KISKANÇLIKTAN GEBERİYORUMMM !!

 


Şu kadının güzelliğini kıskanmamak mümkün mü yahu ?!! Rosie Huntington-Whiteley 'den bahsediyorum. Bu kadın ne zaman ne oldu da bu kadar güzelleşiverdi. Yoksa ben yenimi farkediyorum.

Transformers 'ın son serisi Dark Of The Moon 'da Megan Fox 'un yerini alan bu uzaylı, tüm galalarda sadece güzelliğiyle değil şıklığıyla da bendenizi kendisine hayran bıraktı.



Filmin vizyona girmesiyle beraber şu ara her yerde Rosie fırtınası esiyor. Kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel ve kendiside fazla bir güzel..Zaten Megan Fox 'u güzellik anlamında alt edecek hatunda ancak böyle olmalı. Aşağısı kurtarmazdı ve milletin gözü deli gibi Megan 'ı arardı.

Hafiften değişmez güzellik timsalim Gisele 'in havası var. Suratı bedenine göre biraz küçük kalıyor. Boynu normalden fazlasıyla uzun. Ama o elmacık kemiklerine, dudaklarına ve gözüyle kaşına hasta oldum resmen. Uzun zamandır elmacık kemiklerin bu kadar belirgin olduğu klasik bir güzelliğe rastlamamıştım.



Ayyyy bakmayın böyle güzel şeyler yazdığıma. Sinirimden ve kıskançlığımdan ben bu karıyı günde 5 posta dövebilirim. Bu ne rezil bir güzelliktir Allah'ım !

Yorumlar

  1. hakikaten çok güzel nazar değmesin diyeyim:))

    YanıtlaSil
  2. ayyıldız bu sezon reklamlarında bu kadar guzel bır kadını nasıl bu kadar cırkın bır hale getırdı anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  3. inanırmısın ben de şimdi ayyıldız resimlerine bakıyordum ve aynı şeyi düşünüyordum. hatta sitede kocaman adı yazmasa başka biri sanırdım kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  4. Elf'lerin var oldugu tezini savuncak olsam kullanacağım yegane done olurdu.

    xoxo

    YanıtlaSil
  5. Dun aksam internette ilk Victoria Secret oldugu zanlardaki forolarina baktim da bana yuzu degisik geldi. Sende bir eski forolarina bakip yorumlasana Pelin.

    YanıtlaSil
  6. ya yapmayın elf denecek bir kadın değil bu ama !

    elle haklısın. eski resimlerine değil birtek ayyıldız resimlerine baksan bile bir değişiklik var diyebilirsin hemen. ne yaptıysa güzel birşey yaptığı kesin :)

    YanıtlaSil
  7. bu kadının röportajını okuduğum anda büyüsünü kaybetti benim için :) kendine bakan kadın seksi olmazmış yağlı saç daha seksi gösterirmiş kadını o yüzden bakım yapmazmış 5 günde bir yıkanırmış böğğk yani :)) İsterse dünya güzeli olsun artık benim için bir paçavradır kendisi :)))

    YanıtlaSil
  8. Benim en sevdigim model)))siradishi guzelligi var))secimleride muhteshem)))

    YanıtlaSil
  9. Ayyıldız'ın modeli bu kız olduğunu duyunca şaşırdım vallaaa.Çünkü diğer yorumlarda denildiği gibi neden onların kataloglarında, posterlerinde bu kız böyle çekici ve güzel çıkmamış anlayamadım.Neyse Allah için çok güzel kadın.

    YanıtlaSil
  10. ben de birkaç gündür hatunun resimlerini ve elbiselerini inceliyordum .....

    YanıtlaSil
  11. Ellen'da izlemistim, konustugu zaman butun havasi gidiyor derler ya, bana oyle gelmisti. ses tonu mu aksani mi bilmiyorum itici geldi biraz. guzelligine soyleyecek sozum yok ama :)

    YanıtlaSil
  12. ilk resim'de ki gucci elbiseye bayildim!!

    YanıtlaSil
  13. sadece süs bebek gibi bu kadın ha güzel o ayrı ama hepimize yapılsa o bakım o estetik valla bizde gireriz victoria's secret a hiç bi azibesi kalmadı artık şu güzelliğin sadece doğal olanları beğeniyorum ben mesela megan fox u da sevmezdim fazlaca yapay..

    YanıtlaSil
  14. curcunam o dediklerini yaptığını sanmıyorum. ilginç olmak adına değişik ve sevimsiz bir strateji bence :) yani bu resimdeki kadın bunları yapıyorsa bende yarın yapmaya ay pardon yapmamaya başlayacağım :)

    hemen youtube den bir videosunu seyrettim sesini duymak için. bana şimdilik normal geldi :)

    YanıtlaSil
  15. Bende gazetenin yalancısıyım bilemicem ama hangi fotosuna baksam saçları temiz duruyor hahah :D

    YanıtlaSil
  16. bana cok bılındık bır yuzu var hıssı verıyor o yuzden guzel bulmuyorum

    YanıtlaSil
  17. bi de v.secret defilelerinde hepsinin göğüsleri devasa ama normal günde ki resimlerinde bit kadar olduklarını görüyoruz , bu da demek oluyo ki v.secret iç çamaşırda aşmış arkadaş

    YanıtlaSil
  18. sibel güzel bir noktaya değindim süpersin. gerçekten de yahu..nerde o kıskanılası memişler değil mi ? kurkova nın ki de mesela çok miniktir ama defilelerde beden atlar. sanırım iş victoria's secret da bitiyor :)

    YanıtlaSil
  19. biz de dün bunu konusuyorduk, maşallah gercekten, transparan gucciyi muhtesem tasımış...

    YanıtlaSil
  20. ölse de rahat bi nefes alsam! sinir edicek kadar güzel:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.