7- GÜNÜN RESMİ

 


Yaşı geçkin ama ruhu genç erkeklere duyurulur. Şayet kendinizden çok genç bir kadınla birlikte olursanız, hele ki bu kadın biraz dominant ve sizin stilinizle oynamayı seven biriyse işte sonunuz aynen budur !

Bu resmin bir diğer yaşlıyımamagençkadınalmayıbilirimgillerden Ali Taran 'ın düğününde çekilmiş olması da pek bir manidar..

Yorumlar

  1. neremle gülsem şaştım kaldım walla

    YanıtlaSil
  2. ahahah traji komik gercekten! Kiyafet degil kostum resmen! YC

    YanıtlaSil
  3. ıııyy miğdem bulandı..

    YanıtlaSil
  4. Bu da birseymi Pelincim? Ben bu adam'la ayni ucakta seyahat etme ayricaligini yasadim. Kisacik, incecik kendisi cocuk gibi ve ayaginda Uggs ve tayta benzeyen kot (tregging) vardi. Yani yaninda kim durursa dursun bu adamin sansi yok maalesef.

    YanıtlaSil
  5. araları 13 yaş

    YanıtlaSil
  6. Olsun ama cok asik duruyolar birbirilerine. Beni mutlu etti bu tablo :) :) Birbirlerine ictenlikle gulumseyen o kadar az cift kaldiki bu medya dunyasinda malesef...

    YanıtlaSil
  7. tek kelimeyle yazıııkkk

    YanıtlaSil
  8. 13 yaşmı ?!! valla birşey değilmiş 13 yaş. o zaman mazhar alanson yaşından fazla gösteriyor ya da biricik alanson fazlasıyla genç çıkmış. böyle baba kız gibi görünmelerinin başka açıklaması olamaz :)

    ha seviyorlardır o ayrı. benimde çift olarak hoşuma gidiyorlar. sanat camiasında birbirine kafa ve tarz olarak yakıştırdığım ender çiftlerden.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.