KİM NE GİYMİŞ ? - Hadise

Sahnelerimizde dünya markalarını tercih edenler Ebru Gündeş, Hadise, Gülşen ve Hande Yener. Özellikle Hadise ve Ebru Gündeş baba markalardan tercihleriyle benim için takip edilesi isimler.



Haftasonu Harbiye Açıkhava konserinde Balmain 'in 2010 koleksiyonundan bir seçim yapmış. Orjinalinin altın rengi epey yoğunken Hadise 'nin kıyafetinde epey silik göründü gözüme. Elbisenin kumaşından rahatlıkla bulunabilir. Kesimi ise hiç de zor değil. O yüzden yüzde yüz orjinaldir diyemiyorum. Ve her zaman ki gibi son kararı sizlere bırakıyorum :)

Yorumlar

  1. zor bir karar gerçekten elbise Hadise'de kötü gözüküyor . Yakışmadığından mıdır, Hadise'nin kısa boyu ve dolma bacaklarından mıdır nedir bilmiyorum ama gerçekse bile elbise Balmain kalitesinden çok uzak daha çok Mahmut Paşa işi gibi gözüküyor. Melis

    YanıtlaSil
  2. Bence bu elbise orjinal bir Balmain degil. Cunk detaylara bakinca kesimi herseyi orjinalinden biraz farkli. Hadiseýe Turkiyede neden kilolu bacaklari dolgun diyorlar anlamis degilim. Gayet zayif ve bacaklarida cok guzel.Hicte kilolu degil, hatta millet Beyonceýe olup bayiliyor halbuki onun bacaklari cok daha kalin.

    Ben Hadiseyle Vakko'da karsilsip sohbet etmistim, gercekte gordugunuzde ekrandakinden coook daha ince. Ve cok samimi bir kiz. Ne olursa olsun her haliyle Hande Yenerín "zayifliktan olecam ama porselen dislerimle ve fizigimle cok gencim heyt "halinden iyidir.

    Not: Hande Yener, Sinan Akcil'la olan ATMA klibinde creme renginde olan Balenciaga ayakkabilarida o rezil kiyafetin altinda erimis gitmis!

    YanıtlaSil
  3. Hadise o bacaklarla böyle şeyler giymesin artık lütfen, yeter!

    YanıtlaSil
  4. Hadise'nin sahne kiyafetlerinin stylingini kiz kardesi yapiyor diye biliyorum. Bu da kiz kardesin elinden cikmis gibi duruyor.
    Elbisenin ic astari ve kumasi biraz farkli geldi bana.
    Bir de Hadise cok uzun boylu degil boyle bir kiyafet secmeseymis keske.

    YanıtlaSil
  5. konserde ön taraflardydım bana gerçek gibi geldi=)ve burda görüldüğünden farklı rengi sapsarı diyebirim...

    YanıtlaSil
  6. ben şu dolma bacak işinde kaybolmuş durumdayım :) bazen gerçekten kalın bazen de gayet hoş geliyor gözüme. bir türlü dengeyi tutturamadım bu işde :)
    ama serap ın dediğine katılıyorum. beyonce nin kine oh yavrus şahane derken bu kıza böylesine bir yüklenme haksızlık geliyor. ama kelebek ödüllerinde hakkaten dolmaydılar yaw serap :))

    konserden canlı bir şahit var. aydınlattığın iyi oldu. demekki resimler rengi güzel yakalayamamış. teşekürler aydınlatıldığımız için :)

    YanıtlaSil
  7. beyoncede baya zayıfladı ama ,son klibinde hele çok belli, bide beyoncenin ayak bilekleri biraz daha ince onun için göze hoş geliyo , hadise ise bildiğin roberto carlos

    YanıtlaSil
  8. bence orjinal değil ve de hadise acilen kilo vermeli:)

    YanıtlaSil
  9. orjinal yada değil yaz ayında vedrdiği konserde o uzun kollu elbise beni baydı o derece kotu bir secim acilen bir stil danısmanı edinmesi gerek

    YanıtlaSil
  10. elbise ben cakmayim diye bagiriyor :)

    YanıtlaSil
  11. elbisenin orjinali deri bu elbise çakma bayanlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.