KİM NE GİYMİŞ ? - Deniz Marşan

 


Karşınızda bir Chanel kazası daha..Podyumda ki güzelliğe ve masumluğa bakıyorum sonra da Deniz Marşan 'ın anlamsız kombinasyonuna.

Böylesine romantik bir havaya ve çizgiye sahip bir elbise, farklı olacağım ve tarzımı da konuşturacağım derken harcanıp gidivermiş.

Deniz Marşan stilini katmak istemekle son derece haklıdır ama lütfen bu stilimi konuşturacağım işini Chanel'lerde pek denemeyin. Çünkü marka buna uygun esnek bir çizgiye sahip değil. Hatta bu konuda en tutucu markadır diyebilirim.

Beyaz elbisenin altına siyah sütyen giymesini geçtim o ayaklardaki devasa siyah şey nedir bir türlü çözemedim. Defilede ki gibi düz bir sandalette yaratacağı kusursuz güzellik varken farklıyım çünkü tarzım var demek resmen bir katliamla sonuçlanmış. Caanım güzellikteki bir Chanel, Osmanbey mağazalarında rahatlıkla bulabileceğiniz bir elbiseye dönüşüvermiş.

Saçları çok kötü görünüyor. O zincirli minik çanta ise apayrı bir kabus !

Yorumlar

  1. Deniz Marsani ne zaman gorsem felaket kotu giyindigine sahit oluyorum, hele partneri basak mi ne o tam laleli, rus tarzi su anda tamami siyah saclarinin uclari sapsari mesela, Deniz Marsan'in Chanel'i gercek oldugunu dusunmuyorum.terzilerle cok samimi olduklari icin diktirmis.

    YanıtlaSil
  2. Ya bu insanlar bir de modanın içinde üstüne bir de stil danışmanlığı yapıyorlar ya dehşete düşüyorum, şaşıp kalıyorum.Yazık etmiş, berbat olmuş.Belki de ayağındakileri saçına uyduğu için giymiştir Pelinim ne dersin:-))) hihohhhaaaa:-)))

    YanıtlaSil
  3. papişşş koptum burdaaaaa :))

    YanıtlaSil
  4. hadi ayakkabıyı saçına uydurdu peki (renk körü değilsem) kahverengi çantayı nereye uydurdu merak ettim doğrusu

    buradan türk sosetesine sesleniyorum chanel giyecekseniz defile kombinlerinden esinlenerek giyin yada o chanelleri aşağıdaki adrese gönderin biz giyelim :)))

    YanıtlaSil
  5. hilal chanel defilelerinden esinlenerek giyin deme sakın..sonra ciddiye alıp apreskilerle davete gidiyorlar :)))

    YanıtlaSil
  6. haklısın apreskileri giymeyen kalmamıştı bi ara :)
    aman Allahım sözümü geri aldım :)

    beyaz elbise güzel ama tam yazlık efil efil..
    bu elbiseyi görüp de insanın aklına nasıl kalın bantlı siyah bi ayakkabı gelir anlamıyorum

    YanıtlaSil
  7. artık su algılardan bır kurtulsak cok sevınıcegım...moda tasarımcıları stil danısmalarının işi giyinmek değil giydirmek.boyle kendılerını aman biz iyi giyinelim diye zorldıkca komık olmaya devam edıcekler.giyinmekle iyi tasarımcı olunsaydı...ooooo

    YanıtlaSil
  8. Felaket olmuş gerçekten. Papis Style gibi ben de saçına uydurmuş herhalde diyecektim. Vamp olmaya çalışmış sanırım, ama yanlış elbise seçmiş :)

    YanıtlaSil
  9. Adımı yazmayı unuttum bir önceki yoruma galiba :)

    YanıtlaSil
  10. Ayagindakiler Louboutin yanilmiyorsam. Guzelim ayakkabilar ne hale gelmis :(

    YanıtlaSil
  11. ya o içindeki siyah çamaşır ? atlet? o ne acaba ? gerçekten çok kötü!
    tatil yazısı süper bu arada!inşallah bizimde zamanımız,sağlığımız ve maddi imkanlarımız el verir de bizde böyle güzel tatillere çıkabiliriz..Ailenle sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun pelin, nazar değmesin..
    hayırlı cumalar herkese
    zümrüt

    YanıtlaSil
  12. bu elbiseyle tarz olmak için yapılacak o kadar çok şey var ki ama deniz marşan en yapılmayacağı yapmış...

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler sevgili zümrüt
    tez zamanda dilediğin gibi bir tatil yaşarsın umarım :)

    YanıtlaSil
  14. İşleri giyinmek değil giydirmek ise giydirdiklerini de zaman zaman maymuna çevirebilirler demek.Gel de kendini bunlara teslim et, fikir al ver yani...Yada artık bunlar herşeyi abartı görmekten, fazla fazla işin içinde olmaktan saçmalıyorlar mıdır nedir? Algilarımız gayet açık sevgili Nagehan.Ben seni yanlış anlamıyorum dimi? Yada sen beni...

    YanıtlaSil
  15. Her gördüğümde ( yasa ben bu ısı hiç bilmiyorum galiba ) dedirten biri için çok kisinin benimle aynı fikirde olmasına sevindim. Peki nolur bana biri anlatsın ; nasıl stil danışmanı title na sahip olunuyor??

    YanıtlaSil
  16. para ve çevre yeşimcim :) ne demek istediğimi yarın işleyeceğim bir konuyla daha iyi anlayacaksın :)

    YanıtlaSil
  17. Herseyi geçtim beyaz chanel giysinin icine siyah sutyeni kabul edemedim!

    YanıtlaSil
  18. Para ve cevre demissiniz, bu kiz Bursa'dan gelmis, parasi olmayan bir kizdir.Bursa davranis ve zevki de ne kadar kapatmaya calissa hep firlar bir yerinden.13 Yasinda diyoruz biz bu kizi gorunce,cevre desen o da yok ki, hasbel kader bunlarin eline kaldi bu danismanlik isleri, Ta$rali kiz hirsi diyelim. - Demet T. (ismimle kayit olacagim birazdan simdi hemen yazmak istedim)

    YanıtlaSil
  19. geçmişini bilemiyeceğim ama sonuçta beğenelim beğenmeyelim bir şekilde otorite olarak kabul ediliyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.