KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

Demiştim ama size..Bu bölümün tartışmasız kraliçesi Feryal Gülman olacak diye :) Bu kadının bir kızı olmaması çok büyük bir kayıp :)

Son 1 haftadır giydikleri paha biçilmez ve sezonun en hit parçaları..Tek tek ele almaktansa hepsini bir kerede sizlere sunuyorum.



ROLAND MOURET. Klasik bir Feryal Gülman görüntüsü. Ama tercihim defilede sergilenen su gibi dökülen elbise olurdu.



CHANEL..Aynı elbiseyi Amber Valletta da giydi. Feryal Gülman 'a çok yakışmış. Hermes Constance çanta ile güzel bir uyum yakalamış. Ama bu çantanın çapraz kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ya omuza asacaksın ya da elinde tutacaksın. Aynı hatayı Siren Ertan Çarmıklı da yapmıştı.



CHANEL..Hiç benim tarzım olmayan feci şekilde 60 yaş üzeri bir kombinasyon. Üstüne para verseniz giymem. :)



LOUIS VUITTON..Bu da bir başka üstüne para verseniz de giymeyeceğim bir kıyafet. Fan Bing Bing de Louise Redknapp da kötü görünüyorlar. Kötünün iyisini yine Feryal Gülman uygulamış. YSL kemer, pantalon ve Gucci ayakkabılarla fena görünmüyor.



MARC JACOBS..Heidi Klum 'u Altın Küre 'de rüküşler arasına sokan bu plaj havasında ki elbiseyi Feryal Gülman kullanabilecek en kötü şekilde sergiliyor. Elbisenin kalbi olan yırtmacı kapatacaksan ne gerek var eşşek yüküyle para vermeye. Son derece gereksiz bir alışveriş. Tam bir moda kurbanı nasıl olunurun örneği.



DOLCE&GABBANA..Bu elbise öncelikle genç yaşlar için. Hadi turuncu Christian Louboutin leri geçtim Feryal Gülman böylesi bir elbiseyle Hermes kullanan tek kişi olarak tarihe geçebilir.



GUCCI..İşte bunu çok beğendim. Renkler çok yakışmış.

Yorumlar

  1. Sayın Moda ve Sosyete Hanım

    Blogunuzu takip etmeye baslayalı cok olmadı ama begenıyorum. Her parcaya bakıs acınız hosuma gıdıyor.

    Ancak size birsey soylemem lazım, bu yorumu sitede yayınlamak zorunda da degılsınız, ancak Feryal Gulman'a lutfen tarz, fashionable falan gibi sıfatlar koyarak kendisine haketmediği bir tanımlama yapmayalım.

    Feryal Gulman tarz falan degıldır. Sadece her markanın her sezon en hit olan parcasını aynı sekılde alıp giyer. Ne kombinasyon yetenegi vardır ne de kendisine ozel bir cizgisi. Yarın Louis Vuitton farklı cizgide bır elbise bile yapsa moda oldu diye alır giyer. En iyi parcaları birbiriyle kombinlemez direk vitrinden cıkmıs gibi gorunur.

    Bana kalırsa (her ne kadar Türkiye'de pek bulunmasa da) gerçek tarz olan stili olan ve fashionable olan insanlara Feryal Gülmana bu yakıstırmaları yapmak haksızlık.

    Kendisi hos bır bayan ancak lutfen abartmayalım.

    Saygılar,

    YanıtlaSil
  2. sevgili birdie merhaba
    sanırım blogumu takip etmeye yeni başladın. aksi taktirde feryal gülman a her şeyi dediğimi ama bir tek stil sahibi demediğimi çok iyi bilirdin :) tam da senin dediğin gibi sezonun en hit parçalarını alıyor çoğunluklada başarısız kombinlerle giyiyor o kadar. benim sadece böyle lüks parçaları insanların üstünde görmek hoşuma gidiyor o kadar. sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. Pelin'e özel not:" yaaaa Pelincim sen bi de o chanel elbiseyi benim üstümde görrr :))) "

    YanıtlaSil
  4. Hepsini ayrı ayrı yazsaydın bunca postun olurdu. Söyleyecek ne çok seyin var sekerim yinede tek bir posta sigdirmissin:) Buda tebriği hakediyor:)

    YanıtlaSil
  5. yeşimm :)) eminim defiledeki gibi genç birinin üstünde daha güzel duruyordur diye dansözlük yapıyorumm :))

    lovely ciğim artık bıkkıntı verdi desem anlarmısın acaba beni :)

    YanıtlaSil
  6. Bence modayı bu kadar takip eden biri olsa zaten kombin yeteneği gelisirdi. Böyle olmasının nedeni bence kredi kartı limitini yüksek tuttuğu bir stil danimani var. Alışverişini o yapıyor sipariş veriyor ve gardrobunu oluşturuyor. Başka bir açıklama da mantıklı gelmiyor :)

    YanıtlaSil
  7. haklısın para varsa çok kolay bir şıklık. ama bir yanda o kadar parası olup iyi görünmeyi bile beceremeyenleri unutmamak lazım :) bu kadın en azından bunu başarabiliyor :)

    YanıtlaSil
  8. bir dergi kesinlikle feryal gülman'ın dolabını fotoğraflamalı ve bu konu hakkında bir yazı hazırlamalı.. bir giydiğini nadir olarak 2.kez giydiğini kendi açıklamıştı. bu kadar kıyafet sonrasında nasıl saklanır merak ediyorum =)

