ECE SÜKAN 'ın EMILIO PUCCI Şıklığı

 


Dün gece düzenlenen L'Oreal Paris Miss Turkey Final 'ini fazla izleyemedim. Kraliçe kim seçildi bilmiyorum bile. Seyrettiğim kadarıyla Türk kadının ideal kalça ölçüsü 2 santim büyümüş :) Neredeyse tüm kalçalar 92 santimdi. Yüzlerini çok beğendiklerim ne yazık ki uzun boylu değillerdi. Yüzlerini beğenmediklerimde uzun boyluydu. Serdar Ortaç seçimi tam bir fiyasko. Bu adamı git çıktığı kulüpte seyret hayran kalırsın. Kollar aşağıya inmez deli gibi eğlenirsin. Ama bir güzellik yarışmasında sahne vermek resmen seviyeyi aşağılara çekmektir. Yarım saatlik seyrediş sonrası da amaaannn bana ne diyerek kapattım zaten :)



Gecede seyredilmeye değer tek şey Ece Sükan ve giydiği Emilio Pucci elbiseyi taşıyışının güzelliğiydi. Bu elbisenin Cannes Festivali 'nde giyilmesini çok istedim ama nedense tercih edilmedi. Sadece Beyonce son şarkısı Run The World klibinde giydi o kadar. Giymeseymiş daha iyi olurmuş. Kıyafetin tüm albenisini mahvetmiş.



Pucci 'nin 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunda en beğendiğim elbise olduğundan Ece Sükan 'ın üstünde görür gömez koltuğa çakılıverdim.

Ece Sükan, elbisenin dozunda seksapelitesini o kadar güzel yansıtıyordu ki tek kelimeyle hayran kaldım. Saçları, makyajı, duruşu ve havasıyla bir kez daha farklılığını göstermiş oldu.

SAGAZA Madrid belli ki kızların kıyafetlerini hazırlamış. İyi güzel de sanki Ece 'nin de kıyafetini yapan SAGAZA Madrid gibi görünmüş. En güzel elbiseye damga vurarak akıllıca bir girişimde bulunmuşlar :)

Gerçi 2 elbisenin kumaş farklılığı bariz şekilde ortada. Yaka ve yırtmaç kesimi farklı gözüküyor. Beyoncé de kol kesiminde değişikliği tercih etmiş. Ne olursa olsun Ece Sükan 'ın bir kopya giyeceğine ihtimal dahi vermek istemiyorum.

Yorumlar

  1. yapmayın allah askına miss turkeyde fazıl say cıkacak değil ya:) ha serdar ortaç ha tarkan hepsi aynı yolun yolcusu:)1.secilen kızın yuzude güzel boyuda uzundu.elenmiş kızlarda cok daha güzeller vardı.en azından güzel kızlar secıldı ...

    YanıtlaSil
  2. bende bugün ece sükan mevzunu yazıcaktım baktım ki sen yazmışsın bile, maalesef elbise sagaza madrid tasarımı olarak geçiyorr...

    http://darkhighfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. ece sükanınki çakma

    YanıtlaSil
  4. ece sukanda hıc beklemezdım bunu koskoca vogue moda danısmanı ol kalk cakma elbıse giy ayıp artık.emeğe saygı!!! yurt dısında olsa skandal olurdu ve utanıp istifa ederdi.

    YanıtlaSil
  5. ece sukanınkı pucci diil
    bildiginiz basit bi cakma kumasından nasıl anlamadın ayca?
    halbuki hemen cozerdin bu cakma ıslerını:)

    YanıtlaSil
  6. valla sagaza madrid in twitter yazısını gözümle görmeden yine de bir acaba diyordum. giyen kişi yanılttı beni. aklıma gelmezdi ece sükan ın çakma giyeceği. yazdım hemen düşüncelerimi içeren yazımı

    YanıtlaSil