SİREN ERTAN ÇARMIKLI 'nın PANDORA 'sı

 


Hatırlarsanız geçen hafta Charlotte Olympia 'nın Pandora clutchına olan aşkımı dile getiren bir haber yapmıştım. Aynı gün sevgili Siren Ertan Çarmıklı 'dan çantanın Atelier 55 'de satıldığını haber veren sıcacık bir mail aldım. (Arada moda kokulu mailleşmelerimiz olur). Kendisininde geçtiğimiz haftalarda bu çantayı aldığını ve çok beğendiğini yazmış. Ben de Vogue 'da Bugün Ne Giydim? köşesinde kullanmasını istemiştim. Fırsatını bulursam neden olmasın demişti. O fırsatı bulmuş ki 28 mayıs tarihli kıyafetinde son aşkıma yer vermiş :) Chanel ve Hermes 'den bıkmış bünyeme böyle değişik modeller ve zevkli seçimler pek iyi geliyor.

Cemiyet hayatında blogumun sıkı takipçileri olduğunu biliyorum. Bir grup var ki bunlar tebrik edenler ve yardımcı olanlar. Tıpkı Siren Ertan Çarmıklı gibi. Yeri geldiğinde eleştirmiş olsam bile ünlü isimlerin samimi ve sıcak yaklaşımları çok hoşuma gidiyor. Kim demiş Türk milleti eleştiriye gelemez diye. Ha pardon ulu manitu Hakan Yıldırım 'ı unuttum değil mi ?! :)) Birçok ünlü, eleştirilerim sonrası mesajlarıyla beni hayretler içinde bırakmıştır. İsimleri versem şaşarsınız :) Bu haberim vasıtasıyla isimleri bende saklı tüm anlayış gösterenlere teşekkür etmek isterim. Ama sanmasınlar ki tarafsızlık ilkemden vazgeçeceğim ! :) Beğenmediğim birşey olduğunda yine eleştirmekten sakınmam, bu iyice biline ! :)

Ve hayır ben henüz Pandora cicişime kavuşamadım. Haftasonu kızım ateşlendi ve Atelier 55 'e hala gidemedim. Ama kaçmaz ! O benimdir benim Pelin'indir ancak ! :)

Yorumlar

  1. Siren Ertan'ın giyim tarzını her zaman çok beğeniyorum.Çok nadir de olsa bazı parçaları beğenmediğim illa ki oluyor.Bu da çok normal çünkü Siren hn.ın zevkiyle, benim zevkimin, benimkiyle senin, Ayşe'nin Fatmagül'ün:-) aynı olması zaten imkansız.Her neyse Vogue dergisind eyine her zamanki sadeliği ama bir o kadar da şıklığıyla yine gözüm gönlüm bayram etti.

    Eleştiri ve ulu manitu durumuna gelince bazı şeyleri HAZMETMİŞ, karakteri yerine oturmuş ve herşeyi zamanında görmüş(sonradan görmemiş) olan insanlar eleştiriye açıktır.Yerecekse gizlice, övecekse herkesin içinde överler.Daha çok yazardım da hadi bu kadar yeter:-))

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum siren ertana çok hoş
    tarafsız olduğun içinde çok seviliyorsun canım benim hep böyle kalll

    YanıtlaSil
  3. 29 Mayıs tarihli Bugün Ne Giydim sayfasındaki yeşil tuvaleti de sanat eseri gibi gerçekten. Ve o elbiseye elbette bir Judith Leiber yakışırdı! Bir koleksiyoner gibi bütün çantalarını koca bir vitrinde toplayıp seyrine bakmak istiyorum :)

    Evren

    YanıtlaSil
  4. hayran kaldim ya ben bu cantaya.cok guzel gercekten!
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. gerçekten melek gibi birşeymiş. bana çantayı bulamazsan ödünç bile veririm kullanman için demezmi. ben arkadaşıma bile ödünç vermem papişlerimi ve çantalarımı.. domuzumdur çok bu konuda :) çok hoşuma gitti yaklaşımı.

    YanıtlaSil
  6. İmbat rüzgarı31 Mayıs, 2011

    sireni çookkk eskiden beri İzmirden tanırdım. Hem de çok iyi, yakından tanırdım. Çok bıcır bıcır konuşurdu,iyi, güzel bir kızdı. Eski zamanlarımızı düşünce hikayesi tam anlamıyla bir başarı hikayesi diyebilirim. Şimdiki hayatı bambaşka. Şanslı, azimli, hırslı bir kız. Hepimiz çoluk çocuğa karıştık, artık onun da tek esksiği bir çocuk. umarım ona da kavuşur. İsmimi söylemek istemiyorum ama 90 lardan bir selam gönderiyorum ona. sevgiler herkese.

    YanıtlaSil
  7. Siren Ertan aşırı klasik zevkiyle tam bayıyordu ki kurtardı paçayı :)
    Şimdi dozunda klasik ve çok hoş. Benim için güzelliği dillere destan bir kadın. Herşey boyda posta değil. Duruşta bakıştada.. Sırf onu çok beğendiğimden Hermes saat ve çanta almışlığım bile vardır:) Sevgilerr..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.