KİM NE GİYMİŞ ? - Lara Sayılgan

 


Lara SayılganCengiz Abazoğlu imzalı bir elbise ile görüyoruz.

Ortada 3 kişi var. Saadet Işıl Aksoy, Ebru Şallı ve Lara Sayılgan. Üçüde aynı elbiseyle son derece kötü görünüyor. Ya elbise kötü ya da giyenlere yakışmıyor.

Cengiz Abazoğlu elbiseyi tanıtan Saadet Işıl Aksoy 'a son günlerde gördüğüm en kötü makyaj uygulanmış. Felaket bir styling. Canım güzellikteki kız Frankenstein ile yarışabilir. Ebru Şallı sıska oğlan çocuğu vücuduna koydurduğu devasa silikonlarıyla elbiseyi basitleştirmiş olmayacak bir havaya sokmuş. Bildiğim Lara Sayılgan 'ın vücut dili ise bu elbiseye hiçbir şekilde uygun değil.

Ha elbisenin kendisi güzel mi dersiniz evet gayet güzel. Son moda desenlerle yine son moda kuyruklu kesime sahip hoş bir elbise. Sadece şanssız o kadar.

Yorumlar

  1. Benim bu mini etek-kuyruk ikilisiyle yıldızım hiçbir zaman barışmayacak sanırım. Sevemiyorum bir türlü. Ama bu elbise kuyruklu olması bir yana, deseninden dolayı da itici geldi. Beyazımsı bir fon üzerine uygulandığı için midir nedir, çirkin göründü gözüme.

    Evren

    YanıtlaSil
  2. bu elbise bence bir sarışın elbisesi. düşünsene bunu charlize theron un giydiğini. nasılda doldurur ve güzel taşır. renklerle güzel bir kontrast yaratırdı. kesinlikle renkler esmere gitmez ki zaten resimlerde bunu gösteriyor.

    YanıtlaSil
  3. Ben Saadet'i beğendim sanırım. Ama dediğin gibi kesinlikle sarışın elbisesi.

    YanıtlaSil
  4. aDSIZLA AYNI FİKİRDEYİM.HİÇBİR ZAMAN SEVMEDİM BU KUYRUK VE MİNİ BİRLEŞİMİNİ.SN.ABAZOĞLU BENCE BU DESENLE VE MODELLE BİRAZ SAÇMALAMI.BANA GÖRE EĞER 3 KİŞİ DE BU ELBİSEYİ TAŞIYAMADIYSA SORUN ELBİSEDEDİR.AYRICA TÜMÜYLE LEOPAR DA ÇOK RÜKÜŞ.

    YanıtlaSil
  5. ADSIZLA KESİNLİKLE AYNI FİKİRDEYİM.MİNİ VE KUYRUK OLAYINI HİÇBİR ZAMAN SEVMEDİM VE SAÇMA BULDUM. EĞER ELBİSEYİ 3 FARKLI KİŞİ DE TAŞIYAMAMIŞ İSE SORUN BENCE TASARIMDA, MODELDE YADA DESENDE.TÜMÜYLE DE LEOPAR OLMAK ÇOK RÜKÜŞ.

    YanıtlaSil
  6. aaa ben sevdim valla elbiseyi :)özellikle desenini sevdim zaten. baştan aşağı tek desen oluşunu sevdim galiba. sıradışı. ama ne olursa olsun her elbiseye kimliğini giyen kişi veriyor.

    YanıtlaSil
  7. Pelin sarisin dedinde aklima geldi. Derin Mermerciyi dusunsene simdi bu elbisenin icinde. Simdiden giyecegi ayakkabilarin ve takilarin hayalini kurar oldum :)

    YanıtlaSil
  8. evet çok yakışırdı. ben nedense charlize de kalmışım :)
    ama derin türk modacılardan sadece hakan yıldırım giyiyor o kadar :)

    YanıtlaSil
  9. Blimiyordum Pelin ogrenmis oldum, Mersii :) Elbisenin modelini bende begendim ama kumas secimi yanlis geldi bana. Kumas fazla sert kacmis gibi gozukuyo resimlerde. Daha ince bir kumas elbiseyi cok daha guzel yaparmis... Cengiz Bey'e duyurulurr ;)

    YanıtlaSil
  10. 3'u de felaket. Kisa boylu Lara Sayilgan bu elbiseyi neden giyerki? Cekim karsiligi aldigi hediyesi olacak ki emanet durmus. Uzun boy da onemli.

    YanıtlaSil
  11. Bence sahnede şarkı soylemiceksen gereksiz wamp bir elbise

    YanıtlaSil
  12. ebru şallının zayıflığını kıskanmayın...34 beden harika bir beden oğlan çocuğu falan ne alaka

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.