17 YILLIK AŞKTA MUTLU SON :)

 


Sevgili arkadaşım Selin 'in mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim. Kendisi Ricky Martin 'in 17 yıllık gizli aşkıdır :) Ona olan aşkından İspanyolca gibi zor bir dili bile öğrenmişliği vardır. 17 yılda neler olmadı ki. Evlendi, başarılı bir psikolog oldu , harika bir eş ve anne oldu ama Ricky Martin aşkı hiçbir zaman en küçük darbe bile almadı :)

Nihayet Ricky Martin 'in İstanbul konserinde mutlu bir kavuşma yaşandı. Tanışma resimleri o kadar doğal ve güzel ki sabahtan beri şapşal şapşal gülümsüyorum :)

Bol bol ispanyolca, kitap imzalamaca ve ünlü/hayran ilişkisinin en masum kareleri. Selin 'in kulis arkasına sızmak için özel S.W.A.T. eğitimi aldığından bile şüpheleniyorum :)



Laf Ricky Martin 'den açılmışken sahne kıyafetlerine duyduğum hayranlığıda eklemem gerekiyor. Adam da öyle bir star ışığı var ki çuval giyse bile yakışır dediklerimizden.

* Bu vesileyle Aile ve Çift terapisi desteği almak isteyenler için şiddetle Selin Tüzün'ü tavsiye ederim.

Yorumlar

  1. üstteki iki kareye bayıldım.. o kaa içten ve samimiki o heyecanı burdan bile hissedibiliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. süper yaa,ne şanslı.darısı başıma,ben de Bryan Adams'la tanışmak istedim:)

    YanıtlaSil
  3. Benim de 17 yıllık Bon Jovi aşkım var,bir hafta sonraki konserini iple çekiyorum.Acaba tanışmak için ne yapsam:)Ay düşünemiyorum bile.Selin Hanım için çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  4. özellikle ilk karede Ricky Martinin tepkisi çok samimi..

    Allah vergisi muhteşem bir fizik, latin kokan danslar, inci gibi dişler ve sımsıcak gülümseme...daha ne olsun

    YanıtlaSil
  5. vallahi ben pelin hanımı merak ettiğim kadar kimseyi etmiyorum yazılarını okuduğum kadını yakından görmek isterdim olmadı bir resim ya... çok merak ediyorum pelin hanım sizi google dan baksam resim varmı

    YanıtlaSil
  6. evet benimde favorim ilk kare. çok samimi ve sanki 40 yıllık dostların seneler sonra tekrar buluşması gibi :)

    sevgili adsız, evet gizemi seviyorum ama o kadar da kendimi saklayan biri değilim. facebook dan bana ulaşabilirsin ve nasılmışım görebilirsin :)

    YanıtlaSil
  7. facebook şahsa aitse soyadınızı bilmiyorumki

    YanıtlaSil
  8. sol kolonda facebook ikonu var. ona basarsan bana ulaşabilirsin :)

    YanıtlaSil
  9. Arkadasinın psikolog olması enteresan. Yıllar süren şarkıcı platonik aşklarından kurtulmak için kendisine terapiye gelenlere ne diyor acaba? )Saka bı yana sevimli kareler:)

    YanıtlaSil
  10. Bu sebepten terapiye gelen yok; şarkıcılara, film yıldızlarına hayran olmanın da rahatsız edici bir tarafı yok :) Teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.