2011 BAFTA Brits To Watch GALASI

 



Cambridge Düşesi Kate, lavanta renkli Alexander McQueen elbisesiyle çok şık. Belinin inceliğini ortaya çıkaran tüm kıyafetler ayrı bir yakışıyor kendisine. Ama clutchını hiç beğenmedim. Minicik de olsa yine de bir klasik İngiliz kraliyet rüküşlüğü işareti :)



Nerde nasıl giyinmesini bilmeyen sadece bizde değil. İşte Hollywood dan bir örnek. Şayet onur konukları kraliyet mensupları ise ne olursa olsun böylesine bir kıyafet giymek görgüsüzlüktür. Jennifer Lopez 'in Emilio Pucci elbisesi kendisine çok yakışmış. Kıvrımları bütün ihtişamıyla ortada. Ama diva da olsa daha kapalı bir kıyafet giyip en azından kuralına göre giyinmenin örneğini gösterebilirdi.



Bir başka nerde nasıl giyinmesini bilmeyen daha. Blake Lively Marchesa elbisesiyle şahane görünüyor. Hep dedim yine diyorum. Blake bir Marchesa kadınıdır. Bu markanın tüm parçalarını en güzel taşıyandır. Ama bir Chanel kadını değildir. Bir tül olsada bacakları ortada. Bu tarz bir galada giymemesi gerekirdi.



Nicole Kidman 'a en olmayacak renklerden biri. Elie Saab elbise tek başına bir sanat eseri. Ama olmadık bir vücutta bir Elie Saab olsan dahi sönmüş balon gibi görünmekten kaçamazsın. Ayrıca şu şarkıcı kocasıyla ne kadar mutlu olduğunu söylesede ben kendisinde o eski güzelliğini göremiyorum ve bu işte bir iş var diyorum :)



Jennifer Garner 'ın acıların çocuğu bakışları beni oldum olası rahatsız etmiştir. Kıyafeinin kesimi ve rengi çok güzel. Gecenin en şıkı.

Elizabetk Banks 'ın beyaz Versace elbisesi çok hoş. Beyaz ile altın renginin ahengini sevdim. Ve gördüğünüz gibi beyaza en yakışan ayakkabı tonları dore ve lamedir. Ama clutchının rengi hoşuma gitmedi.

Yorumlar

  1. Ah lacivert gece kiyafetlerinde en sevdigim renktir! Jennifer Garnerín elbisesini cok begendim.

    Bence kraliyet ailesi Jennifer Lopezín bu sahane Emilio Pucciýi giyip "La Guitarra" olan vucut yapisini gostermesini latina ruhuna verip,kivrimlarin tadini cikartmistir. La lopez es una mujer muy divina!

    YanıtlaSil
  2. Peki beyaz elbiseyle giyilen platformlu ayakkabıya ne diyorsunuz Pelin? Ben yakıştıramadım.

    Zehra

    YanıtlaSil
  3. haklısın güzel durmuyor ama en azından doğru bir renk eşleşmesi :)

    YanıtlaSil
  4. Bu JLo'nun da poposu beni öldürüyorrrrrrr Pelin yaaaaa:-) Bu popo bu elbisede şimdi seksi mi Allah aşkına??? Bir erkek gözüyle bakabilmem imkansız olduğu gibi elbiseyi de koca poposuna ve basenlerine hiç yakıştıramadım.Kendisine hayırlı işler dilerim:-)

    YanıtlaSil
  5. aaaa JLo nun dolgun hatlarını ben çok severim. Tam dozunda etli ve fit bir vücudu var hatunun. mini etekleri çok güzel ihtişamla taşıyor valla. ben poposunu bile çok seviyorum. Ebatlar yakın olmasına rağmen Kim inkini hiç sevmem ama. Onunki fazla şişik hatta silikon koymuş gibi görünüyor :) Zaten kadının kendisini sevmem hiç. JLo tam bir diva bayılıyorum ona ben :)

    YanıtlaSil
  6. Katei sempatik bulmam ama buradaki kıyafet secimini takdir ettim

    YanıtlaSil
  7. Oooff su Kate ne zaman biraz kilo alacak da siska cocuklar gibi dolasmaktan kurtulacak merak ediyorum...Belinin inceligi guzel; ama kalcasi o kadar dar ki omuzlarini genis gosteriyor bu da kollarini normalden uzunmus gibi gorunmesine neden oluyor.Ortaya durus bozukluguyla mi tarif edilir bilmem tuhaf bir vucut yapisi cikiyor...http://luxpresso.com/photogallery-couture/stylish-outfits-from-kate-middletons-canada-tour/6167/6 buradaki McQueen triko elbiseyle olan goruntusunu ornek vermek isterim...

    YanıtlaSil
  8. Nicole lütfen Elie Saab'dan giyinmeye devam etsin diyorum. Kate de tamam, bildiğin prenses oldu çıktı:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.