KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 


Siren Ertan Çarmıklı 'nın Roberto Bolle 'un gösterisinde gördüğünüz kombinasyon çok hoşuma gitmişti.

Siren Ertan Çarmıklı neler mi giymiş ? Roland Mouret beyaz bluz, mercan renginde Jo No Fui marka maksi etek ve bolcana Tiffany&Co. marka gümüş bilezikler ve kolyeler.

Sapsarı saçların yakıştığı ender isimlerden. Yanık teni ve hafif makyajıyla çok şık ve yine çok güzel.

Jo No Fui markası ismen fazla duyulmasa da alemin en klas kadınlarının sık sık tercih ettiği bir gizli bahçedir adeta.



Mesela stil divası Giovanna Battaglia ve son dönemde giyim tarzına hayran kaldığım Aurora Sansone en sıkı takipçilerinden. Giovanna 'nın resimlerde gördüğünüz tüm kıyafetleri baştan aşağı Jo No Fui.

Jo No Fui ürünlerini Harvey Nichols da bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. gayet sade bir okadar hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. stil divası olabilir ama üzerinde ölü hayvan bedeni taşıdığı gerçeğini değiştirmiyor

    YanıtlaSil
  3. Yani hic anlamadim ben bu kiyafette ne bir stil nede bir yaraticilik gordum sayfayi isgal edicek bir ozellik bile bulamadim

    YanıtlaSil
  4. adsız yorumcu galiba başlığı doğru okuyamadın. bak ne diyor..Kim Ne Giymiş ? Burda kişilerin hangi marka giydikleri yazar neyi nasıl giydikleri değil.

    YanıtlaSil
  5. çok beğeniyorum ben bu kadını. aynı çevreye sahip olmamaıza rağmen kendisiyle daha yeni tanıştım ve hayran kaldım. gülüşü o tuhaf ama şirin ses tonu ve şıklığı top class.
    bu kıyafetide çok şık.yakışmış kendisine. tiffany bilezikler tam bir olay.hemen bakınacağım bunlara. pelin harika bir iş yapıyorsun farkındasın dimi.bu insanların neler giydiğini merak eden o kadar büyük bir kesim varki bu açığı harika kapatıyorsun.eline sağlık sevgili pelin. seni takip etmek bünyeye hastalık yapıyor.:)))
    derhal harvey n. a gitmece ve bu eteğe bakınmaca. sevgiler
    B.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederim sevgili B. :)
    her yazımı severek hazırlıyorum ve enerjimi sizlerede geçiriyorum demek ki. çok mutlu oldum tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Çook güzel kadın Siren Ertan. Pelin, harikasın. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili pelin ellerine sağlık ben bu eteğin markasını çok merak etmiştim dergide görünce. uzun zamandırda sana bakınamıyordum. ve işte acaba nedir acaba nedir diye kafa patlattığım şeyin markası. çok mersi sana.
    siren hanımın büyük bir hayranıyım.klasik tarzına hasta oluyorum. ama spor giyimide çok güzel. kendide çok güzel ışıl ışıl bir yüzü var. çok beğeniyorum çok.
    seni de çok beğeniyorum. başka yok senin gbii bir blog. millet açıyor daily mail i alıyor resmi iki kelime hadi oku diyor. ama senin konuyu yorumlaman düşünceni paylaşman ele alış şeklin sanki bir dergi okuyor tadı veriyor insana. ve ben bu dergimi çoook seviyorum. eline sağlık. sakın ara verme konu olmayınca deliriyorum resmen. sevgiler
    o maillerdeki meşhur Aslı :)

    YanıtlaSil
  9. siren ertan okuyorsa lütfen bronzlaşmasın. beyaz tenli daha güzel. bronzluk yakışmamış bence. pembeleşmiş sanırım cildi zaten. çok beyaz insanlar öyle oluyor. kıyafeti güzel beğendim. ne abartmış, ne özensiz davranmış. ikisinin ortası güzel.

    YanıtlaSil
  10. hepinize çok çok çok çok çok teşekkür ederim. :)

    valla şu aralar tatildeyim. denizden çıkıp laptopuma oturuyorum. evde olsam bu kadar sık konu yazamam. iyi ki tatildeyim o zaman :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.