KİM NE GİYMİŞ ? - Gülşen

 


Geçen hafta bu konuyu ele alacaktım ama bir türlü fırsatım olmamıştı. Ama Gülşen fanları epey meraklı ki ben de dahil bir çok blogger arkadaşım gömleğin markası ne diye 1 aydır mail yağmuru altında :)

Gülşen 'in son şarkısı 'Yeni Biri' nde giydiği gömlek Maison Martin Margiela imzalı.

Gömleğin modeli çok hoş. Gülşen 'in üstünde ise ayrı bir hoş görünüyor. Gömlek aslında kemersiz. Ama seçilen kemer çok yakışmış. Bambaşka, kadınsı bir hava katılmış. Saçı ve makyajı gayet başarılı. Resimlerden çok hoş bir Gülşen bakıyor bana.

Gömleğin fiyatı 163 euro.


Yorumlar

  1. gömlek güzel ama gülşenin lady gagaya benzer halleri gına getirdi ikizi gibi dolaşıyor ortalıkta birde kendini stil öncüsü ilan etmiş önce ben giyerim sonra herkesgiyer diyor hey allahım ya.

    YanıtlaSil
  2. sevgili selin ben ortada lady gaga ya benzeyen biri görmüyorum doğrusu. lady gaga ne zaman güzel bir kadın oldu ki. üstelik modanın bence yüz karasıdır. gülşen ise gayet hoş ve bence lady gaga denen gudubetten çok daha şık bir kadın. her sıradışı ve birazcık uç giyinenlerinde lady gaga ya benzetilmesine tilt oluyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Pelin katiliyorum sana. Cok begeniyorum bende Gulsen'in stilini. Bence hakikaten de kendisi stil oncusu. Ozellikle popcularin arasinda hos ve ayni zamanda da da kaliteli giyinen ve giydigini de kendine yakistirmasini bilen bir o var bence!!

    YanıtlaSil
  4. sadece ben öyle düşünmüyorum bir magazin programında izledim turistin biri gülşeni lady gaga sanmış yanyana resimlerini koydular ikiz gibi görünüyorlardı lady gaga elbette güzel diil ama bence gülşeninde ondan eksiği yok benim görüşüm bu.hemen tilt olmayın.

    YanıtlaSil
  5. yahu googleda çıkıyor artık gülşen lady gaga benzerliği binlerce resim fotoğraf eşleşme var birde gülşenin benzemiyorum açıklamaları var. lady gaganın alejandro klibini izledim pes dedim yani. bunu herkes konuşor artık gülşenin o saçları varken ne giyse yakışmaz zaten güzel bir kadın da hiç olmadı birazcık of of klibinde ama şimdi asla

    YanıtlaSil
  6. konuştuğumuz klipleri değil.. hangisi özgünki zaten. ama birtek platin saç ve kesimle lady gaga ya stil anlamında benzetilmesi bana komik geliyor. gaga kendi liginde tek başına biri. gülşen de son trendleri takip eden normal standartlarda giyinen biri. aradaki farkı görelim lütfen.

    YanıtlaSil
  7. ben klipleri denemedim zaten klipteki hava aynı gülşen.şimdi siz victorıa beckhamın saçını çok beğeniyorsunuz diyelim gidip kestirdiniz aynısını aynı victorıa beckhammı olursunuz olmazsınız siz pelin hanımsınız çünkü herkesin saçları birbirine benzer olabilir fakat gülşende farklı birşeyler var birsürü insan yazmış googlerde çünkü görünen köy kılavuz istemiyor

    YanıtlaSil
  8. kazandığı parayı giyime harcamayı bilen biri bence gülşen.
    yoksa yurdum terzileri erkek gömleğinden hemen bir Maison Martin Margiela modifiyesi yapıverirdi.
    oysa gülşen, hem Emilio Pucci çizmeleri hemde Stella McCartney tulumu suyu çıkmadan giyenlerdendir..

    xoxo

    YanıtlaSil
  9. emilio pucci çizmeleri en son giyenlerden biri gülşen ilk giyen ışıl reçber ve eda taşpınar oldu.

    YanıtlaSil
  10. güzel ve itici

    YanıtlaSil
  11. merhaba pelin,
    bana gore gulsen kesinlikle donemin populer isimlerini taklit eden bir sarkici. ama styling kimle yapiyorsa hos goruntuler vermeyi basariyor.
    gomlek harvey nichols'da satiliyor; siyahi da kesinlikle cok guzel. luxuryshoppers.net sanirim 1,5 ay once blogunda gomlegi giymisti.

    YanıtlaSil
  12. ortada zaten taklit edilecek topu topu 5 isim var. rihanna, beyonce, gaga, JLo ve Madonna..Lady Gaga bile Madonna yı çatır çatır taklit ediyor birşey denmiyorda Gülşen e ne diye çemkiriyorsunuz ki :) en azından gaga ya özeneceğim diye prezervatifli elbise giyen zevksizlerden biri değil. ben gülşen in tarzını beğeniyorum.

    pınar luxuryshoppers da görmemişim kaçırmışım. ben onlara artık hergün değil şöyle bir kaç gün biriktiripde bakmayı seviyorum. mesela sartorialis i de öyle yaparım. :)

    YanıtlaSil
  13. gülşen gece görsem korkarım yahu çok itici o saçları beni benden alıyor yüzü ruh gibi yahu cidden de lady gagaya benziyor dillere düşeceğizde felaket benzemiş

    YanıtlaSil
  14. gülşein aşırı solarmış eski haliyle kıyasladığımda bu hali cok daha iyi

    YanıtlaSil
  15. Pelin merak ediyorum herkes birkinin varmi?:)Varsa ne renk?

    YanıtlaSil
  16. ben Kelly 'ciyim canım :) bu gibi lüks kokan soruları özelden alayım lütfen :)

    YanıtlaSil
  17. Nerden yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazdım:)
    Gülşenin kıyafetine hic bakmazdim ama denildiği gibi çizme , tulum ve bu gomlekle ilgimi çekti. Gömleğin kesimiyse ince omuzlular icin seksilik garantili!

    YanıtlaSil
  18. cnm bana sol kolonda göreceğin mail adresimden ulaşabilirsin :)

    YanıtlaSil
  19. çok stylish bence :))

    http://buketpoyraz.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.