KİM NE GİYMİŞ ? - Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Esra Armağan

 


Arzu Sabancı ve Demet Sabancı geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir düğünde haute couture seçimleriyle göz dolduruyorlar.

Arzu Sabancı, Monique Lhuillier 'nin Resort 2011 koleksiyonundan şahane bir seçimle son derece şık ve güzel. Gövde kısmında ki kristal taşlar çok zarif. Saçları, makyajı ve pırlanta bilekliğiyle hatasız bir şıklık.

Demet Sabancı Çetindoğan ise Reem Acra 'dan füme tonlarında bir başka güzel seçimle. Makyajını kim yapıyorsa ne yazık ki başarılı olduğunu söyliyemiyeceğim. Bazı kadınlara ruj yakışmaz.(Bana da hiç gitmez)Demet Sabancı Çetindoğan 'a yoğun bir parlatıcı çok daha yakışır. Hatta ruj bile sürmese sadece göz makyajına ağırlık verse yine daha iyi görünür. Saç modeli fena durmamış. Bu kadının gülümsemesi çok hoşuma gidiyor. Yüzünün sert havasını asil bir şekilde yumuşatıyor.



Esra Armağan 'ın elbisesini geçen ayın dergilerini atarken şans eseri gördüm. Üstünde Alessandra Rich 'in en beğendiğim modelini gördüğümde nasıl kaçırmışım diye epey hayıflandım :) Elbisenin pudra tonunun güzelliği bir yana ben yan bölümde ki dantel detaya hasta olmuştum. Esra Armağan ne yazık ki kıyafetin güzelliğini hiçbir şekilde göstermeyi başaramamış. Nerdeyse sıfır makyaj ve özensiz saçları bir tarafa bırakıyorum seçtiği ayakkabıdan öne fırlayan parmakların görüntüsü felaket ötesi. Bu caaanım elbise ancak bu kadar harcanabilirdi.

Yorumlar

  1. Altina bunlar nasil olurdu sence Pelin? :)
    http://hautepandamonium.com/vinoette-leather-silk-sandal/vionette_leather_sandal

    YanıtlaSil
  2. aman tanrım bunlar ne böyle ?!!! işte bu kıyafete bu seçim olabişecek en doğru seçim ! harikasın ! sayende yeni aşklarımı bulmuş oldum :)

    YanıtlaSil
  3. Arzu hanimin bazi secimleri nedense (pahada cok agir olmalarina ragmen) uzerinde sakil duruyor..bence suc sac&makyaj ikilisindedir!fazla demoda ve 80'ler yanii...or I'm too much of a street style girl:)

    YanıtlaSil
  4. bir kadın olarak en sevdiğim şey kim ne giymiş,ne takmış ..yorumlarınızı ve blogunuzu ilgiyle takip ediyorum.. öpüyorum.. :)

    YanıtlaSil
  5. sevgili Anne o zaman brayı daha da çok seveceksin. daha fazla konu edeceğim bu kim ne giymiş olayını. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.