HANDE YENER 'e YALAN SÖYLEMEK YAKIŞMADI !!

 


Hande Yener geçtiğimiz ay Kıbrıs konserinde sarı bir elbise giymiş. Ve bu elbise için seyircilere ya da basın mensuplarına aynen şu açıklamayı yapmış :

" Bu gece giydiğim elbisem Alexander McQueen imzalı ve ismini 'limonatalı kokteyl' olarak yorumluyorum. Parlak kumaşından dolayı çevremdekiler masa örtüsüne benzettiler ama ben hiç böyle bir masa örtüsü görmedim. "

Üstelik bu cümlesine tüm haber ajansları yer vermiş. Şahsen Hande Yener 'in hayal gücünü tebrik etmem gerekiyor. Büyük bir olasılıkla 'bu ülkede kimse Alexander McQueen'i bilmez ki salla Hande'ciğim' diye düşündü.

Doğrusunu söylemek bana düşüyor. Bu bir Alexander McQueen tasarımı değil ! Zaten McQueen 'in çizgisiyle alakası olmayan bir elbise. Bu bir Holly Fulton tasarımıdır ve 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonuna aittir. Holly Fulton 'un takılarına hastayımdır ve grafik tasarımlarını çok beğenirim.

Yaaaa sevgili Hande Yener..Alexander McQueen'i tanımayı bırak Holly Fulton'u bile biliriz biz. Kime neyin cakasını atıyorsun acaba ?!!

Yorumlar

  1. Maalesef " bunlar zaten bilmez, anlamaz`' i Hande Yener maalesef bundan oncede yapmisti. Ben okumustum roportajlarinda kiyafetleri elestirince "Turkiyede benim modaanlayisimi anlayan yok, ben yurtdisindan alisveris yapiyorum ayakkabilarimda Miu Miu!" diyen nadide bir sanatcimizdir. Bu roportajida garip garip dansetmeye basladigi Romeo klibinden once yapmisti. Eline saglik Pelincim:)

    YanıtlaSil
  2. Yaa süpersin gerçekten ,nasıl keyifli bu blog..Bende seviyorum bendeee

    YanıtlaSil
  3. ahahah cok guldum. Bir insan nasil basina boyle bir aciklama yapip bu kadar alakasiz sallayabilir?! Hic mi korku yok ortaya cikarsa herkes benim zeka seviyemden suphe edicek diye? Yok demekki...

    YanıtlaSil
  4. Ev hanımı ne anlarmış Fultondan,Multondan??? :)))))

    YanıtlaSil
  5. Ne haddime yahu..kimmim ki ben ? :)))

    YanıtlaSil
  6. Peliiiinnn,
    Harikasın seni seviyorum, bayılıyorum senin şu şakkadanak yakalamalrına.Aslansın sen aslan.Blogunun bağımlısı oldum.
    Hande hn.kesin hatılayamamıştır Holy Fulton'ın ismini.Bir McQueen biliyodur, almıştır işte Beymenden bir yerlerden birkaç parçasını hatırlayamayınca da nasılsa millet bişeyden anlamaz kakalayıver gitsin kerizlere diye düşündü snaırım.Ama Handecim biz blogcuları küçümsüyor bazılarınız ama birçoğunuzu hap yapar yutarız, ona göre bizden kaçmaz hele ki Pelincimden hiç kaçmazzz:-))

    YanıtlaSil
  7. bence kendide bilmiyor elbisenin gercek markasını üzerine gitmeyin biri ona bu mcqueen demiş oda garibim inanmış

    YanıtlaSil
  8. bayılıyorum böyle yalanları yakalamaya :)

    bak adsız doğru söyliyor olabilirsin. biri buna McQueen demiştir o da öyle sanmıştır :) ama etiket işine ne demeli :)

    YanıtlaSil
  9. bu bloga bayılıyorum, bence türkiyedeki en iyi moda blogu. içinde moda var, zeka var, espri anlayışı ve bir tutam da sivri dil cabası.
    her gün saçma sapan pozlar verip, her biri kendini bir stil ikonu zanneden, ordan buradan aparttıkları kıyafetleri birazcık değiştirip tasarımcıyım diye dolaşan yüzlerce blogger vs. nin işgal ettiği internet dünyasında; bu blog insana nefes aldırıyor, zihnini temizliyor.
    modayla pek de ilgisi olmayan; ve de doğrusunu söylemek gerekirse modayı pek ciddiye almayan ben bile her gün merakla "Pelin ne yazmış acaba?" diyorum.
    sevgili "cahil ve ev kadını bir blogcu" iyi ki yazmaya devam ediyorsunuz; ben de her gün keyifle okumaktan kendimi alamıyorum.
    Sevgiler,
    Mini

