KİM NE GİYMİŞ ? - Suzan Sabancı Dinçer

 



Suzan Sabancı Dinçer 'i, Chanel 'in 2011 Resort Koleksiyonundan çok hoş bir tüvit tulum ile görüyoruz. Boşuna herkes vücut yapısına göre giyinmeli denmiyor. Buna göre Suzan Sabancı Dinçer 'in yanlış bir seçim yaptığını rahatlıkla söyliyebilirim.

Tulumun altına giydiği siyah bluz tüm güzelliği berbat etmiş. Kesim o kadar dar gelmiş ki simli şeritleri yamulmuş mahvolmuş. Kıyafetin yazlık havası delicesine kışlık bir havaya sokulmak istenmiş ve olmamış. Elle tutulacak tek bir artısı bile olmayan son derece pahalı bir görüntü.

Yorumlar

  1. Aman tanrimmm! Yazik gunah nolmus o tuluma oyle! Insan Chanel tulumu alip icine siyah tshirt mu giyer?! Tulumun paca boyu bile bi garip durmus. O tulumla o canta da cok beklenir bi secim. Ben olsam saha supriz bi kombinasyon yapardim. Tulum onu gerektiriyor bence:) YC

    YanıtlaSil
  2. Hadi vücut tipini bir kenara koyayım diyorum ama o içine giyilen siyah basic t-shirt nedir öyle yaaa:-(( Yapmayın Allah aşkınıza sosyetik hanımlar.İnan gelin bana size bedava hiç ücret almadan stil danışmanlığı vermezsem, size alışverişlerinizde eşlik etmezsem ne olayım.Seve seve yaparım.Yazık yani.O tulum size hiç olmamış Suzan hanımcım.Yani etrafınızda bir tane de mi Allahın kulu yok size Suzancım, Suzan ablam her neyse işte bu kıyafet, bu tulum sana olmadı diyebilen.Yada siyah t-shirtle hiç olmadı diyebilen.Sanırım artık aşırı almaktan rotayı şaşırıp böyle zevksizleşiyorlar.

    YanıtlaSil
  3. AAAAAA REZALET,FELAKET.....DEDİĞİNİZ GİBİ O T-SHİRT NEDİR YAHUU İNANAMIYORUM,BOŞUNA DEMEMİŞLER ZEVK BU PARAYLA OLMAZ DİYE...

    YanıtlaSil
  4. Ben t-shirtten geçtim, zaten minyon yapıdaki bir insan göz göre göre kendini kütük gibi gösterecek bir model neden seçer onu anlayamıyorum. Aynaya bakmadan mı aldı acaba. Şuursuz bir seçim.

    YanıtlaSil
  5. tulum aslında yıkılıyor.resmen ağzımın suyu aktı.

    YanıtlaSil
  6. boyle giyinse ben annemi asla evden cikartmam yok mu yapma etme diyecek kimseleri.. o kdr kotu olmus ki, tamam, anladik chanel almissin demekten baska bisi gelmiyor aklima.

    YanıtlaSil
  7. ahh ahh..parayla saadet olmuyor di mi.. ne fena..

    YanıtlaSil
  8. t-shirt'ü neden giymiş anlam veremedim..
    hayır dekoltesinden çekindi desem yaka-kolaltı kesimi falan gayet kapalı.
    fıstık gibi tulumun düştüğü duruma ziyadesiyle üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  9. tulum giymeden önce 5 kere durup düşünmeli.

    YanıtlaSil
  10. Ben şimdi görüyorum HEADER ve ZEMİNİN PEMBE OLUŞU İNANILMAZ GÜZEL OLMUŞ PELİN.Oooohhhh değiiklik gerçeten de iyidir..... Sevgiler....

    YanıtlaSil
  11. canım biraz önce değiştridim zaten. beğenmene sevindim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun Pelin. bende bı an yanlış yere mı geldim diye şüpheye düştüm. Fotolarda değişmiş :)

    YanıtlaSil
  13. saol cnm..yaz makyajı :)

    YanıtlaSil
  14. bu kıyafetin altından herkes kalkamaz tamam da bu kadar da değil yani! hele o siyah t-shirt! kelimelerim kiyafetsiz kaldı!!!! hani bazı tasarımcılar tasarımlarını "parasını verse dahi" herkese satmak istemiyorlar ya haksızlar mı yani???

    YanıtlaSil
  15. İnanamiyorum! Sevgili Chanel Tulum, senin adina uzuldum :) . Seni seven ve daime sevecek olan hayranin, T.

    YanıtlaSil
  16. O popişe o göbeğe o tulum gider mi ama? :) Giyinmenin temel kuralı, aynaya bakmak!

    YanıtlaSil
  17. Gözlerim acıdı bakınca :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.