    YanıtlaSil
  9. Hazir konu feryal gulmandan acilmisken...gerci bu soylicegim tum sosyetimize.
    İs için sao paulodayim. Malumunuz sao p fashion week. Bugün bir vesile ile defileye gittim. Vogue brasil editörü Constanza pascolato dahil olmak üzere bütün Brezilya'nın. Creme de la creme'i ordaydi. Herkes Brezilya'ya ozgu stilinde o kadar sıktı ki anlatamam. Ayrıca büyük cogunluk Brezilya markalarını giyiyordu. Belki bir chloe çanta ile ama genede tepeden tırnağa marka suyuna batmamislardi. Feriyal gulman, begüm sen, Aylin tahincioglu vs. Gibileri silme marka icinde poz vericeklerine kendi moda endüstrime nasıl destek olabilirim düşünsünler. Belli bir alım güçleri var eyvallah ama onu kullanmakda bir zanaat. Bugün bir michelle obama, bir kate middleton özellikle kendi markalarını seciyolarsa, güçlerini milli menfaatleri yararına kullanmayı bildikleri için. Bizim sosyetik gibi olsn Daphne Guinness bile alexander mcqueen gibi kariyerlerini ilerlemesini sağlamıştır.
    Sao paulo moda dunyasında bı yer edindiyse bu uğurda destek olan tüketiciler sayesindedir. Kendi kimliğini ortaya koyan bir modamız ve bunu destekleyen tüketiciler olmadıgı sürece kimse mucize beklemesin,
    Prada düşkünü asyalıları gördüğümde ne düşünüyorsam,
    feryal gulman içinde aynı şeyi düşünüyorum. Kendi zevk ve moda kültüru olmadıgı için markalara sığınıyor.

    Pelin keske sende turk designerlere/markalara biraz daha destek olsan. Seninde bı gücün var nede olsa.

    Bunları zaten ne zamandır düşünüyorum. Dunyanin öbür yarısına gidince yazasın geldi.

    YanıtlaSil
  10. ya nolursunuz yorumlarınızın sonuna isimlerinizi ekleyin. durmadan adsız demek tuhaf oluyor :)

    1. adsız : geçenlerde de bir röpörtajında aldığı şeyi birçok kez giydiğini söylemiş. basının olmadığı davetlerdede çok kullanırmış kıyafetlerini. ve haklısın. kadını araba önünde resmedeceklerine yokmudur bir akıllı şu kadının gardrobunu açıversinler. öyle şamdan ın yaptığı gibi askıdaki chanel leri değil tüm detayıyla görmek istiyorum.

    2. adsız : ne kadar güzel dile getirmişin tebrik ederim seni. ve yerden göğe haklısın. ama ben yerli tasarımcılara gerektği kadar ilgi gösterildiğini düşünüyorum. sinema yıldızları, film yıldızları, film sponsorlukları, galata moda, ıfw gibi birçok olanakları var ve inan birçoğu hakkettiğinden daha fazla ilgi görüyor. bu yetenekler sanmaki sosyeteden ilgi görmüyor. eskisi gibi değil artık. bu saydıkların dışında birçok kişi yerli tasarımcılardan giyiniyor ve röpörtajlarında hep yerli modacıların kıyafetlerini giyiyorlar.

    sadece feryal gülman gibi bir azınlık var ki asla ve asla markadan vazgeçmiyorlar. e ben bunun da olmasını seviyorum açıkçası. yerli modadan ziyade lüks moda daha çok cezbediyor beni. ama yeri geldiğinde yeni ve genç yeteneklerin haberlerinide yapıyorum büyük bir zevkle. şu son zamanlarda hiç denk gelmedim o kadar.

    içten mesajın için çok teşekkür edrim.

    YanıtlaSil
  11. Pelin Hanım şimdi tvde gördüm hemen sana yazıyorum feryal gulman pazartesi bugun ne giysem' konuk jüri olucakmıs:)

    YanıtlaSil
  12. s.j.parker nasıl ki her giydiği kıyafetle başka bi insan gibi oluyosa feryal hn tam tersi kıyafetler güzel ama ne bilim çok basit duruyo onda ..bi de çoğunlukla yaşından küçük kıyafetleri giymesi 20 lik 30 luk kızlarla pişti olması ona artı değil eksi olarak dönüyo

    YanıtlaSil
  13. hadi canımmmm ?!!! feryal gülman ve bugün ne giysem ??!! bombaaaa :) kesinlikle kaçırmayacağım. haber verdiğin için çok teşekkürler :)

    tüm dediklerine katılıyorum sibel çok haklısın

    YanıtlaSil
  14. acaba bu kadın kendini çok boş hissetmiyor mu?bir insanin tek yaptiği kuaföre gidip saç makyaj yaptirip demir baş gibi her davete koşmak olabilir mi?ne sıkıcı ne boş bir hayat

    YanıtlaSil
  15. feryal gülmanın ne işi var o saçma programda resmen insanları aşağılıyorlar.ben de reklamlarını gördüm fotoğraflarda çıktığından çok daha zayıf görünüyor ekranda.ben onu hafif balık etli bir bayan sanmıştım hep:)

    YanıtlaSil
  16. yok yok vücudu gayet hoş. kazuret zayıfda değil etli de değil tam kıvamında dediklerinden :)

    doğrusunu söylemek gerekirse son günlerdeki en büyük keyfim bugün ne giysem programı. ben insanları aşağıladıklarını düşünmüyorum . o kadar felaket giyinenler var ki bence topluma yararlı bir hizmette bile bulunuyorlar diyebilirim :) ama tabi o jüride İvana sert gibi rüküşler rüküşünün akıl vermesi ne demek oluyorsa o ayrı iş :) ama en azından diğer ikoncanların programından daha sürükleyici ve çok çeşitli.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.