SEVİYORUM SENİ VICTORIAAAA !!

 


Gözlerime inanamıyorum..Böyle bir Victoria Beckham 'ı göreceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.

Kafamda futbolcu eşleri kırodur imajını oluşturan kadına hayranlıkla bakıyorum. Victoria son 2-3 senedir öylesine bir evrim geçirdi ki inanılır gibi değil.

Karnı burnunda bir Victoria yı sanırım ilk kez bu kadar doğal ve sevimli görüyorum. Hiçbir gebeliğinde kendine böylesine güvenmemişti. Her daim garip pançolar altına gizlemişti karnını.

Tabi bunda eminim ki artık moda anlamında ciddi bir başarı kazanmasının büyük bir payı var. Artık o kocasının maçlarına berbat saçlarıyla, Hermes çantalarıyla, avuç kadar minik şortlarıyla giden frapan kadın değil, nerdeyse tüm koleksiyonları dünyanın en ünlü kadınları tarafından giyilen tasarımcı Victoria Beckham.

Moda anlamında hiçbir zaman büyük konuşmadı. Başarılı olursam çok sevinirim dedi. Bu işler parayla çevreyle olunmaz demedi :) Tam tersine tasarımlarımı dostlarım giyerse çok mutlu olurum dedi. Elimdeki tüm imkanları başarılı olmak için kullanırım diyerek açıksözlü ve samimi bir hava yarattı.. Başarılı olamazsam da en azından denemiş oldum derim dedi. Yıllardır her fırsatta evliliği için reklam birlikteliği dendi ama o ses etmedi. Sadece kocama deli gibi aşığım ve çocuklarımla çok mutluyum dedi o kadar.



Ve bu sözde reklam evliliği şimdi 4. meyvesini vermek üzere. Valla sizi bilmem ama ben bu yeni Victoria Beckham 'ı pek bir seviyorum. Tüm sevgi kelebeklerimide şöhret denen illeti bunca senedir başarıyla yöneten bir çiftin yarattığı Beckham ailesine gönderiyorum :)

Yorumlar

  1. Haha sarılıp kendilerine fotoğraf çekmişler :)
    Benim de hoşuma gidiyor artık.Zaten konuştuğunda bayağı sevimli oluyor :)
    Özellikle kaynak kullandığı zamanlar oldukça basit bir görüntüsü vardı. Çok değişti tarzı zaman içinde. Çok akıllı bir kadın olduğu da kesin.

    YanıtlaSil
  2. 4 temmuzda sezeryan randevusu almıştı niye haber yok doğurmadımı daha?

    YanıtlaSil
  3. Hem güzel, hem de başarılı bir iş hayatı olan ve bunun üzerine bir de sayısız çocuk doğuran kadınlara nasıl özeniyorum anlatamam. Herkesin harcı değil bu. Çoğu cesur geçinen kadının dört çocuk doğurmayı gözleri yemez. Mesela benim asla dört çocuk sahibi olmak için yeterli cesaretim olmayacak. Tabi Victoria çocuklarının bakımı için yardım aliyor ama yinede basından ve onu tanıyanlardan okuduğum kadarıyla çocuklarıyla inanılmaz derecede ilgili bir anne. Yani yap işlet devret annesi değil. Bravo.

    Çok güzel görüntüler.
    Gıpta ile izliyorum.

    YanıtlaSil
  4. bu kadnın bana ancak sen sevdirebilirdin zaten bence bu saçı onu daha bi sevimli yaptı diğeri pek ciddi gözüküyodu...

    YanıtlaSil
  5. Victoria Beckham Coming To America yi izledikten sonra benim bu kadina olan bakis acim biraz degisti.

    kadin tam bir ingiliz. soguk gibi gorunen ama sakaci, kurnaz bir tip.

    YanıtlaSil
  6. Victoria'yi ayaginda 160mm ayakkabi omadan gordugume inanamiyorummmm :) Hamilelik cok yakisti kendine. Bir de su paparazzilere verdigi pozlarda birazda soyle icten gulse cok daha guzel ve de sempatik olucak...

    YanıtlaSil
  7. bende senden hamile kadınlar nereden alışveriş yapabilir marka önerileri istiyorum şöylee bi yazı yaparsan harikulade olur :) kışın doğcak bebeğim inşallah kışlık öneriler olursa bayılırım :)))

    YanıtlaSil
  8. hamileliğim zamanımda sadece 2 dükkan kurtarıcım oldu. biri mapa diğeride ark line. o yüzden fazla tavsiyede bulunamıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. sevgili shoe devotee inan bana 4 çocuğa bakmak bir taneye bakmaktan daha kolay :) 4 üde birbiriyle ilgileniyor sen sadece ihtiyaç durumunda araya giriyorsun. ama tek çocuk öylemi. senden başka kimse olmadığı çin yapışık ikiz gibi büyümek zorundasın. nefes alamıyorsun valla. şayet birde gebeliği sevdiysende 4-5 normal sayılar.
    şu mütemadiyyen geri sarma olayı olmasa bende cırt cırt doğururdum ama yemiyor işte. her biri için en az 1 senenin gittiğini düşün 4 senemi vermeye popom yemiyor :)

    YanıtlaSil
  10. pelin hanım bence ikinciyi denemelisiniz bi oğlunuz olsa fenamı olur size yakışır ayrıcada çok güzelsiniz seneler gitmiyor aksine daha bir güzelleşiyorsunuz yahu.. hamileliği seven için 4-5 normal dediniz gerçekten öylemi düşünüyorsunuz 4-5-6 sizce normalmi yurtdışındaki ünlüler 6yı göze alıyor vallahi siz doğumdan sonra ebru şallı gibi olsanız 6 tane doğurmusunuz 5 normal dedinizde ondan sordum sizi seviyorum blog olağanüstü ourken dertler tasalar bir köşeye gidiyor yahu.

    YanıtlaSil
  11. bakalım..bilmiyorum daha..

    teşekkürler güzel sözler için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.