MTV Sinema Ödülleri 'nin ŞIKLARI

MTV Sinema Ödülleri 'nde sadece şık bulduklarımı sizler için listeledim. Ne yazık ki vasat ve rüküşleri konu edecek vaktim yok. Bugün 10. evlilik yıldönümüm ve bu kadar yazabilmiş olmam bile mucize :)



Öncelikle en beğendiğimle başlamak istiyorum. Mila Kunis ve o tapılası güzellikteki Balmain eteği gecenin tartışmasız en şık 2 ismi. Justin Timberlake ile kırmızı noktalık pozunu eteğin yakın çekimde ki güzelliğini göstermek adına kullanmak zorunda kaldım. Siyah bir bluzla giyerek eteğin pırıltısını daha da ortaya çıkarmış. Bence gecenin en güzel kombinasyonu.



Leighton Meester çooook güzel. Gün geçtikçe o çocuksu güzelliği daha da olgunlaşıyor. Balmain imzalı kıyafetini çok beğendiğimi söyliyemiyeceğim. Benim için fazla karışık ve göz yorucu bir model. Hiç kuşkusuz ki işçiliği olağanüstü güzellikte. Ama ben Leighton 'a Jennifer Lopezvari gösterişli tarzı yakıştırmıyorum. Ama o kadar güzel ki listemde olmazsa olmaz ! Pierre Hardy ayakkabıları da çok hoş.



Emma Stone 'a Bottega Veneta elbisesinin rengi çok yakışmış. Elbiseye uygun Bottega Veneta clutch ve Casadei ayakkabıların renkleriyle kusursuz bir şıklık içinde.



Blake Lively 'nin Chanel ısrarından vazgeçmesi gerektiğinin ispatı. Amerikalı tasarımcı Michael Kors imzalı elektrik mavisi elbiseyle harika görünüyor. Genç, dinamik ve seksi. Christian Louboutin mürdüm rengi süet papişlerle sıradışı bir renk seçimi yapmış ve çok yakışmış. Lorraine Schwartz marka bileziklere de ayrıca bayıldım.



Nihayet Balmain kırmızı halıda keşfedilmeye başlamış. Tam bir Amerikan ayıbı. Halbuki bu gibi gecelerin kimliğiyle son derece örtüşen bir markadır Balmain. Kristen Stewart 'da Balmain 'in zımbalı ve iğneli elbisesini seçmiş. Aslında defilede sadece ceketi sergilenmişti. Elbise özel olarak dikilmiş olmalı. Tarzına uygun harika bir seçimde bulunmuş.



Bu modelin ceketini Eda Taşpınar geçtiğimiz haftalarda Braun 7 Çift Etkili Epilatör'ün lansmanında giymişti. Artık orjinal mi ya da terzisine mi diktirdi bilemiyorum :) Çünkü orjinali hazır olun tam 24 bin dolar değerinde ! Aslında Eda Taşpınar 'ın ne giydiğine boşverin ben bu tecrübeli terzi kimdir onu merak ediyorum. Kendisi maşallah devlet sırrı gibi de saklanılıyor :)

Yorumlar

  1. http://www.blogmame.com/2011/06/blogger-ve-blogspot-yarsmas.html


    Hmm. Şu linkte blogspot ve bloglar yarışması düzenliyorum. Katılımın çok olacağını düşünüyorum. Gerekli açıklama blog sayfamda mevcuttur. Bannerimizi sayfanıza eklersenizde olur eklemezsenizde ama mutlaka bekliyorum...

    Davetlimsiniz... Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Kristen Stewart'a ne giyse yakismiyooor! Yok kizin icinde yok iste. Dunyanin en guzel elbisesini de giyse kizin havasi bozuk bana sorarsaniz. Saclar bakimsiz, makyaj yasina uygun degil, gulumseme bile icten degil. Yok yok ne yapsa bana begendiremez. O saclarini duzgun toplasa, yuzundeki rahatsiz ifadeyi degistirip rahat ve mutlu baksa, hafif bir makyaj yapsa, kendine guvenli bir durusu olsa, belki! YC

    YanıtlaSil
  3. Happy Anniversary bu arada :) Daha nice 10'larca seneye... YC

    YanıtlaSil
  4. Evlilik yıldönümüz kutlu olsun Pelincim.Allah hep birlikte nice mutlu uzuuunnn yıllar nasip etsin.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir yazı. Sitenizi yeni buldum ve çok beğendim.
    Sizi de çok güzel abiye modellerini görmek üzere siteme beklerim
    www.abiyelbise.com

    teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. biz de 10.evlilik yıldönümüzü 1 hafta önce Pariste kutladık :))
    50. yılımızıda sağlık ve mutlulukla çocuklarımız ve torunlarımızla birlikte kutlarız inşallah...Nice mutlu yıllara...Allah sevginizi ve mutluluğunuzu arttırsın...

