MELİSA ELİYEŞİL 'in NİŞANI

Kate Middleton sağolsun monarşiyi yine hortlattı :) Hiç itirazım yok. Severim ben böyle asalet işlerini. Zaten yazılarımdan az buçuk beni tanıyorsunuz artık. Nerde prensler, prensesler, düğünler bendeniz hemen burnumu sokarım.

Biz asalet konusunda feci kısırız. Bir Leydi Güngör'ümüz var o kadar :) Tabi bu işin şakası. Artık cemiyet hayatımızda ciddi anlamda bir aristokrata sahip olacağız. Melisa Eliyeşil nihayet muradına erdi ve evlilik yolunda ciddi bir adım attı. Faber-Castell kalemlerinin sahibi Kont von Faber-Castell'in oğlu Charles von Faber-Castell ile nişanlandı. Melisa Eliyeşil'in kontes ünvanı alabilmesi için öncelikle evlenmesi gerekiyor. Ama evlenmekle işi bitmiyor. Kont ünvanına sahip müstakbel kayınpederinin kont ünvanını oğluna devretmesi gerekiyor. Vermediği taktirde Melisa Eliyeşil sadece Kont gelini olabilecek o kadar. Kendilerine öncelikle mutluluk ve sonra da güzel bir ünvan diliyorum.

Davetliler haute couture adına çok güzel seçimlerde bulunmuş. Gelelim davetliler ne giymiş, şıklarıma ve rüküşlerime..



Genç çift çok mutlu ve çok güzel görünüyor. Müstakbel damat Vakko'yu, Melisa Eliyeşil de Siren Ertan markasını seçmiş. Melisa Eliyeşil 'in pırıltılı kıyafetin havasını abartılı mücevherlerle bozmaması yerinde olmuş. Saçı çok kibar. Görüntü gayet güzel.



Mine Kalpakçıoğlu'nun ışıl ışıl Jenny Packham kıyafetine bayıldım. Bu şahane tek omuz kıyafet sadece güzel bir bileklik ile eşleşirdi ki Mine Kalpakçıoğlu da öyle yapmış. Saçları güzel görünüyor ama keşke taç gibi duran şeyi daha net görebilseydim.



Bu kıyafeti 2011 Golden Globe ödüllerinde Sandra Bullock giymişti.



Şebnem Çapa yanık teni yakıştırdığım sayılı insanlardan. Ama bu sefer işi iyice abartmış. Son derece kötü göründü gözüme. Halbuki fazlasıyla güzel bir kadın. Hiç ihtiyacı yok böylesine kara görünmeye. Kıyafetin rengi çok hoş ama benim gözüme takılan şahane clutchı oluyor.



Ne mutlu ki Suzan Sabancı yı en nihayetinde şık görebildim. Nane yeşili kıyafetiyle son derece şık ve güzel görünüyor.



Ayşe Boyner gecenin en şıklarından. Roland Mouret marka kıyafetin yeşil tonu ve kesimi kendisine çok yakışmış. Herşeyiyle kusursuz bir şıklık içinde.



Ronit Gülcan tek kelimeyle MÜ-KEM-MEL !



Sanem Tezman da gecenin bir başka şıkı. Kıyafeti yanılmıyorsam bir Siren Ertan. Pembesi ve kesimi Siren Ertan çizgisinde.



Arzu Sabancı kendisine kırmızının ne kadar yakıştığının bilincinde. Yine kırmızı seçmiş. Ama dekolte kısmındaki detayları sevmedim. Fazla karışık ve göz yorucu geldi.



Aylin Tahincioğlu, KAUFMANFRANCO imzalı yeşil zeytin renginde şahane bir kıyafetle. Bu kıyafetin fiyatı tam 8 bin 350 euro. Aslında sırt bölgesi çok seksidir ama ne yazık ki resmini bulamadım.



Aysun Kibar 'ın kıyafeti yanılmıyorsam bir Zuhair Murad. Kıyafet çok güzel ama keşke yeni silikon takmış edasında dekoltesini bu kadar zorlamasaymış. Olmamış ve yakışmamış.



Serra Tokar 'ın kıyafetini bazı gazeteler Nur Yerlitaş yazmış .Yanlış. Bu kıyafet şahane bir Reem Acra dır. Serra Tokar kıyafetin hakkını güzel vermiş. Saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla son derece şık.



Bu kıyafetin aynısını daha geçen gün MET Gala' da Melanie Trump giymişti.



Heves Ekinci, Lanvin'in bilindik kesimli elbisesiyle fazla sıradan kaçmış. Yine de kıyafeti güzel taşımış.

