GÜNÜN PİŞTİSİ

Süren ailesinin düğününde talihsiz bir durum yaşandı. Hande Acar ve Aslı Tümen 'in elbiseleri birebir aynı. Bu tarz bir piştinin aynı ortamda yaşanması pek bir fena.



Aslı Tümen belli ki epey kilo almış. Olabilir. Ama seçtiği elbise vücut yapısı için hiç de uygun değil. Bu kollar zarif bir şekilde örtülebilirdi ya da kolları kapalı bir model seçebilirdi. Ama kollar hariç elbisenin bolluğu ve etek dökümü kilolu kadınlar için ideal.

Hande Acar a gelirsek rahatlıkla son zamanlarda gördüğüm en şık ve en güzel Hande Acar diyebilirim. Kendisi hamileymiş. Tebrikler. O bilindik frapan tarzından biraz olsun vazgeçmiş ve şahane olmuş. Saçları yine abartılı ama en azından toplamış, araba farı gibi görünen rujlarından sürmemiş ve takılarda sadeliğe gitmiş. Çok da iyi etmiş. Umarım bu yazımı okurda ne denli iyi ettiğini anlar ve hep böyle devam eder.


Yorumlar

  1. Pelincim oncelikle mutlu haftalarr. Derken,Hande Acar ne giyerse giysin, hicbirseyi yakistiramiyorum. Bu elbise ve haliyle sade olabilir ama o oryalden beyaza donmus saclari, kolajenle sisirilmis dudaklarindan dolayi, yine bir kiyafet daha gume gitmis. Her halinde bir Lerzan Mutlu havasi var. Istedigi markayi giysin, kombinasyonlari hep kotu oluyor. Hep marka marka ustune, boyle overkill oluyor. Ne olduysa bu dugunde insafa gelip, daha sade bir kiyafet secmis ama olmuyorda olmuyor yani(sahsi fikrim tabiki)

    Ben ilk senin blogunda Manoush Sequin Pierrot Dress ararken Hande Acarin resmini gorupte soguduktan sonra, caaanim elbiseyi almaktan vazgecmistim.
    http://modavesosyete.blogspot.com/2009/08/haftanin-rukusleri_27.html

    YanıtlaSil
  2. canım sanada tatil dolu haftalar :)
    haklısın ama hande acar o kadar frapan bir stile sahip ki valla bunu gördümü pek bir beğendim ben.

    bak desene yazım bir işe yaramış süpeeer :)

    YanıtlaSil
  3. lakin eminim sende çok hoş dururdu

    YanıtlaSil
  4. Ah is yaramazmi? Hemde nasil! Ben senin blogun'la Paristeki Jimmy Choo elemanlarina ders vermis biriyim!(havamdan gecilmiyordu bu arada, sanki kendi bilgimmis gibi)

    YanıtlaSil
  5. ayyy evet öyle bir dallamalıkları vardı dimi Choo çalışanlarının. valla ben bu elemanların anında işine son verirdim :) birde hayır yok diye ısrar etmeleri dahada vahim bir durum. :)))

    YanıtlaSil
  6. Evet, evet cok eminlerdi. Oyleki tezgahin arkasina gecip bana aksini ispatlamama izin bile verdiler:)Hemencecik blogunu tiklayiverdim, suratimdaki cok bilmis ifadeyle:) Bu arada musteriyle ilgilenmeleri cok guzel ama, yigidi oldur hakkini yeme. Daha iceri girer girmez hemen eline bir kadeh sampanya verip, butun kibarliklariyla ilgileniyorlar.

    YanıtlaSil
  7. A aaaa!! Pelin ben geriden geliyorum sanırım.Hande kocasından ayrılmamış mıydı? Kimden hamile ayol bu:-) Yeniden mi barıştılar veya evlendiler.Neyse elbiseyi Hande daha iyi taşımış.

    YanıtlaSil
  8. evet ayrıldılar ama geçenlerde yine evlendiler ve hande acar yine hamile. taktir edilesi bir hız dimi :)

    YanıtlaSil
  9. Hande acara gitmemiş ne yasına ne fiziğine. Kilolular icin ideal yoksa patates çuvalı taşır gibi taşırsın.
    Hem düşünsene düğünde karsına aynı kıyafetten biri çıkıyor korkunç:)
    Elbisenin markası ne?

    YanıtlaSil
  10. Şu ana kadar gördüğüm Hande Acar fotoğraflarının en makulu bu. Bozuk saat bile arada sırada doğruyu gösterirmiş hehheh. Muhtemelen hamile olmasa yine frapan birşeyler giyerdi. Karnını saklamaya çalışırken kazara şıklık yakalamış. Accidental chic :)

    YanıtlaSil
  11. bu elbisenin markası nedır acaba?

    YanıtlaSil
  12. ne ben ne de bülent cankurt biliyor :)

    bilen varsa bir el atsın lütfen :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.