KİM NE GİYMİŞ ? - Ronit Gülcan

 


Ronit Gülcan 'ı şahane bir Naeem Khan ile görüyorsunuz. Elbisenin tümü gümüş renkli ve herkesin kolay kolay taşıyamayacağı bu elbiseyi Ronit Gülcan o kadar güzel taşımış ki hayran kaldım. Elbisede küçük değişiklikler yapıp omuz kısmını değiştirmiş. Orjinalinde elbise dökümlü kullanılırken Ronit Gülcan vücuduna oturtmayı tercih etmiş ve en doğrusunu yapmış.

Saçlarını her zaman ki gibi açık bırakmış. Abartısız klasik Ronit Gülcan makyajıyle yanık yaz rengi çok hoş. Böyle ışıl ışıl bir kıyafete en doğru seçimi yaparak gri saten minik bir clutch kullanmış.

Baştan aşağı kusursuz bir şıklık içinde. Zaten ne zaman kötü göründü ki. Her daim en gözalıcı seçimleri yapsada ustalıkla altından kalkmasını bilen ender isimlerden.

Yorumlar

  1. Ronit Gülcan çok çok hoş bir kadın, ama keşke arada bir sürpriz şeyler de giyse. Davetlerde her zaman şık olmayı biliyor, ama bu fiziği ile daha iddialı ve farklı tasarımları da rahatlıkla taşıyabilir. Mesela hem JLo hem de Ebru Gündeş'in giydiği şu meşhur Versace gibi egzotik, uçuş uçuş bir şeyler - dekoltesi ya da transparanlığı illa o dozda olsun demek istemiyorum tabii.

    Evren

    YanıtlaSil
  2. sevmiorum bu kadını.Çok yaşlı görünüo.

    YanıtlaSil
  3. Omuzlari kestirmese cok daha hos olurmus...

    YanıtlaSil
  4. Ronit Gülcan'ı en başından beri çok beğeniyorum.Çok güzel bir kadın değil ama fiziğini çok iyi kullanıp, kendine tam yerinde seçimler yaparak çok tarz giyiniyor.Her halini beğeniyorum ve yakıştırıyorum.Eşofmanla da, jeanlede, elbiseyle de çok farklı bir havası var bu kadının ve yine bu kıyafetini de çok beğendim kendisine çok da yakışmış.

    YanıtlaSil
  5. bu kadın taş gibi yaa. çok da alımlı giyiniyor seviyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.