MODANIN Eğlencelik Hali

 


Modanın o kasıntı ve ciddi yüzünden bazen öyle daralıyorum ki arada eğlencelik görüntüler ruhumu tazeliyor resmen. İşte buna harika bir örnek ;

The Smurfs (Şirinler) filminin galasında Katy Perry 'nin giydiği elbiseye bayıldım. The Blonds marka elbiseyle adeta Şirinler 'den biri gibi. Bu filmin galasına en doğru kıyafetle gelen ünlü.

Katy Perry Şirinler 'in Şirinesi karakterine sesini verdi. Seslendirmek yetmemiş bir de kendisi oluvereyim bari demiş. Ne iyi etmiş.

Saçlarının rengini değiştirmiş. Bana Sertab Erener 'in saç rengini andırdı. Her ne kadar eski rengini daha çok beğensem de belki bu kıyafetle uyduğu için yeni rengi yakıştırdım.

Christian Louboutin papişleriyle bu eğlenceli tarzını en güzel şekilde tamamlamış.

* Şirinler 'in Türkiye de vizyona girmesini dört gözle bekliyorum. Bu çizgi film benim çocukluğum ve babacığım demek. Rahmetliyle Şirinleri 'i oturur beraber seyrederdik. Babam Gargamel 'i severdi ben de Şirine 'yi. Birlikte seyrettiğimiz bir diğer çizgi film de hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama Köpek Değerli idi. O pis pis sırıtışına manasızca dakikalarca gülerdik babişomla. O yüzden Şirinler hayatımın çok önemli ve çok değerli bir dönemini temsil ediyor. Gelsede hemencecik seyrediversem...

Yorumlar

  1. şirinleri nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam. Değerli'yi de nasıl unuturuz, kihkihkih gulerdi bizi de guldururdu :)

    YanıtlaSil
  2. Elbiseye bende bayildim!! Cok guzel...Gecmis sezon Canada's Best Top Model'in final bolumunu izledim, finale kalan 2 model Blonds defilesi yaptilar. Kiyafetler ve bustierler inanilmazdi!
    Bir sey dikkati mi cekti, markanin kurucularindan biri oldukca aykiri bir kisilik:) Moda dunyasinda bu bir ilk sanirim!

    YanıtlaSil
  3. kıh kıh kıh,hakikaten değerli,şirin baba,şirine nasıl unutulur...benim favorimse gözlüklü şirindi.hala aynı sesde bazen konuşurum gülmekteen kırılız:)))
    elbiseye ise bittim,hakikaten süper bir seçim yapmış bravo....

    YanıtlaSil
  4. Elbise harika ama o tirnaklar cok fena olmus, ayrica bu sac rengi hic gitmemis

    YanıtlaSil
  5. bu kadar sunı renklerı begenmıyorum sacta

    YanıtlaSil
  6. ne tatlı hatun allahım.

    YanıtlaSil
  7. bugun petek dinçöz programında bu elbiseye benzer bir elbise ile programa çıktı...duz kesim inen, diz hızasında straplez bir modeldi. onunde de aynı resimdeki gibi şirin karakteri vardı..

    YanıtlaSil
  8. evet gördü ne yazık ki :) çok kötü bir kopyaydı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.