PEMBE ve KIRMIZI 'nın UYUMU

 


Halbuki yıllarca bizlere pembe ile kırmızı giyilmez diye öğretilmişti. İki iddialı ve kardeş renkleri kullanmaktan olabildiğince kaçtık tü kaka dedik.. Ama baksanıza..Pekala iki renkte birbirleriyle uyum içindeler.

Doğrusu Emma Stone 'un geçtiğimiz günlerde giydiği Giambattista Valli kıyafeti tüm önyargılarımı yıktı. Son zamanlarda gördüğüm en güzel kombinasyon. İlk Charlize Theron 'un yine Giambattista Valli pembe üzeri kırmızı güllü kokteyl elbisesine hasta olmuştum. Ardından Audrey Tautou 'nun pembe Lanvin elbisesiyle kırmızı clutch ve ayakkabı giymesini beğenmiştim. Ve Zoe Saldana 'nın kırmızı ve pembe renklerdeki Prabal Gurung elbisesi. Şimdi de Emma Stone.

Bizde de yanılmıyorsam Siren Ertan Çarmıklı bir haute couture kıyafetinde bu 2 rengi kullanmıştı ve çok beğenmiştim. Ama ne yazık ki resmini bulamadım. Gördüğünüz gibi yeri geldiğinde koyu tenlilere de beyaz tenliler de çok yakışıyor. Ayakkabılarda en yakışan renkler kırmızı, pembe ve ten rengi. Defilede kullanılmasına rağmen simsiyah ayakkabılar hoşuma gitmedi.

Bu haberimin zamanlaması süper oldu. Çünkü gelecek hafta çok kokoş bir düğüne gideceğim. Elbisem şeker pembesi ve ipek şifondan. Altına Roberto Cavalli 'nin altın renkli kafes sandallarını giyecektim. Şimdiyse dolabımdaki geçen sene aldığım kırmızı satenden fiyonklu Valentino papişlerime pek bir flörtöz bakıyorum :)

Yorumlar

  1. ben gossip girl çekim fotolarında blairi gördüğümden beri kırmızı&pembe aşkına inanıyorum..
    benim için hala en güzel kombin blairin kombini

    xoxo

    YanıtlaSil
  2. Pelin, kokos dugunden kokos resimler istiyoruz haberin olsun!!! Suratlari kesebilirsin ;) :)

    YanıtlaSil
  3. ysl birbirine en çok yakışan renk olarak kırmızı ve pembeyi söylerdi ,sık sıkta kullanırdı:)

    YanıtlaSil
  4. Ya Pelin shu qarderobunu bize goster yahu artik;))

    YanıtlaSil
  5. kokoş düğün kiminki?

    YanıtlaSil
  6. eger dugun elbisenle ayakkabini(2ayakkabiyi da )gostermezsen daha da buralara gelmem, bilesin....

    YanıtlaSil
  7. ben hala mesafeliyim

    YanıtlaSil
  8. bir tanıssak :)

    YanıtlaSil
  9. http://www.vogue.com.tr/Bugun-Ne-Giydim/12-Temmuz-2011-01/Wilma-Elles
    bunu da gormelisin:)

    YanıtlaSil
  10. Blogunuzu gecen hafta kesfettim ve o zamandan beri buyuk bir dikkat ve heyecanla izliyorum. Bizlere yasattiginiz keyifli dakikalar ve bilgilendirmeler icin tesekkurler. Ama kafami karistiran bir sey var : http://www.salincaktaikikisi.com/2011/07/pembe-ve-krmz-uyumu.html ... bu da mi sizin blogunuz yoksa ilham kaynagi misiniz? Islerinizde kolayliklar diliyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler Jule aramıza hoşgeldin.

    hayır benim blogum değil sadece başlık büyük bir rastlantı olmalı. Salıncakta iki kişi nin tarzı değildir bu tarz şeyler. esinlensede açıkça dile getirir.

    aaaa wilma da fena değil. sıradışı ama hoş görünüyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.