CAMBRIDGE Düşesinin JENNY PACKHAM Elbisesi İZMİR 'de Göründü !

 


2009 'da yaşadığım süprizi tekrar yaşadım. O zaman meşhur Balmain ceketin orjinalini hiç akla gelmeyecek birisinde görmüştük.

Şimdiyse yılın en sansasyonel elbisesi İzmir Swiss Otel 'de bir düğünde karşıma çıktı. Ama çok şükür Nuray Fenercioğlu gibi vahim bir görüntü yok ortada.

Hanımefendinin adı Serpil Baştuğ. Oğlunu evlendiriyor ve bu özel günde giymek için yılın en meşhur elbisesini seçiyor. Kate Middleton 'ın neredeyse gelinliği kadar ünlü bir elbiseden bahsediyoruz.

Serpil Baştuğ klasik Türk kadını ölçülerinde ve gerçekten çok zarif bir güzelliğe sahip. Elbiseyi hiçbir aşırılığa kaçmadan kullanmış. Saçları güzel, makyajı ölçülü, minik bir küpe ve yüzük takmış o kadar.

Bu 2 kadın birbirlerinden çok farklı olsalarda ikiside çok zarif ve çok hoş görünüyorlar.

Yorumlar

  1. kate'in kalcalarindan dusmus, bu hanim da elbiseyi tam doldurmus...dahasi sanki kizinin elbisesini giymis gibi gozuktu gozume...sevmedim:(

    YanıtlaSil
  2. elbisenin bittiği an ...

    YanıtlaSil
  3. şahsen kadınların şık ve güzel görünmeleri için illaki 90-60-90 ölçülerinde olmalarını doğru bulmuyorum. bir kadın pekala bu ölçülerde olmayıpda hoş görünebilir. ben çok beğendim serpil baştuğ'u. tek şanssızlığı daha evvel kate 'in giymiş olması o kadar.

    YanıtlaSil
  4. hıımm...
    malesef bende beğenmedim.
    serpil hnm. elbise için fazla yorgun duruyor.
    saçlar fazla koyu ve yapılmış.
    GG'de blair de açık ve dalgalı saçlarla kullanmıştı.
    onun haricinde yine kayınvalide görüntüsü için biraz genç kalmış gibi geldi.
    bence dökümlü güzel bir petrol rengi yada füme rengi ipek şifon ve şık bir göğüs dekoltesi ve pırlanta kolye-minik küpe ve su yolu pırlanta bileklikle, düğünde ki sosyal rolüne daha uygun olur gibi canlandı gözümde.
    herşeyi geçtim etek boyunu ayarlatsaymış keşke??

    xoxo

    YanıtlaSil
  5. Bu elbise dokumlu duracak bir vucutta hayat bulur modelinde. Elbiseler tabii ki plus olculerde yada balik eti kisilerde de sık olabilirler, ama bu kiyafet olmamis. Sanki ustune yapismis gibi elbise. Bu kadar onemli ozel bir gununde heba olmus Izmir`li hemsomun elbisesi...

    YanıtlaSil
  6. elbisenin fiyatini biliyor muyuz?

    YanıtlaSil
  7. elbise 4 bin dolar değerinde.

    YanıtlaSil
  8. elbise hanımefendinin yaşına uygun değil gibi geldi bana ayrıca vücut ölçüleri elbetteki 90-60-90 olmayabilir ama bence bu elbiseyi iyi bir şekilde taşımak için belin ince olması gerekir yani 90-60-90 olmasın ama 90-90-90 da olmasın

    YanıtlaSil
  9. kate'te elbise aşırı zayıflıktan bir garip duruyor. serpil hanımda ise etek boyunun yerlerde sürünmesi çok rahatsız etti beni.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.