GÜNÜN RÜKÜŞÜ : Naciye Koçak

 


Naciye Koçak belli ki ağır ve pahalı mücevherlerini eşe dosta göstermek istemiş. Bir kadın olarak hevesini pekala anlayabiliyorum. Ama mücevherlerini göstermek için seçebilecek en yanlış elbiseyi seçmiş.

Bir kere bu tarz, yakasında ya da elbisenin başka bir bölgesinde fazlasıyla taş kullanılmışsa mümkünse başka hiç bir takı takılmaz. Belki tek bir bileklik ya da minik bir küpe olabilir ama bu denli devasa bir gerdanlık asla ve asla olmaz !

Üstelik Naciye Koçak vücut yapısına da uygun bir seçim yapmamış. Vücudunun büst bölgesi epey fazla. Göğüs bedeniniz fazlaysa bu tarz tek kollu kesimlerden olabildiğince kaçınmalısınız. Çünkü uygun sütyen bile giyilse yine de sakil duracaktır. Elbisenin bel bölgesi tam bir falso. Bel bölgesindeki kuşak sadece fazlalıklarını daha çok göstermeye yaramış o kadar.

Bu tarz örnekler veriyorum ki en azından nasıl giyinilmemesi gerektiğini daha iyi görelim.

Tüm bu negatif yorumlarımın yanında bir de güzel birşey söylemem gerekiyor. Aşktan ve yeni evliliğinden olsa gerek son zamanlarda gördüğüm en güzel Naciye Koçak var karşımda. Mutluluğu tüm yüzüne bulaşmış. Allah bozmasın :)

Yorumlar