6- GÜNÜN RESMİ :)

 


Resim benden yorum sizden :)

Yorumlar

  1. Merbaba Pelin, gunaydin..
    Ben de Suna Vidinli'nin bu resmini dun dergide hordum ve hatta cok da sasirdim. Niye sasirdim, LV'nun organizasyoninda giydigi icin; daha dogrusu organizasyonda kendisini gordugum icin.
    Son zamanlarda kendisi rengarenk Hermes'leri cok seviyor; hatta yanilmiyorsam Aslantepe'nin acilisina da benzeri bir cantayla gitmisti, turuncu ya da sari gibi birsey olmali. Bundan 1,5 - 2 yil once Happily Ever After'da bir pazar sabahi wc'de gordum Suna Vidinli'yi, aynen yine baska bir Hermes cantasi ile pazar sabahi icin fazla ozenli ve suslu diyebilecegim bir kiyafetleydi. Demek ki tarzi bu, son bir kac aydir olan bir degisiklik de degil. Ama begeniyor musun dersen fazla zorlama buluyorum ve kesinlikle begenmiyorum. Ancak iyi egitimi, pozisyonu bir sekilde sempatimi arttirmiyor degil.
    Iyi pazarlar,

    YanıtlaSil
  2. taklit ancak aslini yasatir diyecegim ama o kadar kotu bir taklit ki onu bile diyemiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. oldugundan 7-8 yas yasli gosteriyor...bildigim kadariyla 30 yasinda olmasi lazim.

    aldigi egitim ve altyapisi ozgun olmaya yeterli degil demek ki. bir futbolcu esi veya bir sarkici ile ayni zevklere sahip.

    YanıtlaSil
  4. Victoria'nın bu çanta tutusuna da hastayim yani. Kısmı felç geçirmiş gibi. İnsanın gecmis olsun diyesi geliyor:)

    YanıtlaSil
  5. futbolcu eşlerine laf atıyosunuzda victorıa kimin eş büyükelçi eşimi hey yarabbim neden küçümsüyosunuz ki onları victorıa devasa diğerleri kıro hey allahım çoğu okumuş bayanlar nerden bilpte hemen atıp tutmalar hey allahım neyse konu dışı konuştum pardon ama karşıdaki futbolcu eşi olunca dayanamadım vallahi

    YanıtlaSil
  6. Suna V. 4-5 yil geriden geliyor.

    YanıtlaSil
  7. arzular şelale :)

    xoxo

    YanıtlaSil
  8. Tamam orjinal bi secim olmamis Suna Vidinlinin'ki. Ama bence cok seker olmus. Ayrica, Feryal Gulman dergilerdeki kombinasyonari birebir kullaninca neden takdir ediliyor da Suna Vidinli yapinca yadirganiyor anlayamadim. Ha kolda canta tasima meselesine gelince, bi secim yapmam gerekiyorsa Suna Vidinli diyecegim. bence V. Beckham'in kolu yaratik gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  9. suna vidinli nin son zamanlarda çanta koleksiyonu epey dikkat çekici. özellikle sıkı bir hermes koleksiyonu yaptığı söylenebilir. çalık holding ten iyi para aldığı ortada :) valla eğitimini harvard ını taktir ederim tamamda sesi ve konuşması bana oldum olası feci itici gelir bu kadının. birde birden bire sıkı bir AKP ci olması çok sahte geliyor. sevemedim ben bu kadını bir türlü elimde değil.

    YanıtlaSil
  10. Alakasiz olacak biraz ama sanirim Aytek Savkan ile birlikte.

    YanıtlaSil
  11. evet öyleymiş daha öncede galiba kaan boyner leydi. (diyorlar ama kesin değil)

    ayy gecenin bir yarısı suna vidinli dedikodusu yaptığıma inanamıyorum :)) hemde ben dedikodu hiç sevmem yahu :))

    YanıtlaSil
  12. Ben biraz konuyu dagiticam ama VB bu sabah kiz bebegini dunyaya getirdi.. Hamileligi suresince de nasil saklandi gene bir tek royal wedding de meydana cikti, bir de gecen senin yazinda bahsedigin guzel fotograflari =)

    YanıtlaSil
  13. Valla Victoria hep havalı kadın kim ne derse dedin ben tarzını, o soğuk duruşunu, havasını beğeniyorum.VB de benim gözüme itici gelen bir durum yok ama SV hanıma bakınca zorlama olduğu aşikar.Herkes herşeyi iyi taşıyamıyor işte.Madem kendin beceremiyorsun bu giyim kuşam işini git prof.den yardım al be güzel kardeşim.

    YanıtlaSil
  14. Herkesin sevdiği bir şey olabilir, saat, tamir takımı, kalem, ayakkabı, çanta, marka... Bu kadınınki de Hermes marka çantalar besbelli. Hemen alaycı cümlelerle egoları şişirmeye çalışmayın hanımlar. Bence çok da şirin olmuş, taklit de olsa yakışmış.

    Can

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.