayranıydım bir tasarımcı olarak ,geldiği noktayı haketmediği ortada,paris moda haftasında defile gününün neden değiştiği ortada çalıntı tasarımlar hakaaaaaaaaancım...

    YanıtlaSil
  50. inanmaaaaaammmmm !!! galatasaray lisesi ve ingilizceeee ?!!! :))))) ya hakkaten gerçek mi bu yoksa bir yerden mi duydun ?!

    YanıtlaSil
  51. http://madiclara.blogspot.com/2009/08/cemisgezekte-gs-lisesi-vard-da-biz-mi.html

    YanıtlaSil
  52. teşekkürler kaynak için :)ve okuduklarıma inanamıyorummm..ne süper bir adammış bu yaa :))))

    YanıtlaSil
  53. rica ederim :)ben sana teşekkür ederim 2 yıldır her sabah bloğuna bakıyorum, fikirlerini önemsiyorum.genç bir tasarımcı olarak bu blogta yer alabilecek kadar başarılı olmak isterim pelincim :))))İYİKİ VARSIN sevgiler PINAR

    YanıtlaSil
  54. genç bir yetenek tarafından fikirlerimin önemsenmesi çok mutlu etti beni :) en kısa zamanda arzu ettiğin başarıya kavuşmanı temenni ederim sevgili Pınar.

    YanıtlaSil
  55. fazla konusuyor bos konsuuyor koskoca gallıano bıle tahtından oldu hakan kım kı! tek dileğim soyle ingilizcesi super bir arkadas yabancı bloglara su blogger ve ev hanımı aşalamasını yollasın.

    YanıtlaSil
  56. Sorry yaaa,ama Hakan Yildirim cooook iyi . Bunu herkes biliyor.Adam bizi yurt disinda cok iyi temsil ediyor.Ben Londrada okuyorum,inanin modayla ilgilenen herkes biliyor adami.Bir cogu da almis gysilerinden bazi shop. adreslerden.Niye baska birini taklit etmis olsunki.neden destek yerine hep elestiri.Sen onu elestirisen oda seni elestirebilir, kizmaya luzuuuum yooook.:)

    YanıtlaSil
  57. bence saçmalamış pelincim bu kadar göz önünde olan insanların eleştiriye açık olması gerekiyor. Seni bu şekilde eleştirmesi çok ayıp demek ki eleştirinin gerçeklik payı yüksek ki kendisi gocunmuş....:)

    YanıtlaSil
  58. Ya Hakan ve avanesinin cehaletini n'apacağız onu da birileri açıklasın lütfen!

    YanıtlaSil
  59. Hayretle okudum. Bizim Türk modacılarının genel olarak farklı bir çizgileri olduğunu düşünüyorum hep ve genel olarak trendsetter markaların peşinden koşma gayreti içerisinde olmadıklarını düşünürüm, gözlemlerim. Nitekim etkileşimin önü kesilemez. Bugun Louboutin ile YSL'nin kırmızı taban savaşını tüm dünya izledi. Bu tarz durumlar olabilir bence kopyalama olarak direkt algılanmamalı. Nitekim gelinen durum fena. Size söyledikleri kabul edilemez, kendisine hiç yakıştıramadım. Sizin tarafsız yaklaşımınız ise bu blogu takip etmemdeki büyük etken.Gereksiz bir dialog yaşanmış gerçekten.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.