Özlemişim ÖZLEM ÖNAL 'ı !

 

Özlem Önal 'ı uzun zamandır davetlerde ve dergilerde göremiyordum. Ne de olsa elit sosyetiklerden. Öyle her davete gitmez, kırk yılda bir ropörtaj verir, mankenlik yapmaz, ben şöyleyim ben böyleyim diye bıdıbıdı etmez. Bu elitler kimler derseniz bir çırpıda Elif Dürüst, Şirin Yalçın, Mermerci kardeşler, Nil Bentürk Uyguner, Edvina Sponza Özyeğin, Aylin Benardete ve Melisa Eliyeşil 'i sayabilirim. En fazla aşklarıyla ya da işleriyle bilinirler o kadar. Ama öyle bir şöhretleri vardır ki en ünlü dizi yıldızlarımızla kapışabilecek güçtedir. Buna rağmen hiçbirinin şöhret olma gibi bir derdi yoktur. Onlar zaten gümüş kaşık mensubudur. Hayatımıza son zamanlarda girmiş olsalar da Sanem Tezman ve Beliz Sarıyer 'in duruşlarıda çok hoşuma gidiyor.

Özlem Önal 'ın İstanCool sebebiyle birçok davete katılmasına pek bir sevindim. Böylelikle ne giymiş ne etmiş diye kabaran merakımı biraz olsun dindirmiş oldum :)

Gerçi eski gösterişli havasını pek göremedim. Yaşlamı orantılı bilemiyorum ama eskiye oranla havası sönük geldi bana. 4 resimde de gülümsemesi tıpatıp aynı. Ayna karşısında epey prova yapılmış galiba :)

Yeşil elbisesine ve taşıyışına bayıldım. Turuncu ve ekru renkli Gucci kombinasyonu da çok güzel ama çanta ve ayakkabı eşleşmesi fazla kurallara uygun geldi bana.

En hoşuma giden detay ise hiçbir kıyafetinde statü simgelerinden ne Chanel ne de Hermes çanta kullanmamış olması. İşte bu da bir Özlem Önal kalitesi !

Yorumlar

  1. guzelim yuzunu mahvetmis.. ne kdr sisik ne kadar yapay duruyor. surati bence fena halde, saclari da pek ozensiz, her resimde ayni percem parcasi ayrilip, dusmu yuzune.

    ozlem onal'i 4-5 sene once barneys new york'da gormustum. iceri oyle bir dogal ama muhtesem bir havayla girmisti ki, barneys gibi bi magazada bile herkesin donup baktigina sahit olmustum. sonra tabi this one, this one, this one diye 5er 10ar ayakkabi secisine de sahit olmustum :)

    uzuldum bu haline

    YanıtlaSil
  2. benşmde şansıma hep aynı paris uçağına binerdik :) çok havalı kadın çoook. bayılırım ona. doğrusu ben suratını pek şişik görmüyoruım sevgili foodiebites. bildiğim hep böyle yanak ve elmacık kemikleri hafiften şiştir zaten. ama saçlarda hemfikiriz. gerçekten fazla bir özensiz.

    YanıtlaSil
  3. Cemiyet hayatından Derin Mermerci'nin yanısıra takip etmekten en çok keyif aldığım ikinci isim. Duruşuna ve tarzına hayranım. Benim için tam bir ilham kaynağı.

    derya

    YanıtlaSil
  4. Cook guzel kadin , mayadrom uptown da ayni kuafore gidiyoruz kesinlikle isil isil ve cok hos bir hanim. Melis

    YanıtlaSil
  5. Bana da yuzu, ozellikle de dudaklari normalden buyuk geldi. Simdi guluceksiniz ama Hande Ataizi'nin suratinacok benzemis surati!!

    YanıtlaSil
  6. Özlem Önal'ı taaa lise yıllarımdan beri (yani 89-90 lı yıllardan beri:-)) hep hayranlıkla takip ederim.Tarzına, duruşuna ben de hastayım.Çok havalı bir kadın.Üzerine ne giyse yakışıyor bence.Burda ki resimlerde de yine kendisini çok beğendim.Yakışır sana Özlem Önalım herşey yakışır:-))

    YanıtlaSil
  7. Çok daha güzel bir yüzü vardı. Bir şeyler yaptırmış bence, bir farklılık var.
    Bir de o kadaar kadının arasına niçin Sarıyer'i koydun yahu:))

    YanıtlaSil
  8. ayyy çok güldüm kendime :))) pınar söylemesen farkına bile varmıyacağım sağol :))

    YanıtlaSil
  9. beliz sarıyer yazacağıma kocası derin sarıyer yazmışım da :)

    YanıtlaSil
  10. ben derin sarıyer görmedim beliz yazıyor

    YanıtlaSil
  11. düzelttim de ondan :) uzun bir süre derin yazıyordu :) algıda yanılmamı denir birşey denir de buna şimdi çıkaramadım :)

    YanıtlaSil
  12. ya ben beliz sarıyere sinir oluyo gibi hissediyodum ama nötr kalmaya çalıştım fakat hellonun yeni sayısındaki yaz parti ekindeki sezlogta yakalanan pozunu gördükten sonra feci halde sinir olduğuma emin oldum. naturel duruş elde kadeh abartı yapay bişi yok yani herşey kitaba uygun gibi ama hayır kesinlikle samimi değil. öyle durması için bir maske yaratmış ve onunla yaşıyor gibi. kıl oluyorum kıl :) pelin biliyorum sen seviyorsun ama ben antipatıklikte hanfendinin üstüne tanımıyorum!

    YanıtlaSil
  13. bende gördüm o bahsettiğin resmi. bana birşey ifade etmedi doğrusu. belki de dediğin gibi beğendiğimden olsa gerek :) benim için sorun yok istediğini sevip istediğine sinir olabilirsin sevgili lovely :)

    YanıtlaSil
  14. ben birincilikte bitirdiğini bilmiyordum. vay be helal olsun hatuna.

    arkadaşların yüzünü şişirmiş demesini bende anlamadım. benim bildiğim hep yanakları etlidir zaten. ha botoks varmıdır bilimicam ama yüzünün kontürü hep bu tarzdı.

    YanıtlaSil
  15. konuyla alakasız ama Önal ve Dedeman ailelerinin Çerkes olduğundan emin misiniz :)

    janset

    YanıtlaSil
  16. tuturella diyorsa doğrudur janset :)

    YanıtlaSil
  17. valla özlem önal'ı tanımazdım, o kadar alakasızım magazinle. birkaç ay önce yurtdışında tanıştım ünlü olduğunu bilmeden. eski fotoğraflarına bakıyorum da gerçekten güzelmiş eskiden. ama şimdi öyle bir gerdirmiş-şişirtmiş ki, kedi kadın olmuş yüzü. neredeyse korkutucu hale gelmiş yazık. annesi nazire hanım çok daha doğal ve güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  18. Bence sen yanlış ya da başka bir Özlem Önal'la tanışmışsın.

    YanıtlaSil
  19. Cok hos bir kadin ama kesinlikle birseyler yaptirmis. Eski halinden farkli gorunuyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.