    YanıtlaSil
  10. sevgili mini çok gururlandım bu güzel iltifatların karşısında. öncelikle çok teşekkür ederim :)

    ama lütfen diğer kardeşlerime bu kadar yüklenme. hepimiz aynı olsaydık bu işin tadı tuzu olmazdı değil mi. ben de benden öncekilerden feyz aldım da bu işe girdim. o yüzden blogçu kardeşlerime laf söylendimi hemen savunma mekanizmam devreye giriyor.

    umarım cahil ve ev kadını bir blogçunun bu hassasiyetini anlarsın :)

    YanıtlaSil
  11. Benden önce yazılmış, ben de Alexander McQueen olarak biliyordur diyecektim.
    Sonuçta defilede giyildi diye galada apreski giyilebileceğini düşünen ünlülerimiz var bizim :)

    YanıtlaSil
  12. Pelinnnnn, seni çok seviyorummm ve modayı, tasarımcıları, parçaları bu kadar iyi ve doğru biliyor olmana hayranımmmm her ne kadar zavallı bir ev kadını ( hahahah hakaan'a hala bir yerlerimle gülüyorum inan, yazıkkk!!! ) olsan da :))))

    P.s : Ayça çokkkkk ama çokkkkk şanslı bir evlat, dip not belirtmek istedim Allah şansını bir ömür devam ettirsin :)))

    Hande

    YanıtlaSil
  13. pelin seni seviyorum iyiki varsın umarın hakaan gibi handede yazılarını okuyodur rezil oldu vallahiii :D

    YanıtlaSil
  14. Ben de Pelincim gibi düşünüyorum çünkü onlar da öyle veya böyle emek sarfediyorlar.Gerçekten blog için araştırma yapıp, o resimleri bir yerlerden bulup, scan edip, fotoların üzerind euğraşıp yazılar yazabilmek bile bir emek işi.Herkes bunu yapamaz.Seven kişi, araştırmayı-yazmayı seven kişi yapar.Ben de aynen Pelin gibi daha önce sadece okuyucusu olduğum birçok blogger arkadaşlarımın sayesinde blog yazmaya başlayanlardanım.Hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Ortada hatta basın camiasında, ünlüler arasında ne çok copy-paste yapan insnalar var.Blogcular hiç olmazsa ortaya birşşeyler çıkarıyorlar.Beğenilmek veya beğenilmemek tabii ki olacak ama çok da haksızlık etmeyelim be Minicim.Herkesin gönlünden geçen güzelliklerin olması dileğiyle.
    Biliyorum çok konuştum yine ama napim pelin sıkı takipçin olarak bu kadar lafım oluversin dimi ama:-))

    YanıtlaSil
  15. tuturella gerçekten açsana bir blog. eminim süper bir iş çıkarırsın ortaya.

    YanıtlaSil
  16. o zaman sakın beni bu huysuz yorumlarından mahrum etme :) büyük keyif veriyor bana cadılığın :)

    YanıtlaSil
  17. canım gerçekten bravoo! insanlar bir iki bişey öğrenip çevredekilere onu satmaya kalkıyor ama ne acıdır ki hiç düşünmnüyorlar acaba çevremde bu konuda bilgili insanlar var mıdır diye? tebrik ediyorum Pelincim!

    zumrutstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. teşekkürler sevgili zümrüt :) insanları aptal yerine koyanlara feci gıcığım :)

    YanıtlaSil
  19. böyle dikkatli olmana ve görsel zekana hayranım!

    YanıtlaSil
  20. teşekkürler sevgili seda :)

    YanıtlaSil
  21. sttilperisi30 Mayıs, 2011

    yine harika yakalamışsın , hande yener de duysa bunu keşke di mi .:))

    YanıtlaSil
  22. birileri twitlemiş kendisine ama nedense her moka laf sokan hande hanım bu sefer sessiz kalmayı tercih etmiş :)

    YanıtlaSil
  23. Cevap gec oldu ama uzun zamandir anca twitter'e girebildim. Hande Yener'den twitime cevap, "o elbise bir cekimde bana hediye edildi ve marka ismi kesilmisti.abartmaya gerek yok mc queen dediler bana konu bundan ibaret"

    Nesli

    YanıtlaSil
  24. neslie ciğim süpersin :)
    bir okuyucum aynısını yorumlamıştı. demekki doğruymuş :)
    artık sırf bu pot yüzünden iyice emin olupda konuşacaktır. ne mutlu bana bir işe yaradım hehehe :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.