    YanıtlaSil
  7. Harvey Nichols da unisex duran bir balmain ceket denedim. İnanılmaz güzel durdu ama çok ağır.

    YanıtlaSil
  8. @blogmame : teşekkürler davet için ama ben bu tarz yarışmalara katılmayı sevmiyorum. ilgin için tekrar teşekkürler.

    @adsız : evet kesinlikle haklısın. kızda tuhaf bir pespaye hava var. ne yapsa olmuyor. tek tük seçimleri iyi bu da bir tanesi :)

    @YC çok çok teşekkür ederim. Bir 10 sene sonrayıda kutlamak dileğiyle :)

    @Papişciğim çok öpüyorum seni teşekkürler :)

    @abiyelbie : ne mutlu ki bulabildin. aramıza hoşgeldin :)

    @yeşim çoookkk kıskandııııımmmm :)) bizim de planımız paris di. ama ayça yı bırakamadık kimseye. annelerin ikiside aynı anda hastalandı. ne şasn ama dimi :( sizede mutluluklar dilerim :)

    @peaceinwonderland : evet ben de yaptım o hatayı :) çok ağırlar ama çok güzeller. gerçi ne olursa olsun karun kadar zengin olsamda bir cekete asla bu kadar para vermem ben. giderim tonlarca chanel hermes yada tonlarca papiş alırım ama tek bir parçaya asla vermem. sosyetik değilim zedelenecek bir imajım yok artist değilim şarkıcı değilim :)

    YanıtlaSil
  9. mila kunis in kıyafetine bayıldım vallahi. ben uzun zamandır hem seksi hem şık hem mütevazi gösteren bir kıyafeti ilk kez görüyorum. üstte siyah altta renkli parlak kumaş olan kıyafet birleşimi müthiş görünüyormuş. ama bunun uyumunu yapmak bence bir o kadar da zor olur gibi geliyor.
    kriisten stewart ı boyundan aşağı gösterseniz kesin beğenilir ama kadının duruşu öldürüyor kıyafeti. bunun da tek örneği bu hatundur sanırım.

    YanıtlaSil
  10. Pelin öncelikle evliligini tebrik ederim:)
    Sonralikla balmainle ilgili dusuncelerime tercüman olmussun. Etek elbise sanat eseri gibi duruyor. Eda Taşpınar konusunda daha oncede söylemiştim beni rahatsız eden bir ucuz kopya taklit olayı var bunedenle bu balmain ceketi alacağını hic mı hic sanmıyorum. Tahminim müşterisi olduğu harvey nicholsin ona ara ara bı güzellik yapması istediği parçayı bir iki gün giymesi için vermesi. Ayakkabılarını ordan alıyor. alışveriş yaparken onu da Ece sukani da sıklıkla görüyorum. Bu resimde giydiği loubutineleri aldığında da ordaydim mesela. Ama 25bin dolarlık bu ceketi ne alacağını ne de alabileceğini hic düşünmüyorum. Harvey nicholsin müşterilerine özel muameleleri vardır biliyorsundur tahminim bu da onlardan birioldugu yönünde.

    YanıtlaSil
  11. lovely carrie istihbaratın için teşekkürler :) daha biliyorsan beni mail ya da facebook adresimden bul ve bilgilendir lütfen. eda taşpınar ın vukuatları sinir bozucu olmaya başladı. bugünde bir tane var birazdan haberini yapacağım. kim ne yaparsa yapsın lafım yok ama kendi tasarımım demesi beni çıldırtıyor resmen !!!

    YanıtlaSil
  12. Pelincim cosmopolitanin son sayısında sayfa 133e bir göz atarmisin? Meşhur balmain ceketle eda var. Eğer orjinalse ceketin dergi çekimi için styling adina alindigida ihtimaller arasına girer:) ama bir bak yorumunu merak ediyorum?:)

    YanıtlaSil
  13. o ceketin kırmızı beyazı olduğunu sanmıyorum ama :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.