GÜNÜN ŞIKI : Edvina Özyeğin

 


Edvina Özyeğin 'in Elie Saab şıklığını hayranlıkla seyrediyorum. Sadece günün değil, haftanın hatta ayın şıkı bile diyebilirim. Bu kadının her daim zarif şıklığına bayılıyorum. Lüks markalardan giyinip de markanın kölesi olmadan kendi stilini konuşturmayı başaran nadir isimlerden.

Elbisenin rengide kesimide çok yakışmış. Saçları zarif bir topuzla toplanmış. Elbiseyi defilede ki gibi kullanmaktansa kendinden birşeyler katmayı tercih etmiş. Mesela bu renge yeşil rengin yakışacağını düşünmezdim. Meğersem gayet de güzel gidiyormuş. Altın renkli ince metal kemer yerine elbisenin kumaşından şık bir kuşak kullanılmış. Dore/bakır renkli ayakkabılar en doğru seçim. Defilede ki gibi oversize aksesuarlar kullanılmadan da ortaya kusursuz bir şıklık çıkmış.

Son dönemde Edvina Özyeğin sosyetemizin en güzel ve zarif giyineni. Onun kıyafetlerini takip etmek benim için büyük bir keyif.

Yorumlar

  1. HAKİKATEN SÜPER BİR KADIN,HER DAİM ŞIK VE ASİL.

    YanıtlaSil
  2. Ben defiledeki halini daha çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış elbisenin rengi tenine. Zaten Elie Saab kendi başına yeterli:)

    YanıtlaSil
  4. çok mutevazi ve çok şık bir kadın. Bir de sokakta hermes le dolaşmayacak bir kadın.(bana neyse) Senin benim gibi giyiyor günlük hayatta. Nerede ne giyilmesi gerektiğini çözmüş.

    YanıtlaSil
  5. evet pınar güzel bir noktaya değinmişin. gerçektende gündüz vakti giyimi gayet casual chic. ne chanellerle ne de hermeslerle görebilirsin. ama düğün ve davetlerin tartışmasız en şıklarından olmayıda bilir. abartısız ve dingin tarzına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  6. sosyetedeki bayanları pek takip etmiyorum, bildiklerim varsa da bir tek senin sayende :D ama bu kadın takip edilesi, çok şık olmuş. elbisenin defiledeki hali solda sıfır kalır bence :D

    YanıtlaSil
  7. bende çok beğendim ne kadar şık ne kadar asil olmuş.. üstelik ilk defa bir giysiyi defiledekinden daha çok beğendim resmen hayat bulmuş kadında :)) ayakkabılarla müthiş uymuş.. yeşille kombinemek büyük cesaret ister ama çok aşarılı olmuş.. elbiseyi kumaş kuşakla tamamlaması daha ince ve uzun görünmesini sağlamış gibi geldi bana.. defiledekinde kollar çok bol görünüyor çünkü.. birde bu elbise sarışın birinde olmamış kumrallara daha çok yakışacak bi renkmiş.. veya bu kadında süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  8. Bu fotoğraf gözüme iyi geldi : ) Elbisenin rengi çok yakışmış, zaten bu renk esmerlere daha çok yakışıyor. Bir yorumcunun dediği gibi Edvina'ya mankenden daha çok yakışmış. Çok asil ve romantik bir stil, keşke bir de o elbisenin yırtmacını çekiştirmeseydi daha cool olurdu.

    YanıtlaSil
  9. bence edvina gibi esmer güzeline daha çok yakışmış bu elbise..
    ben de yeşili görünce çok garipsemiştim ama şimdi başka bir renk olmazmış zaten diye düşünmekteyim:)

    YanıtlaSil
  10. izmir'in en elit ailelerinden ve en şık, güzel kızlarından biriydi edvina. durum seneler sonra aynı. şıklığı ve asaleti çok iyi taşıyor!

    YanıtlaSil
  11. Edvina hem guzel hem de cok cana yakin. Muratlada cok cok yakisiyolar birbirlerine. Dugunlerine davetliydim, gelinligi de cok hostu. Birbirlerine deli gibi asik olup evlendikleri de Edvina'nin mikrofunu cekip alip yaptigi konusmasindan o kadar bellliydi ki... Umarim bir omur boyu beraber olurler!!!

    YanıtlaSil
  12. evet çok yakışan bir çift ben de çok beğeniyorum. geçen yaz swiss havuza gidiyorduk. mutlaka çocukları yüzmeye getirirdi ama dadı sokardı. havuz sonrası kahvede lobby de ne zaman karşılaşsam gürültü yapan çocuklarını ikaz eder sessiz olmalarını toplum içinde böyle davranmamalarını söylerken bulurdum :)
    ama benim asıl hayranlığım kayınpeder hüseyin özyeğin e. ben hayatımda böylesine bir mütevazilik görmedim. ayol tr nin en zenginlerinden adam kendi mekanında sanırsın ki misafir. o garson çocuklarla konuşması, babacan tavırları, şaştık kaldık resmen. ailecek bir asalete sahipler. keza ayşe hanımda ayrı bir zariftir. çalıştığım zamanlarda bir dernek için beraber çalışmıştık. şahane bir kadındır.

    YanıtlaSil
  13. Cocuklarini ikaz eden, baskalarina saygili olmayi ogreten annelere bayiliyorum ben de :) Ozyeginler cok cana yakin gercekten, tum ailece cok mutavazi ve yardim severlerr. Insanlarda olmasi gereken en onemli iki ozellik... Ay moda blogunu felsefe bloguna cevirdim bende. Sorryyyyy :)

    YanıtlaSil
  14. yok yok konuşalım. arada iyi geliyor böyle güzellikleri konuşmak. nasıl kötüleri dile getiriyorsak güzel örnekleride söyliyeceiz.

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar,

    Ya bu elbisenin aynısını bu hafta sonu Angie Saraybosna Film Festival'inde giymiş. Yalnış görmediysem tabii:)

    YanıtlaSil
  16. şimdi bunu hazırlıyorum zaten :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.