Kaynak : HT

Yorumlar

  1. haha belki de nur yerlitaş da copy yapmıştır=))
    senin ve tasarımcıları, kıyafetleri iyi bilenler sayesinde işleri çok zor çok!=)

    bu arada 8 bin 350euro luk kıyafet nedir. yani fiyatı nedir öyle=) nasıl bir para bu. bir başkasının nişan töreni için.

    YanıtlaSil
  2. aylin hanımın kıyafet mükemmelll tel kelimeyle :)

    YanıtlaSil
  3. ronit gülcan'da bir jennifer aniston havasi yok mu sizce'de? ben cok benzettim.

    YanıtlaSil
  4. ama ben hep diyorum aniston'a benzediğini :) ronit gülcan yazılarıma bakarsan görürsün :) çok benziyorlar gerçekten çoook.

    YanıtlaSil
  5. melisanın kılosuna bayılıyorum daha oncede canlı cok gordum gayet orantılı bir kılosu var asla cok zayıf yada kılolu goruntusu yok gayet saglıklı ve hos gorunuyor bravo melisa eliyeşil

    YanıtlaSil
  6. Şebnem Çapa'yı fondan ayırt etmek imkansız:)))))))) Melisa Eliyeşil sönük kalmış bence diğer şıkların yanında. Bence en şık Mine Kalpakçıoğlu.

    YanıtlaSil
  7. haklısın kilo konusunda fıstık gibi kendisi. güzel anlam da fıstık diyorum. hem ince hem de etli. ideal tip benim için.

    hahaha şimdi dikkat ettim de gerçekten fon rengiyle güzel bir uyum içinde şebnem çapa. :)

    YanıtlaSil
  8. Mine Kalpakçıoğlu benim de favorim,en rüküş Yağmur Ünal'dı,göğüs dekoltesi felaketti.Rüküşlere ayrı post mu yapacaksın?:)))

    YanıtlaSil
  9. yok yapmayacağım sevgili arzkoc. doğrusunu söylemek gerekirse yağmur ünal pek ilgimi çekmiyor o yüzden onu eklemedim. :)

    YanıtlaSil
  10. yani koskoca sultanın kızı olup da bu kadar ilgi çekmeyen biri olmayı başarmakta kolay iş değil doğrusu. bravo :)

    YanıtlaSil
  11. melisa eliyeşil mi cok sade diğer hanımlar mı cok abartlılı cozemedım cunku melisa kesınlıkle kaybolmus ve gececnın yıldızı havasını kaybetmiş

    YanıtlaSil
  12. Ronit gülcan aniston sarah jessica karışımı.Hiç de sevmem her yerdede var bu kadın.

    YanıtlaSil
  13. Ben açıkcası kaybolmuş demek istemedim ne de olsa özel bir gunü. Ama davetliler yanlış seçilmiş. Hepsi birbirinden iddialı :)

    YanıtlaSil
  14. hahahhaha!!!
    yagmur'un rukuskugune gelinceye kadar damadin kiz kardeslerini gormediniz sanirim...(isteyen bloguma bakabilir)
    mantar topuklu ayakkabi, koca logolu clutchlarla gelmisler ciragandaki nisana...90larin koca pullu elbiseleri...

    cok fenaydilar cooookk!almanlar iste...peh!!

    YanıtlaSil
  15. aylin'in elbisesini ben gördüm. 2300 dolardı

    YanıtlaSil
  16. Mine Kalpakçıoğu ve Ronit Gülcan'ın kıyafetlerine bayıldım.Çok şıklar vve çok güzel taşımışlar. Ronit Gülcan'ın tarzını hep beğeniyorum zaten.Herşey çok yakışıyor hatunun bşr havası var işte...

    YanıtlaSil
  17. 2300 dolar olamaz. net-a-porter bu kadar fark koyamaz kıyamet kopar çünkü :) http://www.net-a-porter.com/product/109010

    YanıtlaSil
  18. nasil olur, kacirmisim :) halbu ki resimlerle yetinmeyip, yazilarini HEP okurum. whatever, biraz gecikmeyle sana bu konuda 100% hak veriyorum o zaman ;)

    YanıtlaSil
  19. Ronit Ronit Ronit..:) Ayse Boyner icin Ohh lala diyorum, Muthis ve Sebnem Capayi ilk kez bu kadar kotu goruyorum. Oysa ki nasil klas nasil tarzli ozgun bir kadindir..

    YanıtlaSil
  20. Melisa Eliyeşil çok güzel bir kız. Eşi de çok yakışıklıymış. İlk kez gördüm... Aradan aylar geçmiş ama mutluluklar diliyorum bu tatlı çifte.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.