İSTANCOOL 'dan RESİMLER

Hiç şüphesiz İstancool, memleketimin en cool ve aynı zamanda en gizemli festivali. Medyada fazla yer almaması her geçen gün sahip olduğu gizemi daha da arttırıyor. Twitter sayesinde 3-5 resme denk geliyorum ama en güzelleri yabancı basında bulunuyor.

Haliyle en dikkat çekici isimler Kirsten Dunst, Tilda Swinton ve Courtney Love.




Nurgül Yeşilçay ve Atilla Dorsay 'ın da katıldığı Kirsten Dunst paneli medyada epey yer aldı. Çünkü olay vardı, kavga vardı, laf sokuşturma vardı. Severiz biz böyle şeyleri :) EkşiSözlük 'te denk geldiğim bir yorum tüm düşüncelerimin en iyi özeti :

Nurgül Yeşilçay'ın üç gün önce ödül almış ve ülkemize konuk olarak gelmiş bir oyuncunun önünde, "ben de alacaktım, alamadım", "zaten ödülün sanatsal olduğuna inanmıyorum", "bayrakların altında dönen bir festival, tamamen politik", "ödül önemsiz, umrumda bile değil" gibi kompleks kusan ifadelerle, düpedüz görgüsüzlük dersi verdiği düşünülürse, Kirsten'in zeka ve mizah duygusuyla olayı pekala tatlıya bağladığı görülebilir. Allah muhafaza, Nurgül'e benzeyeydi, görürdük o zaman nümayişi...



En cool festivalimde en cool gözdemi görmek müthiş güzel..




Tida 'cığımın Haider Ackermann şovu tam gaz devam ediyor. Güllü Roger Vivier ayakkabıları tuhaf ama yakışmış.



Kirsten 'da Chanel defilesine devam ediyor. Sanki bir evvel haberimi okumuş ve bu sefer beyaz Chanel 'in altına gümüş renkli papişler seçmiş. Yakışmış. Kirsten aslında tam bir Chanel kadını. Güzel, narin, minyon ve klas. Böyle biri varken ne diye Blake Lively ile çalışılır ki. Eminim ki Karl, yaptığı yanlış seçimi yapacağı doğru bir kararla temizleyecektir.




Festivalin fikir anası ve babası Demet Müftüoğlu ve Alphan Eşeli 'yı ne kadar övsem yetmez. Bu konuda müthiş bir iş çıkarıyorlar. Demet Müftüoğlu 'nun kobalt mavisi tulumuda pek bir şık. Kusura bakma sevgili Kirsten 'ciğim bu sefer Demet Müftüoğlu seni gölgede bırakmış.



Courtney Love 'dan mini bir konser. Her zaman ki rüküşlüğünde. Tilda müthiş şık. Ece Sükan 'ı beğendim. Ronit Gülcan tarzının dışında değişik bir kombinasyon denemiş.

Yorumlar

  1. Ece Sükan da maşallah her yerde.Ne güzel bi işi var.

    YanıtlaSil
  2. sorma :)) ama işinin hakkını veriyor. arı gibi maşallah.

    YanıtlaSil
  3. Demet Müftüoğlu'nun kobalt mavisi tulumuna bayildim!!! Cok zarif durmus.

    Tilda Swanton'un oyunculugu begeniyorum, ama su kaslarini sarartmasi yuzunun solgunlugu artik korkunc bir hal almaya basladi. Kiyafetlerinin hoslugunu yuzunun solgunu alip goturuyor. Sanki boyle vitaminsiz birakilmiz gibi...

    YanıtlaSil
  4. işte ben de Tilda da ki o harika ifade ettiğin vitaminsiz görüntüyü seviyorum :) sıradışı, uçuk ve bu görüntüyle stil sahibi olmak her babayiğidin harcı değil :)

    YanıtlaSil
  5. Haklisin kesinlikle, herkes tasiyamaz. Ama akdeniz kanimidir nedir, soyle renkli olunca bir hatun hele su bahar gunlerinde icimiz aciliyor Pelincim:) Su Fransiz VOGUE 'un Isabel Fontana 'lı kapağı, icimi acti su pazartesi gununde:)

    YanıtlaSil
  6. Ay kaç gündür post yok Pelincim.Geliyorugidiyorum bakıyorum perşembe günkü post.Alımışız anacım sende bazen günde birden fazla posta.Sıkıldım kaldım dedikodusuz:-)))
    Neyse çok güzel yakalamışsın yine yine yineeee... Demet'in tulumuna bittiiiiimm.İnanılmaz güzel taşımış. Bir de ben bu Ronit Gülcan'ın fiziğine, tarzına, giydiklerine hastayım.Çok beğeniyorum bu kadını nedense.Çok havalı bir edası var.Neyse yine kaynatmak dileğiyle şimdilik byeee:-))Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. birşey çok dikkatimi çekti ece sükanın ayakları kaç numara öyle yaaa 45 mi;)

    YanıtlaSil
  8. papisciğim haftasonu ayçoşum ateşlendi hiç bakamadım doğru dürüst. genelde haftasonları burası elde olmayan sebeplerle durgunlaşıyor. hafta arası telafi etmeye çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. ece çok uzun boylu değil. ama haklısın resmin açısından olsa gerek ayakları kayık gibi çıkmış :)

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim canım. minik bademcikleri enfeksiyon kapmış bebişimin :) şimdi çok iyi :)

    sen zaten hep muzır kal böyle seviyorum ben seni :)

    YanıtlaSil
  11. Ah ahhhh Ayçoşa acil şifalar olsun inş.Çocuklarımız konu olunca akan sular durur.Hiç düşünemedim tabi:-(
    Ayyy üzüldüm, onlar hasta olmasın nolur biz olalım onların yerine.Melekler korusun Ayçoşu....

    YanıtlaSil
  12. tüm çocuklar için kocaman bir AMİNNNNN

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.